Klavesnica

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Klavesnica

Príspevok od používateľa Holubar »

Mam teraz ciernu Logitech, multimedialnu, taku klasicku s vysokymi tlacitkami asi za 3 kila, ale v skole som videl tie ultra flat, tak som zacal rozmyslat nad tym. ma to lepsi zvuk pri stlacani klaves a posobi to menej "rozhrkanym dojmom" ako tie klasicke vysoke.
Potrebujem nejaku cierno-striebornu, aby sa hodila k myske a monitoru a neviem si vybrat,lebo je toho spusta.
Tak by som poprosil niekoho so skusenostou o odporucenie znacky a najlepsie aj typu. (nie bezdrotovu)
Dik :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

a priblizna cena? :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

asi do 1500
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak som vcera objednal UltraX od logitech no dnes volali, ze nie je na sklade a vraj sa uz ani neda zohnat, tak idem do UltraFlat, len mi na nej nesedi, ze nema velky enter a klasice rozlozenie klaves medzi textovou a numerickou castou
http://www.logitech.com/index.cfm/keybo ... 7&cl=gb,en
keby som mal par tidic navyse, asi by som siel do rady dinovo, ale teraz sa na ne nejak necitim
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

ta co si si vybral je uplne nadherna, ale aj tak nema na G15
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

UltraX je dobra, ale casom sa tiez rozsype asi ako kazda casto pouzivana klavesnica. Kazdopadne oproti flat Geniuske vydrzala dlhsie.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Holubar: ten enter mam aj ja taky, v pohode som si zvykol, len casto pisem na inych pc tak to je cudne...

ja mam benq za 4 kila a pohoda :
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=3727495
respektive cierna:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6391046

drzi uz dlho...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

zvlastne ze UltraX sa uz neda najst ani na strankach logitech. Vyzerala dobre, mozno by ju este mali niekde skladom, ale nebudem uz rusit tuto objednavku, skusim, co to bude
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

Nazdar. Tak ja mam toto.

http://www.logitech.com/index.cfm/keybo ... 0&cl=us,en

Absolutna spokojnost. Myslim,ze do 1500SK az taku kvalitu nekupis. Toto co mam ja tak drotova bez mysky stoji okolo 1800SK. A Logitech je fakt kvalita, tie klavesy jemne pocut, ale je to taky iny zvuk ako ine klavesnice. A zaruka je 5 rokov. K tym nizkoprofilovym. Neviem, ale bral by som jedine od logitech, alebo microsoft, ale od nich som este taketo klavesnice s typyckym rozlozenim klaves este nevidel, bud mas tu numericku cast blizko alfanumerickej a to mi ver ak si "rychli pisar" bude ti to ohromne vadit. Dalej ti bude vadit aj to, ak su sipky (dolava doprava nahor dole) zrastene k ostatnym klvesam a nieje medzi nimi medzera. lebo ak hladas klavesy hmatovo a nie zrakovo, tak to proste nedokazes, len po dlhsej dobe pouzivania. Ja som to nedokazal po 2 mesiacoch. Tak porozmyslaj, inac toto je pecka.

http://www.logitech.com/index.cfm/keybo ... 1&cl=us,en
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ako som pisal, nechcem cordless a chcem flat :)
Stahujem komp na novy stolik, kde je zasuvka na klavesnicu dost mala a uzka, navyse planujem kupit LCD, ku ktoremu sa flat klavesnica dizajnovo hodi ovela lepsie ako tie, co si sem hodil.
Navyse do setu ist urcite nemozem, lebo som lavak a vsetky robia pre pravakov a mysku mam teraz MX300 a v ziadnom pripade sa nechystam menit
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

to ma prekvapuje že Logitech UltraX sa už nedá zohnať .. mám ju a je to naozaj super klávesnica .. no hádam aj tá Ultra-flat bude fajn ..
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

Holubar napísal:ako som pisal, nechcem cordless a chcem flat :)
Stahujem komp na novy stolik, kde je zasuvka na klavesnicu dost mala a uzka, navyse planujem kupit LCD, ku ktoremu sa flat klavesnica dizajnovo hodi ovela lepsie ako tie, co si sem hodil.
Navyse do setu ist urcite nemozem, lebo som lavak a vsetky robia pre pravakov a mysku mam teraz MX300 a v ziadnom pripade sa nechystam menit
Ja som ti pisal,ze nielen cordless, ale su aj drotove toho isteho typu. Mam LCD a nemyslim si, ze sa vyhradne hodia nizko profilove. Ale budiz. No a k tomu stoliku, mal som to tak isto a mal som nizkoprofilovu na kt. som mal stlacene tlacitka , cize nebola medzera medzi sipkamy a ostat klavesami a to ma dost mylilo a vadilo (no v tom pripade, ak sa orientujes hmatom a nie zrakom ako som ti uz pisal.) a este tam prispieva aj to,z e tu klavesnicu budes mat este nizsie kedze bude zasuvacia pod hlavnu dosku stola, co je este dalej ako ked sa mas kuknut len na stol. Cize ked budes mat tlacidla blizko seba a nebudes v rychlosti moct najst sipky, budes sa chciet kuknut co bude dost zdlhave kukat az tak nizko. Nechcem ta odradzat, len opisujem moju skusenost. Tiez som si myslel, ze nizkoprofilova, wav. Ale ked mas kvalitnu klavesnicu, tak ten nizky profil ti moze byt ukradnuty. (ohladom zvuku po tuknuti) a pisanie je pohodlne. A to mi ver pisal som na klavesnici aj za 6 000 a aj na 100korunovej. Je to fakt rozdiel.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Holubar tu ju maju skladom http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
ak by si ju strasne moc chcel :-)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

neviem tieto klávesnice sa čistia lahko myslíte ??
neviem mne sa to nejak nezdá ked som to pozeral ako sa to rozoberá je to dosť zožité osobne mám saitek II tú stačí rozobrať a je tam celá gumená vložka a lens a vysypú omrvinky :D alebo prach a podobne a klik to je priam nádhera :D nemá chybu osvetlenie je super
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ta Ultra Flat je uz na ceste, tak ju skusim. Je mozne, ze mi budu vadit tie natlacene klavesy, ale kazdopadne jej dam sancu, ked mi nesadne, vymenim
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak nic, objednavku som zrusil s tym , ze preplatim postovne a objednal som to z toho shopu, co hodil tomase. na Slovensko to vyjde 1100sk, ale lepsie jak je*at sa s natlacenymi klavesami :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Asi ta nepotesim, ale maju ju aj v x-computers.sk a taktiez vo focus.sk
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

je*at, uz nic nerusim. som hladal na sk shopoch, ale nasiel som len nejake dva pofiderne, ktorym nefungovali poriadne stranky, tak som to vzdal.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Holubar napísal:je*at, uz nic nerusim. som hladal na sk shopoch, ale nasiel som len nejake dva pofiderne, ktorym nefungovali poriadne stranky, tak som to vzdal.
asi ta nepotesim

http://westech.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=11876
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak mi ju dnes priviezli a tento prispevok uz pisem s nou. je to uplna parada oproti tej starej. Krasna pevna, ticha, no uzasne. V skole mame skoro take iste od Benq, tie uz su ale dost rozklepane, tak som zvedavy kolko vydrzi tato. Ale ta zmena je uplne skvela. Len ma stve ze je do USB a nemala v baleni tu redukciu na ps2.
Napísať odpoveď