Stretli sme sa v parku. Naraz sme tam prisli. Povedal som stroho: cau , podme sa prejst. Naschval som ju nechytil za ruku len som rozprestrel dlan tak aby to videla a rozhodla ona ci ma chyti. Chytila ma isli sme kusok, nikto ani muk no a zacalo to : ,,rodeo,,
Potom som ju chytil okolo pasa pozrel do oci a ze mas ma aspon este rada ? Ona ze nie , ja ta milujem.
Ja ze : preco mi klames ? ona ze : neklamem
Ja : tak preco tuzis bozkavat sa s polkou skoly ?
Ona sa chcela najskor vyhovorit , ale aj som sa nedal a stale som siel donej tvrdo. Tak potom ona ze: sak ja som najskor ani nechcela ist naten lyziarsky a teraz uz vobec nejdem. Tak ja som jej povedal ze nech tam len kludne ale ju prosim ze ak jej na mne zalezi nech to o com sme sa bavili. Ze si neviem predstavit jak ju niekto drzi v objati a bozkava. Ja som pokracoval : Sak aj u nas to zacalo len takym nezavaznym bozkavanim , ja ta nechcem stratit, ked statim teba stratim vsetko a potom sa mi neoplati zit!
Ona ze : to sa nestane,
Tak a nakoniec povedala ze slubuje ze nic tam nebude robit.
No a napokon to pozadia, to som troska asi prehnal . Ona povedala ze sa jej pacil ale ze ja sa jej pacim viac a som krajsi. A ona si dava bars co na pozadie( to je pravda minule tam mala dvoch spoluziakov ale to neberim ako konkurenciu
Potom este pokracovalo ako strasne ju milujem a ze preto som si to s nou chcel vysvetlit. Potom som jej dal basnicku ktoru som prenu napisal, precitala si to hodila sa mi okolo krku a nechcela sa prestat so mnou bozkavat
Fakt poviem Vam stalo to zato, som rad ze sme to vyriesili
Potom sme sli este na chvilku k nej zobrala sestru(alibi) a isli sme ku mne ,,doucovat,, ju
Amen