Čo s kamošmi?
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Čo s kamošmi?
Nazdar, mám teraz menší problém s kámošmi. Neozvu sa ked idu vonku proste ma nechcu zo sebou brat ale je to mojou vinou. Ked si vypijeme tak robím strašné hluposti a furt namna nadávaju ale ja som nato vždy kašlal a na druhý den som už nato ani nepomyslel. Tak to trvalo asi 2-3 mesiace a ako píšem už namna kašlu. Myslel som že im to tak nevadí(no som blbec) Uvedomil som si to až dnes a robit to už nechcem a nebudem no ale čo s nimi? Čo spravit aby sa na to zabudlo a nebrali ma za blbca?Viem že to nebude pod minutkou ale chcem to zmenit. Možno hlupá téma ale chcem počut vaše názory.
-
Homer J Simpson
Medium Star
1, vravis, ze sa od teba distancuju kvoli tomu, ze si agresivny, ked si opity. riesenim je najdenie si svojej hranice, alebo uplne obmedzenie alkoholu
2, rozhovor je na mieste. to, ze si za nimi prisiel, ked si bol opity znaci podla mna to, ze sa bojis co ti nato povedia a ked su ludia opiti lepsie sa zoznamuju a medziludske vztahy su eňo ňuňo - nuz nie vzdy to je tak. zober sa a chod to vydiskutovat v triezvom stave(ty aj oni).... nie nadarmo sa hovori, modlit sa k bohu je jednoduchsie ako hovorit s clovekom
2, rozhovor je na mieste. to, ze si za nimi prisiel, ked si bol opity znaci podla mna to, ze sa bojis co ti nato povedia a ked su ludia opiti lepsie sa zoznamuju a medziludske vztahy su eňo ňuňo - nuz nie vzdy to je tak. zober sa a chod to vydiskutovat v triezvom stave(ty aj oni).... nie nadarmo sa hovori, modlit sa k bohu je jednoduchsie ako hovorit s clovekom
-
Martin44
Professional
ak su to kamarati co myslim NAOZAJ kamarati tak by sak k tebe takto nezachovali a normalne ti povedali ze ak sa budes chovat tak a tak ked si opity tak ta nebudu volat ale predpokladam, ze tam je medzi nimi jeden chalan co dal podnet a pravil: pocujte chalani nabuduce nevolajte toho chalana simsna len nam kazi vecer omg. Opije sa a robi voloviny.
Ostatni, s tym ze chcu byt s nim zadobre, alibisticky prikyvnu a vyseru na teba.
Mozno je medzi nimi nejaky ozajstny kamos ale mozno je to prave taka povaha ze nevie si presadit svoj nazor alebo ho prezentovat.
Tot moj nazor.
a rada? skus sa snimi teda nejak o tom porozpravat ze co su blbcii ze co ta nevolaju a aj budu mat blbe poznamky kasli na nich nenechaj sa vysmiat od nich nestoja za to.
// erytro ma poprosil upravit vulgarizmy tak reku nebudem robit napriek
Ostatni, s tym ze chcu byt s nim zadobre, alibisticky prikyvnu a vyseru na teba.
Mozno je medzi nimi nejaky ozajstny kamos ale mozno je to prave taka povaha ze nevie si presadit svoj nazor alebo ho prezentovat.
Tot moj nazor.
a rada? skus sa snimi teda nejak o tom porozpravat ze co su blbcii ze co ta nevolaju a aj budu mat blbe poznamky kasli na nich nenechaj sa vysmiat od nich nestoja za to.
// erytro ma poprosil upravit vulgarizmy tak reku nebudem robit napriek
my sme mali v parte tiez takeho jedneho, dopadlo asi takto :
1: zavolam aj joza ?
2: ee radsej nie, zasa bude robit kktiny
1: nj asi mas pravdu
2: minule som ho musel niest a robil bordel ked sme sli taxikom
1: ok tak mu nebudem volat
Mno, z mojho pohladu, krok by som spravil ja - pozval by som ich niekde na akciu - bude ta to stat prachy ale mas super sancu to napravit - alebo to posrat, ked sa vratis do starych kolaji
vysledok:
1. ako sa ti vstava?
2. ok da sa ale som rozbity
1. kua ten jozo bol vcera v poho
2. jj dokonca to vsetko zaplatil
1. budeme ho bravat castejsie
1: zavolam aj joza ?
2: ee radsej nie, zasa bude robit kktiny
1: nj asi mas pravdu
2: minule som ho musel niest a robil bordel ked sme sli taxikom
1: ok tak mu nebudem volat
Mno, z mojho pohladu, krok by som spravil ja - pozval by som ich niekde na akciu - bude ta to stat prachy ale mas super sancu to napravit - alebo to posrat, ked sa vratis do starych kolaji
vysledok:
1. ako sa ti vstava?
2. ok da sa ale som rozbity
1. kua ten jozo bol vcera v poho
2. jj dokonca to vsetko zaplatil
1. budeme ho bravat castejsie
Vam je*e, mu radite aby si kupoval kamaratov?
Neviem, kolkokrat sa niekdo od nas dozere jak svina (viva la naturalizmus
) ale tak mu zavolam taxik odnesiem domov a na druhy den sa zasmejeme. A ked sa dalsi krat zasa ztrieska, nalozim ho do taxi odnesiem domov a tak dalej... A ked robi chu**** ked sa ztrieska tak ho nenecham pit tolko aby mu to preplo nie? Nejak sa tu zacinaju mnozit temy o "kamaratoch" ktori kamaratmi nikdy neboli ved uz otvorte oci ludia 
Neviem, kolkokrat sa niekdo od nas dozere jak svina (viva la naturalizmus
nejako ten svoj prehresok splatit musi, samozrejme ak po nom budu chciet nadruhykrat pod iba ak budes platit - slovo kamarat je nepresne !Gangy napísal:Vam je*e, mu radite aby si kupoval kamaratov?![]()
Neviem, kolkokrat sa niekdo od nas dozere jak svina (viva la naturalizmus) ale tak mu zavolam taxik odnesiem domov a na druhy den sa zasmejeme. A ked sa dalsi krat zasa ztrieska, nalozim ho do taxi odnesiem domov a tak dalej... A ked robi chu**** ked sa ztrieska tak ho nenecham pit tolko aby mu to preplo nie? Nejak sa tu zacinaju mnozit temy o "kamaratoch" ktori kamaratmi nikdy neboli ved uz otvorte oci ludia