chcel by som si dat nasadit novy zub a chcel by som sa oyptat ze ako to prebieha ci to dost boli a proste nejake veci o tom a ze este aka je cena dakujem
Novy zub - cena
Novy zub - cena
caute..
chcel by som si dat nasadit novy zub a chcel by som sa oyptat ze ako to prebieha ci to dost boli a proste nejake veci o tom a ze este aka je cena dakujem
hmmm
ja mam zub hned vedla stolicky v strde rozvrtany, ako keby bol predeleny na 4 stvrtiny. Nedavno sa mi stala taka nepirjene vec ze jedna ta "stvrtina" sa mi odlomila a vypadla, ostal tam iba taky vycnelok...chystla som sa ist k zubarke ale trochu som na to zabudol a teraz ma to obcas trochu boli, nie nejakou ostou bolestou ale proste to citim...neviete co budu robit? dufam ze nie hned menit cely zub
ja mam zub hned vedla stolicky v strde rozvrtany, ako keby bol predeleny na 4 stvrtiny. Nedavno sa mi stala taka nepirjene vec ze jedna ta "stvrtina" sa mi odlomila a vypadla, ostal tam iba taky vycnelok...chystla som sa ist k zubarke ale trochu som na to zabudol a teraz ma to obcas trochu boli, nie nejakou ostou bolestou ale proste to citim...neviete co budu robit? dufam ze nie hned menit cely zub
no čitaŤ si mohol noviny maš ako bulvar nikdy nevieš čo je pravda pretože nejaky šibnuty vedec alebo niekto zbada ako sa hybe nejaka bunka a už je stoho zrazu bomba chapeš čo kcem povedat to si možno čital ze niekde testuju niečo podobne alebo ze sa niečo take ma začať vivijať ale nemusi to byř pravda ako som vravel o tom bulvare bush pobozka paris hilton a na druhy den bude v každom časaku ze spolu spali a ze podvadzaju svoje druhe polovičky atd a tak to bolo asi aj stym čo si čital ty niekto prehlasi ze sa na niečom takom pracuje a novinky si to trošku upravia nech maju viac čitatelovk-u-l-i napísal:no ja to nehovorim len tak, niekedy mozno pred polrokom som o tom cital ze sa to da a ze to stoji nieco okolo 20 000..preto sa pytam aj vas ci je to fakt pravda..
neviem podla mňa ti narastie zub iba ked máš mliečny ten ti vypadne a potom narastie trvalý ale ak ti ho potom vytrhne tak ho už nemáš no ale ak máš odbité zo zuba tak ti to opraví stojí to síce niečo ale výsledok stojí za to dokonca aj farbu trafí nie každý má biele zuby
a celý zub ti urobí tak že ťa uspia a bud ho urobia nabíjaním alebo nejak inak alebo ako proteza bude sa dať vyberať brr toto je tá horšia verzia
No mne sa zlomil predný zub. Čo nasledovalo:
1. Ostatok zuba odvŕtal, vyčistil, dal vložku, ktorá to mala preliečiť.
2. Odvrtal vložku, dal ďalšiu, preliečenie - toto sa opakovalo asi tak 4 krát
cca. 1,5 mesiaca. Vložka - je to taká biela hmota, ktorá ztvrdne.
3. Vybral vložku, spravil odtlačok na takú "tyčku".
4. Nasadil tyčku do diery, ktorá ostala po zube, upevnil (asi betónom
)
5. Dva týždne som chodil s tyčkou namiesto zuba v ustach, vyzeral som
ako zubatá v Perinbabe... Spravil mi odtlačky už na zub.
6. Ked bol hotovy zub, nasadil to (trvalo to cca. minutu.)
7. Odchádzal som spokojný a usmiaty.
Celé ma to stalo cca 1000 Sk. Zub vyzera super, a konecne mam usmev ako človek. A či to bolelo alebo nie, mna nie, zub bol uz mrtvy...
1. Ostatok zuba odvŕtal, vyčistil, dal vložku, ktorá to mala preliečiť.
2. Odvrtal vložku, dal ďalšiu, preliečenie - toto sa opakovalo asi tak 4 krát
cca. 1,5 mesiaca. Vložka - je to taká biela hmota, ktorá ztvrdne.
3. Vybral vložku, spravil odtlačok na takú "tyčku".
4. Nasadil tyčku do diery, ktorá ostala po zube, upevnil (asi betónom
5. Dva týždne som chodil s tyčkou namiesto zuba v ustach, vyzeral som
ako zubatá v Perinbabe... Spravil mi odtlačky už na zub.
6. Ked bol hotovy zub, nasadil to (trvalo to cca. minutu.)
7. Odchádzal som spokojný a usmiaty.
Celé ma to stalo cca 1000 Sk. Zub vyzera super, a konecne mam usmev ako človek. A či to bolelo alebo nie, mna nie, zub bol uz mrtvy...
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa: