Skodi nadmerna konzumacia OLIV ? ( zelenych )
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skodi nadmerna konzumacia OLIV ? ( zelenych )
denne zjem dva baliky ( tie co kupite asi vsade take 200 ml = asi 30 kusov tam je v tom naleve s kapiou )
rodina to kupuje samozrejme ako rohliky a chleba
na gogli som nenasiel nejake info : ze nejedz to ...
viete o tom niekto nieco ?
Re: Skodi nadmerna konzumacia OLIV ? ( zelenych )
ja neviem ja to jem casto a aj vela a nic mi s toho nieje. olivy su zdraveR1k1nko napísal:denne zjem dva baliky ( tie co kupite asi vsade take 200 ml = asi 30 kusov tam je v tom naleve s kapiou )
re
neviem kolko v tom moze byt soli, ale dospely clovek by nemal za den ziest viac ako 1 cajovu lyzicku soli. niekto pije olivovy olej kazdy den, ale to je v trosku inom mnozstve a neviem ci sa to moze rovnat
Heh nj, ja som olivy nenavidel este ako maly a tak som ich nejedol, az nedavno sa mi ich nechcelo vyhadzovat z pizze a tak som ju jedol aj s nimi a nejak mi zachutili. Na druhy den uz bola pri posteli prazdna plechovica, mnamR1k1nko napísal:ok to mi staci ... bo kamosi olivi nejedia ! ..... ( jedia ale raz do mesiaca mozno ) .... a niektore holky to ani nepoznaju
-
Runes
Addict
jedine tie konzervacne latky
ale inak nie sak sa zamysli co ludia denne zjedia a vypiju btw kukni na zlozenie toho a uvids cim viac somarin pridavnych tym horsie a potom to porovnaj s jahodovym kompotom napr ked to bude rovnako natom tak ti to moze byt 99 zachvilku sa toho aj tak prejes tak je to jedno
ja stahnem denne 1-2l kakaa tiez to enni zdrave a co zijem
i ked vraj s toho mozem mat problem s nohami lebo sa mi nestiha vstrebavat daka zlozka s toho mlieka uz nefim ktora a proste ked beham tak ma bolia slachy a ja beham dost kedze minimalne 3 treningy tyzdenne
ale to moze byt aj s povrchu lebo to je ta slacha nad clenkom z vonkajsej strany nohy to tusim bolieva ludi ked zacnu v kopackach behat lenze ja ot mam kapanek dlhsie 
NA DACO UMRIET MUSIS
NA DACO UMRIET MUSIS
-
Andi_Cibula
Addict
Stretol som sa s tým u mňa aj u kamaráda, na olivy vraj treba dorásť.Gangy napísal:Heh nj, ja som olivy nenavidel este ako maly a tak som ich nejedol, az nedavno sa mi ich nechcelo vyhadzovat z pizze a tak som ju jedol aj s nimi a nejak mi zachutili. Na druhy den uz bola pri posteli prazdna plechovica, mnam
zelovoc napísal:skus ich pojest este s nakrajanym zelenym hermelinom a nivou. daco neuveritelne.
-
blitzkrieg
Professional
prave ako to citam tak v tom momente jem aj hermelin ale bez olivzelovoc napísal:skus ich pojest este s nakrajanym zelenym hermelinom a nivou. daco neuveritelne.
A keď máš domáce nakladané uhorky, tiež ti nezčernajú a máš ich v špajzi 2 roky. Hruškovy kompot ti tiež nemeni farby a vieč, čo si dnu daval.kinjeril napísal:Mozno olivy same o sebe ani tak neskodia. Skor bu som povedal ze to, co ich udrzi "cerstvo zelene" dva roky v potravinach v regale. A vakuum to nie je...
-Ja by som povedal, že tá soľ je jediný neduh. Samozrejme, s olivami to nič nemá. Nezdrava je aj presolena polieva a neprestaneš koli tomu jesť polievky.
olivy su nieco neskutocne chutovo...ale to mnozstvo soli co tam je...ako niekto predo mnou napisal ze na nieco zomriet musis....ale ak chces dlhsie zit tak asi by som to obmedzil... i ked si myslim ze sa to neda pretoze ja by som olivy tiez jedol v kuse (i ked som vysokoskolak takze olivy sa rovna vynimocny den
)