Potrebujem nejaku cierno-striebornu, aby sa hodila k myske a monitoru a neviem si vybrat,lebo je toho spusta.
Tak by som poprosil niekoho so skusenostou o odporucenie znacky a najlepsie aj typu. (nie bezdrotovu)
Dik
Ja som ti pisal,ze nielen cordless, ale su aj drotove toho isteho typu. Mam LCD a nemyslim si, ze sa vyhradne hodia nizko profilove. Ale budiz. No a k tomu stoliku, mal som to tak isto a mal som nizkoprofilovu na kt. som mal stlacene tlacitka , cize nebola medzera medzi sipkamy a ostat klavesami a to ma dost mylilo a vadilo (no v tom pripade, ak sa orientujes hmatom a nie zrakom ako som ti uz pisal.) a este tam prispieva aj to,z e tu klavesnicu budes mat este nizsie kedze bude zasuvacia pod hlavnu dosku stola, co je este dalej ako ked sa mas kuknut len na stol. Cize ked budes mat tlacidla blizko seba a nebudes v rychlosti moct najst sipky, budes sa chciet kuknut co bude dost zdlhave kukat az tak nizko. Nechcem ta odradzat, len opisujem moju skusenost. Tiez som si myslel, ze nizkoprofilova, wav. Ale ked mas kvalitnu klavesnicu, tak ten nizky profil ti moze byt ukradnuty. (ohladom zvuku po tuknuti) a pisanie je pohodlne. A to mi ver pisal som na klavesnici aj za 6 000 a aj na 100korunovej. Je to fakt rozdiel.Holubar napísal:ako som pisal, nechcem cordless a chcem flat![]()
Stahujem komp na novy stolik, kde je zasuvka na klavesnicu dost mala a uzka, navyse planujem kupit LCD, ku ktoremu sa flat klavesnica dizajnovo hodi ovela lepsie ako tie, co si sem hodil.
Navyse do setu ist urcite nemozem, lebo som lavak a vsetky robia pre pravakov a mysku mam teraz MX300 a v ziadnom pripade sa nechystam menit
asi ta nepotesimHolubar napísal:je*at, uz nic nerusim. som hladal na sk shopoch, ale nasiel som len nejake dva pofiderne, ktorym nefungovali poriadne stranky, tak som to vzdal.