SuperStar 3
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Konrad nevyhra. Ak by naozaj tak dlho vydrzal, tak ked uz pojde do tuheho, dospelejsi a starsi ludia ho nenechaju vyhrat. Staci trosku citat nazory na internete (aj vase napriklad), dalej pozerat anketu, ktora bola vcera vecer a bolo vidiet, ze ani jeden trosicku starsi clovek nepovedal, ze by mal vyhrat on, resp. sa vyjadrili, ze by mal vypadnut on. Takze sa nebojim, ze by on vyhral. Podla mna to vyhra Dominika alebo Berky.
-
wolfbb2000
Medium Expert
-
Runes
Addict
meheh to ja som bol propagovat studentsku kvapku krvi milon bab si tam fotilo dakeho chalana som sa postavil vedla neho ale fotili furt len jeho aj ked som pozoval tak som sa s nim zacal bavit babeny namna skaredo kukali motal som ho na darovanie krvy vysvytlo ze nema 18 potom som sa ho spytal ze preco si ho fotia a eh on bol zo superstar
takze ked ten konrad ma taku istu zakladnu nevidim to ruzovo ale co som to tak zbezbe kukal tak sympaticke su tam len 2 osoby prvy krat som to cele vydel az teraz v nedelu a simko ci jak sa vola ten "rocker" tak ten je dobry ale podla mna skoncil tymto kolom ine mu uz asi nesadne hlavne disko
a co sa tyka zvisku sympaticka je ta ivana
nefim ta ma dako ocarila ked sme sa otom bavili na treningu a toto som zaderil tak spoluhracka domna hodila kopacku
Zoznam piesní kola balád
Tu je presný zoznam piesní, ktoré nám finalisti a finalistky zaspievajú.
Martin Konrád - Tublatanka - Maťko si nepamätal názov, takže keď si spomenie, doplníme ho
Vierka Berkyová - Dara Rolins -Anjelik môj
Tomáš Krak - Elton John - Can you feel the love tonight
Dominika Mirgová - Pussycat dolls - Stick with you
Ivana Kováčová - Atomic Kitten - Eternal flame
Michal Chrenko - Lionel Richie - Say you, say me
Marcel Berky - Robo Grigorov - Modlitba lásky
Robo Šimko - R.E.M. - Everybody hurts
Tu je presný zoznam piesní, ktoré nám finalisti a finalistky zaspievajú.
Martin Konrád - Tublatanka - Maťko si nepamätal názov, takže keď si spomenie, doplníme ho
Vierka Berkyová - Dara Rolins -Anjelik môj
Tomáš Krak - Elton John - Can you feel the love tonight
Dominika Mirgová - Pussycat dolls - Stick with you
Ivana Kováčová - Atomic Kitten - Eternal flame
Michal Chrenko - Lionel Richie - Say you, say me
Marcel Berky - Robo Grigorov - Modlitba lásky
Robo Šimko - R.E.M. - Everybody hurts
-
Tomasko
Guru wannabe
suhlas,mirak2 napísal:Simko ftw..
ak konrad zaspieva Tublatanka - Matka a poserie to tak ako v nedelu in the shadows tak ho poslem aj s celou superstar niekam do puce
Mirgova opat raz stupidnu rnb kktinu
berkyova sa znici touto skladbou, zarucene
neviem, preco si nevyberaju lahsie veci, vacsie hitovky, ako mirgova...
aj ivka to "pohnojila" vyberom
Prečooo ja sa teším 
Mimochodom nevie niekto niečo o tom dokumente o Vierke Berkyovej alebo kde by som to mohla zohnať/vidieť? Ten dokument Vierka aneb záhada zmizení rodiny B
/edit : To kto mi dal takú peknú karmu minule?
/znovu edit, nechcem písať nový príspevok : Skôr Konrád bude spievať Lod ktorá sa plaví do neznáma, lebo to má taký dlhý zložitý ťažko zapamätatelný názov. A viac sa mi naňho hodí ako Matka
Mimochodom nevie niekto niečo o tom dokumente o Vierke Berkyovej alebo kde by som to mohla zohnať/vidieť? Ten dokument Vierka aneb záhada zmizení rodiny B
/edit : To kto mi dal takú peknú karmu minule?
/znovu edit, nechcem písať nový príspevok : Skôr Konrád bude spievať Lod ktorá sa plaví do neznáma, lebo to má taký dlhý zložitý ťažko zapamätatelný názov. A viac sa mi naňho hodí ako Matka
-
Tomasko
Guru wannabe
Marcel Berky - 3 (hlas ho zasa zradil, tym to bolo aj falosne, pekny krokodilkovy svetrik)
Ivanka Kovacova - 1- (pekne, pekne, ako pali povedal asi ten podlad bol na nic, mohli to dat live)
Vierka Berkyova - 2 (nezaujalo ma to, ale pekne odspievane)
Tomas Krak - 1- (krasna pesnicka, tiez prevedenie)
Dominika Mirgova - 3 (nepacilo sa mi to, narozdiel od poroty, btw. iba mne sa zdalo, ze nevie chodit vo vysokych topankach?)
Michal Chrenko - 1 (mne sa to pacilo, nemam co dodat)
Martin Konrad - 5 (leze mi na nervy, strasny outfit, ta kosela trciaca spod velkej vesty..., ale ok, k spevu: konecneee mu to palo dal, stotoznujem sa, aj tak nevypadne... a este co zapotil nakonci)
Robo Simko - 1 (pekna pesnicka a tiez prevedenie)
tipy na vypadnutie podla vykonu:
Kornad - ako vzdy, netreba komentovat
Berkyova - preco? lebo sa mi zdala nevyrazna, iked som ju nehodnotil zle...
Ivanka Kovacova - 1- (pekne, pekne, ako pali povedal asi ten podlad bol na nic, mohli to dat live)
Vierka Berkyova - 2 (nezaujalo ma to, ale pekne odspievane)
Tomas Krak - 1- (krasna pesnicka, tiez prevedenie)
Dominika Mirgova - 3 (nepacilo sa mi to, narozdiel od poroty, btw. iba mne sa zdalo, ze nevie chodit vo vysokych topankach?)
Michal Chrenko - 1 (mne sa to pacilo, nemam co dodat)
Martin Konrad - 5 (leze mi na nervy, strasny outfit, ta kosela trciaca spod velkej vesty..., ale ok, k spevu: konecneee mu to palo dal, stotoznujem sa, aj tak nevypadne... a este co zapotil nakonci)
Robo Simko - 1 (pekna pesnicka a tiez prevedenie)
tipy na vypadnutie podla vykonu:
Kornad - ako vzdy, netreba komentovat
Berkyova - preco? lebo sa mi zdala nevyrazna, iked som ju nehodnotil zle...
Mám obavy že dneska Šimko bude falošný
a Berkyová tiež
Ale super bol magazín, Konrád dostal nohavičky a kondóm, to som vyprskla kolu na monitor.
Btw neviete čím to mám umyť? Len tak vodou? Či ani tým?
/ Tomasko také fliačiky sa mi urobili, ale dačo vymyslím díky
// Myslím že Dara so svojou hláškou pre Berkyho : "Môžeš niekoho opeliť" je krásny začiatok večera
Ale super bol magazín, Konrád dostal nohavičky a kondóm, to som vyprskla kolu na monitor.
/ Tomasko také fliačiky sa mi urobili, ale dačo vymyslím díky
// Myslím že Dara so svojou hláškou pre Berkyho : "Môžeš niekoho opeliť" je krásny začiatok večera
-
Tomasko
Guru wannabe
handrickou zotriAlofok napísal:Mám obavy že dneska Šimko bude falošnýa Berkyová tiež
no magazin pohode, palonder mal GUnit tricko
//edit: mas lcd? skus tu vodicku
Róbert Šimko - 1 (doooost ze supa)
Dominika Mirgová - 1 (peckaaaa ...)
Ivana Kovácová - 2 (za dva len pre to ze som zabudol co spievala ... hm)
Marcel Berky - ? (nepocul)
Vierka Berkyová - 2 (nebolo to zle ale nezahviezdila... asi tou pesnickou... nepaci sa mi?... ale dara sa namotala)
Tomáš Krak - 1 (ano je z vychodu, ano je slusny, ano nemaju ho radi ludia okolo mna... ale ten spev je vynimocny)
Martin Konrád - 4 (wtf?... HABERA NA HRAD!)
Michal Chrenko - 1 (jooooo... michal chrenko... michal chrenko... baby boli zlate)
Dominika Mirgová - 1 (peckaaaa ...)
Ivana Kovácová - 2 (za dva len pre to ze som zabudol co spievala ... hm)
Marcel Berky - ? (nepocul)
Vierka Berkyová - 2 (nebolo to zle ale nezahviezdila... asi tou pesnickou... nepaci sa mi?... ale dara sa namotala)
Tomáš Krak - 1 (ano je z vychodu, ano je slusny, ano nemaju ho radi ludia okolo mna... ale ten spev je vynimocny)
Martin Konrád - 4 (wtf?... HABERA NA HRAD!)
Michal Chrenko - 1 (jooooo... michal chrenko... michal chrenko... baby boli zlate)