Viem dopredu co povie druhy
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hh Radar z MASHu
to sa stava kazdemu ze vie co povie akurat ze mna vcera zarazilo ze som vedel vyraz ktori povedal prednasajuci z technologie v zivote som ho nepocul ani jeho som nepocuval len proste zrazu stichol a rozmyslal preto som spozornel kukal tak do saly kukol namna mna zrazu napadlo dake slovo na E tusim a sekundu dve nato ho povedal som nechapal lebo to slovo uz zasa neviem cize by som to uzavrel asi tak mozog funguje na dakych impulzoch a ked mas s osobou kontakt podla mna dokazes tie impulzy dako zachytit a premenit do hovorenej reci
a to ze sa ti to stava pri blizkych ludoch je uplne normalne lebo ako bolo spomenute na ich vlne si vacinou naladeny a k tym snom heh jedna vec su sny ktore nemaju byt ako ovplyvnene to su tie necakane ualosti to ked sa ti sniva mozno ma clovek fakt daky dar ale vacsina snou ktore sa ti snivaju a splnia sa su koli tomu ze v hlave ti bezia variacie situacie napr daky problem dakde smeruje a tebe sa otom sniva lebo ta to trapi a potom sa to naozaj stane ale keby si nadtym rozmyslal vculom stave na 90% si tu situaciu vies vydedukovat napr ked vecer rozbijem 5 tanierov bude sa mi snivat ako ma mama rano zato zvozi a ked sa zobudim fakt ma zato zvozi ale co ja fim bratranec ma autonehodu a sniva sa ti to tak to uz je skor dar alebo este dake prepojenie ale to uz je zahada
ked dedko zomrel strasne som chcel ist k nim (350km odtialto) a nesiel som ale strasne ma to tam tahalo 4 dni v kuse az na 4 den vnoci vola babka ze dedko prave zomrel heh to som si hadam do dnesneho dna neodpustil i ked asi by som to psychicky nezvladol ze z dedkom som este pred par hodinami hovoril a on uz nezije no heh uz som s temy uplne mimo proste predvidat blizku osobu je normalne keby si vedel predvidat cely rozhovor to uz stoji za zamyslenie
EDIT: podomnou kolega pise napr o icq
tak to sa mi stava denodenne a daktore kamosky si robia s toho prdel ze sme si suedny ci co
taktiez si pomyslim ze dakto by sa mohol lognut a on sa logne hovori sa tomu naaahoda
a cim viac si to vsimas otoviac to riesis stavasa to vsetkym rovnako len dakto sa nadtym pozastavuje dakto nie
EDIT: podomnou kolega pise napr o icq
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
mne sa to strasne casto stava s mojou frajerkou, proste ideme po ulici a zbadame nieco a okomentujeme to uplne naraz a povieme vacsinou aj uplne rovnake slova alebo ked nie tak aspon myslime to iste len to je inak povedane...ale nestava sa nam to iba so slovami, ked aj sedime v bare tak sa obidvaja naraz naciahneme pre cigarety, pre pivo...v ten isty moment si obidvaja zmyslime ze musime ist na zachod, v ten isty moment zahodine cigaretu na zem ked ideme po ulici...a to nielen ked sme spolu, podobne veci sa nam stali uz aj na icq ze naraz napiseme to iste......uz sa mi to zda aj niekedy divne lebo sa nam to stava velmi casto niekedy aj 2-3x za den