Prístup na HDD
Prístup na HDD
Mam problém s prítupom na vlastné disky po spustení PC. Musím počkať asi tak minútu a až potom ma tam vpustí dovtedy mi len ukáže presýpačky. Myslím že by mi to mohla robiť sieťovka. Aký máte nato názor ?
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Mne robilo niečo podobné, a môže to byť aj to vyhľadávanie tých zdieľaných miest, podľa to win nemá dotiahnuté, lebo mi to aj tak, raz ide a raz nie, myslím, pozerať po sieti zdieľané dokumenty, nič v tom nemením, a raz to ide a inokedy nemám oprávnenie ........
Ale keď som nastavil IP na tvrdo, takú akú mi aj tak pridelí DHCP, tak mi to ide o trochu rýchlejšie ako predtým. Najviac mi na notebooku brzdí vyhľadávanie bezdrôtových sietí, ale aj to som si vypol, a wifi si zapnem iba ke´d to potrebujem, a nezapína sa automaticky pri štarte.
Ale keď som nastavil IP na tvrdo, takú akú mi aj tak pridelí DHCP, tak mi to ide o trochu rýchlejšie ako predtým. Najviac mi na notebooku brzdí vyhľadávanie bezdrôtových sietí, ale aj to som si vypol, a wifi si zapnem iba ke´d to potrebujem, a nezapína sa automaticky pri štarte.