Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

schw33k napísal:samozrejme obrovský problém dať správne slová na youtube
už sa môžeš baviť ...
Takato hovadina? To nestoji skoro ani za zmienku.. Hlavne ked vidim ako negroidi robia toto ludom v Britanii.

http://podblanc.com/?q=node/9196

To nebolo na Bleskovkach ? :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ze Hovadina , kamo ty sa uvedom ... Naco sem posielas taketo videa ? ty chces jeden hrozny cin ospravedlnit dalsim hroznym cinom ? Si v poriadku ?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

turtlak69 napísal:musi nosit bomberu, holu hlavu, tazke boty aby bol skinhead?
No mal by mat. Podla toho sa vlastne vyvodi ze sa jedna o skinheada. Z tohoto videa mohli vychadzat akurat z vypovede napadnutej a dotycneho svedka (ktory to mozno ani nevidel :lol: ). Celkovo na bleskovkach tu spravu prehnali.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kali520 napísal:Celkovo na bleskovkach tu spravu prehnali.
celkovo na bleskovkach prehanaju ;)
btw holu hlavu a bomberu nepovazujem za zakladny znak skinheada. ale to som asi jediny :lol:
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Hnusne cierne opice a hnusny biely opicak, takimto ludom sa zastavil mozgovy vyvoj v temnom stredoveku :D
A apelujem na zastancov hnutia (vieme ktori su to) aby sa vyjadrovali ku konkretnym otazkam a nezavadzali diskusiu do inych nepodstatnych tem. Potom tu nie je mozne normalne diskutovat.
Vsetci uz vidime, ze nemate padne dokazy a dovody na tvrdenia, ze skinheads (v ponimani na Slovensku) ma rozumnu obhajitelnost.
Chce clovek ako aj ja az tak vela, ked tuzi po ucte a laske navzajom medzi ludmi...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Pokial sa clovek narodil ako kkt tak je jedno ci je biely, cierny alebo zlty... Mali sme tu moznost vidiet obe strany, tu nejde niekedy ani tak o rasizmus, ale o to kto je aky dement, vid predchadzajuce videa, rasizmus je len akoze zastierka za ktoru sa akoze schovavaju...
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

turtlak69 napísal: btw holu hlavu a bomberu nepovazujem za zakladny znak skinheada. ale to som asi jediny :lol:
Nie, sme dvaja. Mám holu hlavu a sem tam neaké oblečenie a niesom skinhead. :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

http://www.bleskovky.sk/cl/100157/17888 ... -palicami-
jaaaaj boze zase deti nevedia co robit ... snazia sa zviditelnit .... vraj bitka ja vidim iba ako to ako banda prepnutych deciek vrieska nadavky ...
ci uz skini alebo pankaci alebo co to tam bolo za zasranov vidno ze este aj ked je ich hromada okamzite sa poseru ... proste ako to dopadne vzdy vela kriku pre nic ...
turtlak69
Guru
Guru

hmm mna to dost zaskocilo... nie je ziadna novinka, ze neonacisti chodia na diskoteky. nechapem preco vlastne utocili na tych ludi, ked drviva vacsina z nich na diskoteky chodi...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

mystique napísal:Pokial sa clovek narodil ako kkt tak je jedno ci je biely, cierny alebo zlty... Mali sme tu moznost vidiet obe strany, tu nejde niekedy ani tak o rasizmus, ale o to kto je aky dement, vid predchadzajuce videa, rasizmus je len akoze zastierka za ktoru sa akoze schovavaju...
tak s týmto súhlasím.
Myslím, žeby nebolo odveci povinne nariadiť na základných školách exkurziu do Auschvitz-Burkenau (Osvienčim pre tých čo nevedia). Ja som tam pred pár dňami bol a napriek tomu, že som bol na to čo uvidím pripravený to vo mne vyvolalu kadejaké pocity. A títo ľudia z 90% ani netušia čo to vlastne pokrikujú, čoho symbolom ten "coolový znak na pleci" je a čo tá zdvihnutá pravica vlastne znamená. Keby si školy plnili svoju povinnosť ich o tomto ingformovať (a o slovenskom školstve mám svoj neveľmi lichotivý názor. čo sa týka vlastných dejín, my slováci sme strašné prasce -napríklad najväčšie múzeum udalostí, ktoré sa u nás v rokoch 35-45 diali, je práve v Auschitze, máme vôbec u nás niečo také? Ani sa o tom poriadne na dejepise neučíme)
takže takáto exkurzia v dákom ôsmom ročníku by nám zaručila aspoň o tých 90 percent takýchto volov menej...
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

ob3l1x napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/100157/17888 ... -palicami-
jaaaaj boze zase deti nevedia co robit ... snazia sa zviditelnit .... vraj bitka ja vidim iba ako to ako banda prepnutych deciek vrieska nadavky ...
ci uz skini alebo pankaci alebo co to tam bolo za zasranov vidno ze este aj ked je ich hromada okamzite sa poseru ... proste ako to dopadne vzdy vela kriku pre nic ...
neboj niekto tam aj chytil cez držku a riadne... nebol len krik. al zase určite nie tak nafúknuto....
len potom tí policajti ako kontrolovali, to bola hrúza...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja si tiez myslim ze clovek moze mat skinheadske nazory a nemusi mat vykerkovanu svastiku,alebo runy po rukach a podobne...
otazka: ked ma lekar zdravotnej pohotovosti pocas vyjazdu do romskej osady na plasti obleceny bomber ide o provokaciu? :D
turtlak69
Guru
Guru

keby si si precital par stran dozadu, zistil by si, ze bombera nie je len moda pre rasistov ;) takze provokacia by to iste nebola :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

:lol: to ako vazne je take "kralovstvo " ? no vtip dna sa smejem uz 15 minut len tie uvodne vety
....koncert kapel....ČÚRO a GYPSY KNIGHTS..... zaujala OI kapela Čúro z košického Luníku a jejich hity Fucking Gádža, Biele svině a Ara bengo!....
:hehe:
turtlak69
Guru
Guru

KALO BULLDOGS z Rumunska na koncertě pokřtila své nové album BROWN RESISTANCE a představila klip k písni Be poud Be Gypsy.
:D :D :D toto je vtip mesiaca :D
dufam, ze to nie je myslene vazne a ze je to len recesia cely clanok :roll: ak ano, tak mozem uprimne prehlasit, ze maju super zmysel pre humor :)
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

....koncert kapel....ČÚRO a GYPSY KNIGHTS..... zaujala OI kapela Čúro z košického Luníku a jejich hity Fucking Gádža, Biele svině a Ara bengo!....
A ešte raz mi niekto povie že rasisti sú iba biely tak mu vynadám... Toto je iba ďalší dôkaz toho že černí nám chcu zabrat celý štát... A ak sa im nejak nezabrani množiť sa tak ako sa množia tak ich bude za chvilu 10x viac ako normálnych ludí.
papillonbubu napísal:neboj niekto tam aj chytil cez držku a riadne... nebol len krik. al zase určite nie tak nafúknuto....
len potom tí policajti ako kontrolovali, to bola hrúza...
Konečne dostali čo im patrí... Antifaci a Punkací zasraní.... antifa hahaha... antifa hahaha.... xD

BTW: Doktor v bombere na vyjazde do osady --> zaujimavý napad... asi sa spytam fotra či nechce novú bundu... :lol: :lol:
Mrs_the_Hell
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrs_the_Hell »

Drahy Brianko, nikto netvrdi, ze "cierny" maju radi "bielych" a naopak. Taky aj taky su na oboch stranach.

Alebo akoze wtf? Preco to berete, podla farby pleti, vsak kkt moze byt aj cierny aj biely, a naopak :P

ps. momentalne mi sibe, ale to neznamena,z e to nie je pravda
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

turtlak69 napísal:btw holu hlavu a bomberu nepovazujem za zakladny znak skinheada. ale to som asi jediny :lol:
neboj jediny nie si ;) ja casto mavam vlasy na hlave :D je to o nazoroch ... ale pre tie imidzove napodobeniny skinheadov (nackov) je dolezite mat holu hlavu, martensy a bomberu... alebo tchora steinara...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Napísať odpoveď