Viem dopredu co povie druhy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
muffy69
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

mne sa toto stava kazdy den, uz som na to zvyknuty a celkom sa mi paci ze viem vela veci vytusit ale musi to prist samo od seba a este s tym suvisia aj moje sny, ked sa ma stat nieco zle mojim blizkym vzdy sa mi sniva nejaky sen ktory s tym suvisi a cely si ho pamätam inak ostatne sny nie
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

... temy o deja vu a o snoch tu uz mate ... :roll:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

frenklin umi pocitat i tkanicky si zavazat... :king:
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

ja si raz pamatam ze jeden chalan bol velky frajer a vyskakoval,,,,a v duchu som si povedal,keby uz konecne dostal od niekoho,chlapec bol este v ten den v nemocnici,predtym stale vyhraval,to ma dorazilo potom :o
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

We Are Zeroes -
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hh Radar z MASHu :-D to sa stava kazdemu ze vie co povie akurat ze mna vcera zarazilo ze som vedel vyraz ktori povedal prednasajuci z technologie v zivote som ho nepocul ani jeho som nepocuval len proste zrazu stichol a rozmyslal preto som spozornel kukal tak do saly kukol namna mna zrazu napadlo dake slovo na E tusim a sekundu dve nato ho povedal som nechapal lebo to slovo uz zasa neviem cize by som to uzavrel asi tak mozog funguje na dakych impulzoch a ked mas s osobou kontakt podla mna dokazes tie impulzy dako zachytit a premenit do hovorenej reci :-) a to ze sa ti to stava pri blizkych ludoch je uplne normalne lebo ako bolo spomenute na ich vlne si vacinou naladeny a k tym snom heh jedna vec su sny ktore nemaju byt ako ovplyvnene to su tie necakane ualosti to ked sa ti sniva mozno ma clovek fakt daky dar ale vacsina snou ktore sa ti snivaju a splnia sa su koli tomu ze v hlave ti bezia variacie situacie napr daky problem dakde smeruje a tebe sa otom sniva lebo ta to trapi a potom sa to naozaj stane ale keby si nadtym rozmyslal vculom stave na 90% si tu situaciu vies vydedukovat napr ked vecer rozbijem 5 tanierov bude sa mi snivat ako ma mama rano zato zvozi a ked sa zobudim fakt ma zato zvozi ale co ja fim bratranec ma autonehodu a sniva sa ti to tak to uz je skor dar alebo este dake prepojenie ale to uz je zahada :? ked dedko zomrel strasne som chcel ist k nim (350km odtialto) a nesiel som ale strasne ma to tam tahalo 4 dni v kuse az na 4 den vnoci vola babka ze dedko prave zomrel heh to som si hadam do dnesneho dna neodpustil i ked asi by som to psychicky nezvladol ze z dedkom som este pred par hodinami hovoril a on uz nezije no heh uz som s temy uplne mimo proste predvidat blizku osobu je normalne keby si vedel predvidat cely rozhovor to uz stoji za zamyslenie

EDIT: podomnou kolega pise napr o icq :-D tak to sa mi stava denodenne a daktore kamosky si robia s toho prdel ze sme si suedny ci co :-) taktiez si pomyslim ze dakto by sa mohol lognut a on sa logne hovori sa tomu naaahoda :-P a cim viac si to vsimas otoviac to riesis stavasa to vsetkym rovnako len dakto sa nadtym pozastavuje dakto nie
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

mne sa to strasne casto stava s mojou frajerkou, proste ideme po ulici a zbadame nieco a okomentujeme to uplne naraz a povieme vacsinou aj uplne rovnake slova alebo ked nie tak aspon myslime to iste len to je inak povedane...ale nestava sa nam to iba so slovami, ked aj sedime v bare tak sa obidvaja naraz naciahneme pre cigarety, pre pivo...v ten isty moment si obidvaja zmyslime ze musime ist na zachod, v ten isty moment zahodine cigaretu na zem ked ideme po ulici...a to nielen ked sme spolu, podobne veci sa nam stali uz aj na icq ze naraz napiseme to iste......uz sa mi to zda aj niekedy divne lebo sa nam to stava velmi casto niekedy aj 2-3x za den :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

nodrkapp nenavrhuj radsej nic...
mne sa zas raz niekedy stava to,ze idem na ulici,a pozrem sa na jeden dom napr.,zamyslim sa a sam v hlave si poviem,ze aha,toto som uz niekde videl,a taketo sa mi stava dost casto,neviem asi to moze byt v snoch alebo nieco ja uz nvm ... 8)
Napísať odpoveď