Novy zub - cena

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Novy zub - cena

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

caute..

chcel by som si dat nasadit novy zub a chcel by som sa oyptat ze ako to prebieha ci to dost boli a proste nejake veci o tom a ze este aka je cena dakujem :)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

neboli, lebo ti to umrtvia. ja som mal zlomeny zub. vybrali mi z neho nerv, obrusili mi ho, oscenovali farbu a na dalsom termine mi ho osadili. cena za porcelanovy zub bola vtedy nejak do 3tis. je to otrava, ale inac ok. neboj
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

ale nemyslim nejaky porcelan alebo ina hmota myslel som tu technologiu ze ti proste tam nieco daju a opet ti vyrastie tvoj vlastny zub.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no ja nvm ale fotrik si robil novy zub ona ti ho da miesto toho tvojho stareho ti ho tak zbrusi ako si ho mal pred tym a nerozoznaš rozdiel a ta technologia ze ti narastie novy nvm ale to je asi len vo filmoch
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

k-u-l-i napísal:ale nemyslim nejaky porcelan alebo ina hmota myslel som tu technologiu ze ti proste tam nieco daju a opet ti vyrastie tvoj vlastny zub.
Coo? :shock: O niecom takom som este nepocul.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

k-u-l-i napísal:ale nemyslim nejaky porcelan alebo ina hmota myslel som tu technologiu ze ti proste tam nieco daju a opet ti vyrastie tvoj vlastny zub.
to by si chcel od vedy velmi vela, clovek predsa nie je az taky dokonaly
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

violator napísal:to by si chcel od vedy velmi vela, clovek predsa nie je az taky dokonaly
no ja to nehovorim len tak, niekedy mozno pred polrokom som o tom cital ze sa to da a ze to stoji nieco okolo 20 000..preto sa pytam aj vas ci je to fakt pravda..
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

hmmm
ja mam zub hned vedla stolicky v strde rozvrtany, ako keby bol predeleny na 4 stvrtiny. Nedavno sa mi stala taka nepirjene vec ze jedna ta "stvrtina" sa mi odlomila a vypadla, ostal tam iba taky vycnelok...chystla som sa ist k zubarke ale trochu som na to zabudol a teraz ma to obcas trochu boli, nie nejakou ostou bolestou ale proste to citim...neviete co budu robit? dufam ze nie hned menit cely zub :?
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

Theking: a teraz ta mame ist drzat za ruku? :roll: bud ti ho vytrhne, alebo ti spravi umely na tento. ale skorej to prve. poviem ti jedno: nechaj sa prekvapit :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

k-u-l-i napísal:no ja to nehovorim len tak, niekedy mozno pred polrokom som o tom cital ze sa to da a ze to stoji nieco okolo 20 000..preto sa pytam aj vas ci je to fakt pravda..
no čitaŤ si mohol noviny maš ako bulvar nikdy nevieš čo je pravda pretože nejaky šibnuty vedec alebo niekto zbada ako sa hybe nejaka bunka a už je stoho zrazu bomba chapeš čo kcem povedat to si možno čital ze niekde testuju niečo podobne alebo ze sa niečo take ma začať vivijať ale nemusi to byř pravda ako som vravel o tom bulvare bush pobozka paris hilton a na druhy den bude v každom časaku ze spolu spali a ze podvadzaju svoje druhe polovičky atd a tak to bolo asi aj stym čo si čital ty niekto prehlasi ze sa na niečom takom pracuje a novinky si to trošku upravia nech maju viac čitatelov
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

njn aj ja mam predny zub trosku viac poskodeny.... vlastne da sa povedat ze dva..... ale mam smolu z jedine coho sa bojim je zubarka..... chcem si to dat spravit ale tak ze nech ma trebars aj uspaju alebo co ale nechcem vobec nic citit....
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

neviem podla mňa ti narastie zub iba ked máš mliečny ten ti vypadne a potom narastie trvalý ale ak ti ho potom vytrhne tak ho už nemáš no ale ak máš odbité zo zuba tak ti to opraví stojí to síce niečo ale výsledok stojí za to dokonca aj farbu trafí nie každý má biele zuby :) a celý zub ti urobí tak že ťa uspia a bud ho urobia nabíjaním alebo nejak inak alebo ako proteza bude sa dať vyberať brr toto je tá horšia verzia
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ja som pocul uz tiez ze sa to da..ale nerobia to hocikde na Slovensku, pokial viem tak v KE,ti to umrtvia a nasadia ti novy zub.Vola sa to potom ze "porodis novy zubcek"
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

No mne sa zlomil predný zub. Čo nasledovalo:

1. Ostatok zuba odvŕtal, vyčistil, dal vložku, ktorá to mala preliečiť.
2. Odvrtal vložku, dal ďalšiu, preliečenie - toto sa opakovalo asi tak 4 krát
cca. 1,5 mesiaca. Vložka - je to taká biela hmota, ktorá ztvrdne.
3. Vybral vložku, spravil odtlačok na takú "tyčku".
4. Nasadil tyčku do diery, ktorá ostala po zube, upevnil (asi betónom :D )
5. Dva týždne som chodil s tyčkou namiesto zuba v ustach, vyzeral som
ako zubatá v Perinbabe... Spravil mi odtlačky už na zub.
6. Ked bol hotovy zub, nasadil to (trvalo to cca. minutu.)
7. Odchádzal som spokojný a usmiaty.

Celé ma to stalo cca 1000 Sk. Zub vyzera super, a konecne mam usmev ako človek. A či to bolelo alebo nie, mna nie, zub bol uz mrtvy...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja mam takyto problem som spadol na bycikli a sa mi odlomila malicka cast zuba tak sa chcem spytat ci mi to zaplombuju alebo ho odtrhnu dik za radu
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

skus si cenu vyratat asi takto, moj ujo si musel dat urobit cely chrup a vyslo ho to 25,000 Sk vsetky zuby tak si to vydel a zistis kolko stoji asi jeden
//mozno to nebude tak vychadzat ale to bol len navrh
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Filipito napísal:ja mam takyto problem som spadol na bycikli a sa mi odlomila malicka cast zuba tak sa chcem spytat ci mi to zaplombuju alebo ho odtrhnu dik za radu
ak to je malinka cast zuba (odlomena troska skloviny) tak ti to len akoby doplnia..... trhat nebudu..... myslim.....
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

wolodo napísal:ak to je malinka cast zuba (odlomena troska skloviny) tak ti to len akoby doplnia..... trhat nebudu..... myslim.....
keby tu bol neaky zubar ze :lol: :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Filipito napísal:keby tu bol neaky zubar ze :lol: :lol:
v každom prípade aj keby tu doktor bol, tak sa musí najprv na to pozrieť.

Kamarát mal odlomený zub asi tak polovicu a nič mu netrhali, len mu dorobili chýbajúcu časť.
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

hehe mojmu braovi sa stalo to iste.... ze spadol na bicykli...no a oni mu ten zvysok zvysok dorobili a on platil za to asi tisicku (i ked ta cena zalezi prave od zubara a mesta kde ten zubar posobi), ale mas na ten zub zaruku, co je fajne lebo bratovi ta plomba povolila uz asi 5x...
Napísať odpoveď