Prístup na HDD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lieho
Light Expert
Light Expert

Prístup na HDD

Príspevok od používateľa Lieho »

Mam problém s prítupom na vlastné disky po spustení PC. Musím počkať asi tak minútu a až potom ma tam vpustí dovtedy mi len ukáže presýpačky. Myslím že by mi to mohla robiť sieťovka. Aký máte nato názor ?
Pedro109
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pedro109 »

ja mam na to nazor ze mas zrejme pomaly pocitac a po starte mu este trva kym si vsetko dotaha...stlac CTRL+ALT+DEL a uvidis na kolko percent ti vtedy bezi CPU ak to bude naplno resp. skoro naplno tak je to ono.
Lieho
Light Expert
Light Expert

No ono to asi nebude tým pretože mi to doteraz nerobilo ale, akonáhle som pripojil na sieťovku dsl modem tak to začalo zdržovať.
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Lieho napísal:No ono to asi nebude tým pretože mi to doteraz nerobilo ale, akonáhle som pripojil na sieťovku dsl modem tak to začalo zdržovať.
a instaloval si k tomu aj nejaky soft?? mozno ti ten tak spolauje PC...ja si to inak vysvetlit neviem
Lieho
Light Expert
Light Expert

No inštaloval som original soft k modemu. Ale on sa správa trochu ako router, má svoj system. Asi budem musieť nastaviť na PC natvrdo IP
Pedro109
Light Professional
Light Professional

neviem uz bohuzial, ja by som skusil reinstal winu, myslim ze by to mohlo pomoct....Inak dakujem kktovi ktory mi daj za tuto temu K-(clovek sa snazi pomoct a takto to dopadne, nabuduce si mozte vysr** oko)
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

jj,,tusis spravne,,ale nerobi to sietovka,ale vyhladavanie zdielanych miest v sieti :idea:
Lieho
Light Expert
Light Expert

A kde a ako by sa to dalo vypnúť :?:
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Mne robilo niečo podobné, a môže to byť aj to vyhľadávanie tých zdieľaných miest, podľa to win nemá dotiahnuté, lebo mi to aj tak, raz ide a raz nie, myslím, pozerať po sieti zdieľané dokumenty, nič v tom nemením, a raz to ide a inokedy nemám oprávnenie ........
Ale keď som nastavil IP na tvrdo, takú akú mi aj tak pridelí DHCP, tak mi to ide o trochu rýchlejšie ako predtým. Najviac mi na notebooku brzdí vyhľadávanie bezdrôtových sietí, ale aj to som si vypol, a wifi si zapnem iba ke´d to potrebujem, a nezapína sa automaticky pri štarte.
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

Lieho napísal:A kde a ako by sa to dalo vypnúť :?:
to by som aj ja rad vedel,,ak sa nemylim,tak tam ide skor o hladanie uz raz najdenych zdielanych adresarov,ktore uz neexistuju,,skus ich nejako vymazat,,neviem ti viac poradit, mne to uz nerobi :?
Napísať odpoveď