Software na napálenie DVD hier
-
Marcos Corvin
Expert
Software na napálenie DVD hier
Zdravím všetkých,
potrebujem poradiť... neviem aký mám použiť software... mám doma dve hry a sú to originálky a chcel by som si ich napáliť... napáliť to ide len je potom problém, že potom to neni tak ako originál a pýta to odo mňa stále DVD-čko aj keď je v mechanike (myslím to napálené)... keď tam dám originál tak to šlape v pohode... pomôžte mi prosím niekto...
konkrétne sa jedná o hry ObsCure a The Sims 2
Vopred ďakujem...
potrebujem poradiť... neviem aký mám použiť software... mám doma dve hry a sú to originálky a chcel by som si ich napáliť... napáliť to ide len je potom problém, že potom to neni tak ako originál a pýta to odo mňa stále DVD-čko aj keď je v mechanike (myslím to napálené)... keď tam dám originál tak to šlape v pohode... pomôžte mi prosím niekto...
konkrétne sa jedná o hry ObsCure a The Sims 2
Vopred ďakujem...
-
Marcos Corvin
Expert
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ostatny ako kto ? ... taki co si chcu urobit z originalky kopiu tak ze ked pyta DVD (CD) pre spustenie ? a aby sa to aj spustilo... (cra*k) .. ale inak.. mozes skusit CLONE CD (DVD) .. len ma tak napadlo... ale aj ludia co robia clone verzie hier.. tak nedokazu to urobit tak aby to islo s tym DVD ckom.. musia to emulovatMarcos Corvin napísal:To vážne??? Sakra... a tak moc som ich chcel... a čo mi vieš iné poradiť??? Čo mám spraviť??? A ako to vlastne robia ostatní???
-
Marcos Corvin
Expert
aha tak... a čo prosím Ťa presne znamená výraz emulovať???Šu-Do napísal:ostatny ako kto ? ... taki co si chcu urobit z originalky kopiu tak ze ked pyta DVD (CD) pre spustenie ? a aby sa to aj spustilo... (cra*k) .. ale inak.. mozes skusit CLONE CD (DVD) .. len ma tak napadlo... ale aj ludia co robia clone verzie hier.. tak nedokazu to urobit tak aby to islo s tym DVD ckom.. musia to emulovat
ja pouzivam programek blindwrite a spravil funkcnu kopiu so vsetkeho co som chcel, napr pri Battlefield 2 som nevedel spravit funkcnu kopiu (alkoho, nero) len az blindwritom som to dokazal a dodnes funguje ta kopia 
P.S. hadam ten link nieje zakazany
-
Marcos Corvin
Expert
No dnes som skúšal rozbehnúť The Sims 2... rozbehnúť som ju rozbehol len som nemohol stavať... ale našiel som návod ako na to... tiež sa musí použiť DEAMON Tools ale CloneDVD nesmie byť pri tom naištalovaný... ale aj tak sa mi to nakoniec nepodarilo opraviť... takže zase nič...Šu-Do napísal:sry.. tak to ti teraz nepoviem... netusim
napriklad.. hry ktore mas v imagy... a das do daemona.. napriklad novy witcher.. clone DVD... das emulovat do daemona aby sa spustil..newiem fakt.. len tak asi trepem..
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vyraz emulovat tykajuci sa image-u hry je nieco take: Emulacny program ti simuluje iste črty ktore maju originalne CD/DVD, napalene hry tieto črty nemaju a preto ich mechanika a nainstalovana hra rozpozna a nevie ich citat. Napr. Daemon vie emulovat ochrany originalnych CD/DVD medii ako je napr. SafeDisc, SecuRom, LaserLock a RMP5. Ak naistalovana hra nerozpozna tieto ochrany na mediu tak ti hru odmietne spustit. Cez Daemon by to malo ist pohode. Je vela takych programov, kazdy nieco dokaze tak mozno ked skusis pohladat mozno sa ti postasti.
Inac zo zakona myslim, ze mas narok na 1 kopiu tvojej originalky takze nejako by to malo ist.
Inac zo zakona myslim, ze mas narok na 1 kopiu tvojej originalky takze nejako by to malo ist.
-
Marcos Corvin
Expert
Aha takže takto... no toto bude dnes veľmi dlhá noc... dnes to chcem ešte všetko skúsiť... ďakujem za vysvetlenie...--==[ RA ]==-- napísal:Vyraz emulovat tykajuci sa image-u hry je nieco take: Emulacny program ti simuluje iste črty ktore maju originalne CD/DVD, napalene hry tieto črty nemaju a preto ich mechanika a nainstalovana hra rozpozna a nevie ich citat. Napr. Daemon vie emulovat ochrany originalnych CD/DVD medii ako je napr. SafeDisc, SecuRom, LaserLock a RMP5. Ak naistalovana hra nerozpozna tieto ochrany na mediu tak ti hru odmietne spustit. Cez Daemon by to malo ist pohode. Je vela takych programov, kazdy nieco dokaze tak mozno ked skusis pohladat mozno sa ti postasti.
Ďakujem veľmi pekne za tip... pôjdem skúsiť a potom dám vedieť...Tak veľmi pekne chcem poďakovať ONdr3j-ovi za veľmi dobrú radu lebo to šlape jedna radosť... fakt veľmi pekne ďakujem a samozrejme, že aj ostatným...ONdr3j napísal:ja pouzivam programek blindwrite a spravil funkcnu kopiu so vsetkeho co som chcel, napr pri Battlefield 2 som nevedel spravit funkcnu kopiu (alkoho, nero) len az blindwritom som to dokazal a dodnes funguje ta kopia
// Tak veľmi pekne chcem poďakovať ONdr3j-ovi za veľmi dobrú radu lebo to šlape jedna radosť... fakt veľmi pekne ďakujem a samozrejme, že aj ostatným...
// Nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
-
Marcos Corvin
Expert