Čo s kamošmi?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Čo s kamošmi?

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Nazdar, mám teraz menší problém s kámošmi. Neozvu sa ked idu vonku proste ma nechcu zo sebou brat ale je to mojou vinou. Ked si vypijeme tak robím strašné hluposti a furt namna nadávaju ale ja som nato vždy kašlal a na druhý den som už nato ani nepomyslel. Tak to trvalo asi 2-3 mesiace a ako píšem už namna kašlu. Myslel som že im to tak nevadí(no som blbec) Uvedomil som si to až dnes a robit to už nechcem a nebudem no ale čo s nimi? Čo spravit aby sa na to zabudlo a nebrali ma za blbca?Viem že to nebude pod minutkou ale chcem to zmenit. Možno hlupá téma ale chcem počut vaše názory.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Co sa stalo uz sa neodstane ale pozvi ich za svoje a pojdu, ukazes ze si normalny.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Povedz im to! čo viac chceš robiť?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Do srabu si sa dostal sám, tak sa z neho aj vyhrab. Jedna prijateľnú možnosť Ti navrhol mi-chau, iná mi zatiaľ nenapadá. Ak napadne, editnem :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Povedz im, že chceš ešte jednu šancu, aby si im mohol ukázať, že si sa zmenil...
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Te-wei napísal:Povedz im to! čo viac chceš robiť?
Ano to som mal na pláne aj som prišiel za nimi a boli taký opiti že nevnimali svet tak som pošiel preč.(prvý krát v živote pili bezomna)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Homer J Simpson napísal:Ano to som mal na pláne aj som prišiel za nimi a boli taký opiti že nevnimali svet tak som pošiel preč.(prvý krát v živote pili bezomna)
skus, ked budu normalny
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Skus im povedat, ze sa zmenis, ale bude to chciet cas. Poziadaj ich o trpezlivost a musis sa velmi kontrolovat, inak sa Ti zmena nepodari.
S tym mam skusenosti. Budes musiet premyslat nad kazdym krokom, budes nuteny mysliet na nasledky svojich tvrdeni, reci a cinov.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Homer J Simpson napísal:Ano to som mal na pláne aj som prišiel za nimi a boli taký opiti že nevnimali svet tak som pošiel preč.(prvý krát v živote pili bezomna)
sa ti normálne zrútil celý svet teraz,,, tak choĎ za nimi keď budú triezvy,,,
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

1, vravis, ze sa od teba distancuju kvoli tomu, ze si agresivny, ked si opity. riesenim je najdenie si svojej hranice, alebo uplne obmedzenie alkoholu

2, rozhovor je na mieste. to, ze si za nimi prisiel, ked si bol opity znaci podla mna to, ze sa bojis co ti nato povedia a ked su ludia opiti lepsie sa zoznamuju a medziludske vztahy su eňo ňuňo - nuz nie vzdy to je tak. zober sa a chod to vydiskutovat v triezvom stave(ty aj oni).... nie nadarmo sa hovori, modlit sa k bohu je jednoduchsie ako hovorit s clovekom
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

ak su to kamarati co myslim NAOZAJ kamarati tak by sak k tebe takto nezachovali a normalne ti povedali ze ak sa budes chovat tak a tak ked si opity tak ta nebudu volat ale predpokladam, ze tam je medzi nimi jeden chalan co dal podnet a pravil: pocujte chalani nabuduce nevolajte toho chalana simsna len nam kazi vecer omg. Opije sa a robi voloviny.
Ostatni, s tym ze chcu byt s nim zadobre, alibisticky prikyvnu a vyseru na teba.
Mozno je medzi nimi nejaky ozajstny kamos ale mozno je to prave taka povaha ze nevie si presadit svoj nazor alebo ho prezentovat.
Tot moj nazor.
a rada? skus sa snimi teda nejak o tom porozpravat ze co su blbcii ze co ta nevolaju a aj budu mat blbe poznamky kasli na nich nenechaj sa vysmiat od nich nestoja za to.

// erytro ma poprosil upravit vulgarizmy tak reku nebudem robit napriek :wink:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

my sme mali v parte tiez takeho jedneho, dopadlo asi takto :

1: zavolam aj joza ?
2: ee radsej nie, zasa bude robit kktiny
1: nj asi mas pravdu
2: minule som ho musel niest a robil bordel ked sme sli taxikom
1: ok tak mu nebudem volat

Mno, z mojho pohladu, krok by som spravil ja - pozval by som ich niekde na akciu - bude ta to stat prachy ale mas super sancu to napravit - alebo to posrat, ked sa vratis do starych kolaji :wink:

vysledok:

1. ako sa ti vstava?
2. ok da sa ale som rozbity
1. kua ten jozo bol vcera v poho
2. jj dokonca to vsetko zaplatil :lol:
1. budeme ho bravat castejsie
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

chcel by som este dodat ze to aby za nich snad platil cely vecer je podla mna kravina bo myslim ze pravy kamarat sa nebude chovat ako pijavica
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Vam je*e, mu radite aby si kupoval kamaratov? :?

Neviem, kolkokrat sa niekdo od nas dozere jak svina (viva la naturalizmus :)) ale tak mu zavolam taxik odnesiem domov a na druhy den sa zasmejeme. A ked sa dalsi krat zasa ztrieska, nalozim ho do taxi odnesiem domov a tak dalej... A ked robi chu**** ked sa ztrieska tak ho nenecham pit tolko aby mu to preplo nie? Nejak sa tu zacinaju mnozit temy o "kamaratoch" ktori kamaratmi nikdy neboli ved uz otvorte oci ludia :(
mi-chau
Darca
Darca

ako donutis ochlastov pubertakov kt. si o tebe myslia ze si kokomargot aby sli chlastat s tebou? zaplat. tu nejde o to ze nie su pravi kamarati, to uz je snad jasne ale on s nimi aj tak na pivo chce :idea:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Vam je*e, mu radite aby si kupoval kamaratov? :?

Neviem, kolkokrat sa niekdo od nas dozere jak svina (viva la naturalizmus :)) ale tak mu zavolam taxik odnesiem domov a na druhy den sa zasmejeme. A ked sa dalsi krat zasa ztrieska, nalozim ho do taxi odnesiem domov a tak dalej... A ked robi chu**** ked sa ztrieska tak ho nenecham pit tolko aby mu to preplo nie? Nejak sa tu zacinaju mnozit temy o "kamaratoch" ktori kamaratmi nikdy neboli ved uz otvorte oci ludia :(
nejako ten svoj prehresok splatit musi, samozrejme ak po nom budu chciet nadruhykrat pod iba ak budes platit - slovo kamarat je nepresne !
Gangy
Darca
Darca

Tak s takou zberbou asi ani nebudem mat zaujem niekam ist nie? Najdem si normalnych kamaratov a nie tlupu debilov co len chcu mat s kym vecer hucat po ludoch.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

on sa pytal ako to moze napravit, to ci su to kamarati alebo boli, musi vediet sam...
Gangy
Darca
Darca

Ja nevravim co ma spravit ale co by som spravil ja, pretoze tak mi bola polozena otazka zo strany mi-chaua, to si uvedom. Nech uz s nimi chce chodit von alebo nie, nieje to moja vec, ale rozhodne by som mu neradil nastrkat im bankovky do analov a potom si spokojne uzivat falosne usmevy, chapeme sa? :?
mi-chau
Darca
Darca

rozhodne sa neda hovorit o skutocnych kamaratoch, to je prvy fakt a druhym faktom je ze takmer vsetko ide peniazmi :?
Napísať odpoveď