F.A. Premier league
Podla mna by bolo lepsie pre Man utd keby zostal na lavicke. Sice urobil vela pre muzstvo ale uz je stary, dost vela toho kazi a obcas aj brzdi hru, jednoducho najlepsie roky uz ma za sebou. Myslim si ze by bolo lepsie davat na jedno kridlo Ronalda a na druhe Naniho. Ked uz ma Giggs hrat tak mozno v strede zalohy.
to je jasne ze najlepsie ma zasebou , ale ked poviem ze ma lepsi prehlad v hre jak cristiano a nani tak ver mi ze hovorim prevdu a uz lenpreto ze sa vola giggs tak je pre muzstvo podora.kali520 napísal:Podla mna by bolo lepsie pre Man utd keby zostal na lavicke. Sice urobil vela pre muzstvo ale uz je stary, dost vela toho kazi a obcas aj brzdi hru, jednoducho najlepsie roky uz ma za sebou. Myslim si ze by bolo lepsie davat na jedno kridlo Ronalda a na druhe Naniho. Ked uz ma Giggs hrat tak mozno v strede zalohy.
no myslím, že Giggs jednoznačne nie je typ do stredu zálohy, je to typický hráč po krídle..kali520 napísal:Podla mna by bolo lepsie pre Man utd keby zostal na lavicke. Sice urobil vela pre muzstvo ale uz je stary, dost vela toho kazi a obcas aj brzdi hru, jednoducho najlepsie roky uz ma za sebou. Myslim si ze by bolo lepsie davat na jedno kridlo Ronalda a na druhe Naniho. Ked uz ma Giggs hrat tak mozno v strede zalohy.
S vysledkom 1:1 som celkom spokojny vzhladom na to, ze som fan Manchestru a Arsenal aj Lvpool stratili dva body, takze na cele je Arsenal spolocne s ManU, aj ked Arsenal ma zapas k dobru, a preto sa nabuduce tesim na spolocny duel na Emirates Stadium. Liverpool sa pomaly ale isto prepada tabulkou, su az 6.
To je celi Arsenal, obrovske mnozstvo nevyuzitych sanci. Remiza je mozno spravodliva ale viac by som doprial Arsenalu. Aj ked liverpool po inkasovanom gole si vypracoval par zaujimavich situacii ale ked dali gol sa podla mna az moc stiahli a uz len odkopavali lopty. Na domacom travniku muzstvo takeho kalibru toto nemoze robit.Sajmon napísal:Ten rozhodca pri zapase liv-ars nech ide piskat 4.ligu. 2x penalta pre ars a on nic...
// tyc a nasledovne nedanie do prazdnej brany v podani Bendtnera. To uz je fakt moc. Arsenal mal vyhrat 3-1
Ale na kridlo treba nejakeho rychlika a Giggs nech sa nikto nehneva na tom lavom kridle muzstvo viac brzdi akoby bol na uzitok. Kedze si sam hovoril ze ma prehlad tak prave preto by som ho dal do stredu zalohy. Na kridle mu naco bude prehlad, ked tam treba byt rychli.matko888 napísal:giggs v strede zalohe? to nie. giggs je kridelnik . cistokrvny. stotoznujem sa tuto s kolegom
by si neveril jaky je dolezity prehlad na kridlekali520 napísal:Ale na kridlo treba nejakeho rychlika a Giggs nech sa nikto nehneva na tom lavom kridle muzstvo viac brzdi akoby bol na uzitok. Kedze si sam hovoril ze ma prehlad tak prave preto by som ho dal do stredu zalohy. Na kridle mu naco bude prehlad, ked tam treba byt rychli.
ja som na lavej strane za giggsa jednoznacne , este aspon tuto sezonu a na dalsiu moze striedat s nanimIZZi-BA napísal:prehlad je dolezity ale ties si myslim ze giggs by uz mal zabalit uz to tam zacina brzdit ma este na daku sezonu ale uz potom koniec ja si myslim ze kridla su pre hracov ktory maju rychlost aj kondiciu a giggs to ma ale uz ho to opusta
Viem, ale nie az tak velky ako stredny zaloznik resp spilmacher ktory musi mat prehlad naozaj na vsetky strany ihriska a vediet kde si nabiehaju kridla, beci a utocnici, kridelnik musi po taktickej stranke zvladnut akurat spravne nabiehanie a sledovat uvolnovanie utocnikov v pokutovom uzemi a ich nabiehanie. Inac povedane rozdava prihravky z kraja a to znamena ze vacsina jeho prihravok ide do stredu ihriska.matko888 napísal:by si neveril jaky je dolezity prehlad na kridle
Giggs je pre muzstvo momentalne uzitocny len skusenostami. Stredova formacia na kridlach s Ronaldom a Nanim sa mi zda byt ovela rychlejsia a variabilnejsia.
ja som tiez toho isteho nazoru presne ale giggs a nani su uplne rozdielne typy nani je taky typ ako ronaldo a je to mozno aj dobre ale zasa 2 rozdielne typy na stranach ma tiez vyhodu ja neviem fakt neham to na trenerovi ale mysli ze toto su pre neho prijemne starostimatko888 napísal:ja som na lavej strane za giggsa jednoznacne , este aspon tuto sezonu a na dalsiu moze striedat s nanim
no uvidíme, arsenal hrá túto sezónu najlepší futbal v európe, v champions league má napríklad ako jediný 3 víťazstvá a neinkasoval ani gól.. premier league je o inom, ale svedčí to o ich forme.
navyše v dnešnom futbale už zdaleka nejde o útočnú silu, ale hlavne o taktické zvládanie defenzívnej práce v čom je Arsenal nepochypne lepší ako ManU
navyše v dnešnom futbale už zdaleka nejde o útočnú silu, ale hlavne o taktické zvládanie defenzívnej práce v čom je Arsenal nepochypne lepší ako ManU