Software na napálenie DVD hier

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Marcos Corvin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Software na napálenie DVD hier

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

Zdravím všetkých,
potrebujem poradiť... neviem aký mám použiť software... mám doma dve hry a sú to originálky a chcel by som si ich napáliť... napáliť to ide len je potom problém, že potom to neni tak ako originál a pýta to odo mňa stále DVD-čko aj keď je v mechanike (myslím to napálené)... keď tam dám originál tak to šlape v pohode... pomôžte mi prosím niekto...
konkrétne sa jedná o hry ObsCure a The Sims 2
Vopred ďakujem...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

to sa ti nepodari... zbytocne s tym zabijas cas a lames si s tym hlavu
Marcos Corvin
Expert
Expert

Šu-Do napísal:to sa ti nepodari... zbytocne s tym zabijas cas a lames si s tym hlavu
To vážne??? Sakra... a tak moc som ich chcel... a čo mi vieš iné poradiť??? Čo mám spraviť??? A ako to vlastne robia ostatní???
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Použi crack (napr. z gamecopyworld alebo z gameburnworld)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Marcos Corvin napísal:To vážne??? Sakra... a tak moc som ich chcel... a čo mi vieš iné poradiť??? Čo mám spraviť??? A ako to vlastne robia ostatní???
ostatny ako kto ? ... taki co si chcu urobit z originalky kopiu tak ze ked pyta DVD (CD) pre spustenie ? a aby sa to aj spustilo... (cra*k) .. ale inak.. mozes skusit CLONE CD (DVD) .. len ma tak napadlo... ale aj ludia co robia clone verzie hier.. tak nedokazu to urobit tak aby to islo s tym DVD ckom.. musia to emulovat
Marcos Corvin
Expert
Expert

Šu-Do napísal:ostatny ako kto ? ... taki co si chcu urobit z originalky kopiu tak ze ked pyta DVD (CD) pre spustenie ? a aby sa to aj spustilo... (cra*k) .. ale inak.. mozes skusit CLONE CD (DVD) .. len ma tak napadlo... ale aj ludia co robia clone verzie hier.. tak nedokazu to urobit tak aby to islo s tym DVD ckom.. musia to emulovat
aha tak... a čo prosím Ťa presne znamená výraz emulovať???
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Marcos Corvin napísal:aha tak... a čo prosím Ťa presne znamená výraz emulovať???
sry.. tak to ti teraz nepoviem... netusim :P
napriklad.. hry ktore mas v imagy... a das do daemona.. napriklad novy witcher.. clone DVD... das emulovat do daemona aby sa spustil.. :D newiem fakt.. len tak asi trepem.. :oops:
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

ja pouzivam programek blindwrite a spravil funkcnu kopiu so vsetkeho co som chcel, napr pri Battlefield 2 som nevedel spravit funkcnu kopiu (alkoho, nero) len az blindwritom som to dokazal a dodnes funguje ta kopia ;)

P.S. hadam ten link nieje zakazany :)
Marcos Corvin
Expert
Expert

Šu-Do napísal:sry.. tak to ti teraz nepoviem... netusim :P
napriklad.. hry ktore mas v imagy... a das do daemona.. napriklad novy witcher.. clone DVD... das emulovat do daemona aby sa spustil.. :D newiem fakt.. len tak asi trepem.. :oops:
No dnes som skúšal rozbehnúť The Sims 2... rozbehnúť som ju rozbehol len som nemohol stavať... ale našiel som návod ako na to... tiež sa musí použiť DEAMON Tools ale CloneDVD nesmie byť pri tom naištalovaný... ale aj tak sa mi to nakoniec nepodarilo opraviť... takže zase nič...
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Vyraz emulovat tykajuci sa image-u hry je nieco take: Emulacny program ti simuluje iste črty ktore maju originalne CD/DVD, napalene hry tieto črty nemaju a preto ich mechanika a nainstalovana hra rozpozna a nevie ich citat. Napr. Daemon vie emulovat ochrany originalnych CD/DVD medii ako je napr. SafeDisc, SecuRom, LaserLock a RMP5. Ak naistalovana hra nerozpozna tieto ochrany na mediu tak ti hru odmietne spustit. Cez Daemon by to malo ist pohode. Je vela takych programov, kazdy nieco dokaze tak mozno ked skusis pohladat mozno sa ti postasti.
Inac zo zakona myslim, ze mas narok na 1 kopiu tvojej originalky takze nejako by to malo ist.
Marcos Corvin
Expert
Expert

--==[ RA ]==-- napísal:Vyraz emulovat tykajuci sa image-u hry je nieco take: Emulacny program ti simuluje iste črty ktore maju originalne CD/DVD, napalene hry tieto črty nemaju a preto ich mechanika a nainstalovana hra rozpozna a nevie ich citat. Napr. Daemon vie emulovat ochrany originalnych CD/DVD medii ako je napr. SafeDisc, SecuRom, LaserLock a RMP5. Ak naistalovana hra nerozpozna tieto ochrany na mediu tak ti hru odmietne spustit. Cez Daemon by to malo ist pohode. Je vela takych programov, kazdy nieco dokaze tak mozno ked skusis pohladat mozno sa ti postasti.
Inac zo zakona myslim, ze mas narok na 1 kopiu tvojej originalky takze nejako by to malo ist.
Aha takže takto... no toto bude dnes veľmi dlhá noc... dnes to chcem ešte všetko skúsiť... ďakujem za vysvetlenie... :idea:
ONdr3j napísal:ja pouzivam programek blindwrite a spravil funkcnu kopiu so vsetkeho co som chcel, napr pri Battlefield 2 som nevedel spravit funkcnu kopiu (alkoho, nero) len az blindwritom som to dokazal a dodnes funguje ta kopia ;)

P.S. hadam ten link nieje zakazany :)
Ďakujem veľmi pekne za tip... pôjdem skúsiť a potom dám vedieť...Tak veľmi pekne chcem poďakovať ONdr3j-ovi za veľmi dobrú radu lebo to šlape jedna radosť... fakt veľmi pekne ďakujem a samozrejme, že aj ostatným...

// Tak veľmi pekne chcem poďakovať ONdr3j-ovi za veľmi dobrú radu lebo to šlape jedna radosť... fakt veľmi pekne ďakujem a samozrejme, že aj ostatným...

// Nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

nemas zac, aj nabuduce ;) 8)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ONdr3j ptb. BLINDWRITE pouzivam aj ja,zatial som s nim vedel napalit naozaj vsetky originalky,nemal som s nicim problemy,takze skvelo ho odporucam :)
Marcos Corvin
Expert
Expert

No mám ďalší problém a to je ten, že keď to napálim, mne to ide ale ostatným nie... a nechápem prečo... a čo vlastne znamená v tom programe MEDIA TYPOLOGY???
Pri The Sims 2 mi to napáli v pohode ale pri hre ObsCure sa mi pri napalovaní vyhodí výkričník pri MEDIA TYPOLOGY a hra nejde spustiť.
Napísať odpoveď