Odhlucnenie - skusobna
Odhlucnenie - skusobna
Zdravim , mam mensi problemik , do jednej skusobne (konkretne je to pivnica - ale dost velka na to aby to bola skusobnou - ale to je asi aj tak jedno) potrebujem(e) dat odhlucnenie.. no ale problemom je ze ja sa absolutne nevyznam v tychto materialoch jak v cenach tak v napr vyrobcoch alebo tak.. preto by som sa rad spytal (najlepsie by boli odpovede nejaky kapiel kt. s tym maju skusenosti ) ake su najlepsie tie odhlucnovacie materialy, myslim tie peny ci co to je co sa pokryje po stenach ... snad to je pochopitelne
dik
http://ab-elpo.takeit.cz/protiodrazove- ... 5639?35174 pocitaj tu je to v sekcii AB ELpo, vyrobkove rady - stavebnictvo, cenu som nevidel kua ale z tych lacnejsich sa pouzivali napriklad tie papierove kartony na vajicka ak sa nemylim, alebo polystyren...
Jsou vyrobeny s měkkých polyuretanových pěn a nebo z kompozitních pryžových materiálů, které zamezují odrazu a prostupu vibrací a zvukových vln. Použití například při odhlučnění krytů obráběcích strojů, lisů apod.
Snad ti to pomoze...
Jsou vyrobeny s měkkých polyuretanových pěn a nebo z kompozitních pryžových materiálů, které zamezují odrazu a prostupu vibrací a zvukových vln. Použití například při odhlučnění krytů obráběcích strojů, lisů apod.
Snad ti to pomoze...
ja to poviem takto máme skúšobňu no ale tieto materiály či ti tam dal on je to dosť drahe:D tak ti poradím lacnejšie urobte si kostru z dosiek ako keby si urobil kostru miestnosti to bdue lacné stačí aj drevo druhej triedy možno aj 3 teda toto pripevni na steny dalším problémom bude vložky z vajec tie sa dajú nazbierať po reštikách a podobne v domácnosti a podobne vynájdi sa.
dalej toto je velmi dobrá vec pre dozvuk potom to pripevni za pomoci pripinačiek na tie dosky. ak nemáš tolko dosiek alebo vložky z vajec tak urobte držiak na závesy alebo oponu problém je to že to musí byť hrubý materiál a ťažký také ako je v divadle opona alebo v kine. a nesmie to byť napnute niečo ako vlnovky dalej dajte si čo nahrubší koberec na zem a dvere odhlučni molitanom nalep to na to na dvere dalej ak máte tú skúšobnu velkú zaprac to čo najviac nejakými vecami molitan je naj a toho čo najviac. najlepšie ak má miestnosť tvar kocky alebo kvádra a podobne najlepšia je taká kde jie je žiaden oblúk alebo lomenie. Skús potom v takej to miestnosti tleskúť alebo zahúlákať auvidíš ten efekt skoro nič všetko sa stratí ideálne na skúšobňu no nie
:D:D
j presne karton ale nie rovný ale niečo ako keby si todával takto /\/\/\/ predierkuj
no a taktiež gumovlásie alebo plsť super na odhlučnenie.
j presne karton ale nie rovný ale niečo ako keby si todával takto /\/\/\/ predierkuj
no a taktiež gumovlásie alebo plsť super na odhlučnenie.