audio napálené v Nerovi je neprehrateľné

Informácie o software, ankety...
bager3000
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

audio napálené v Nerovi je neprehrateľné

Príspevok od používateľa bager3000 »

Mám nainštalovanú plnú verziu Nera 7 (inštalačka má okolo 400MB). Často ním z mp3-ojok vytváram audio formát prehrateľný na stolovom CD playeri. Všetko šlo bez problémov do čias, keď som chytil trójskeho koňa a ja som musel preinštalovať celý Windows. Od vtedy mi niektoré albumy napálené v Nerovi idú bezproblémovo, no niektoré CD player neprehrá. Konkrétne, na displayi beží čas, ukazuje názov pesničky, no je ticho. V počítači takto napálené CD ukazuje tracky so správnou koncovkou *.cda, no ani počítač ich neprehrá. Keď takýto problémový album napálim cez iný software (Ashampoo burning studio), tak je všetko v poriadku a CD je prehrateľné. Vie niekto odpoveď?
V prílohe prikladám jednen takýto problémový track.
Prílohy
Overhead [Metaepitome - 05] Arrival Of The Red Bumblebee(1).mp3
Overhead
(4.16 MiB) 601 stiahnutí
Overhead [Metaepitome - 05] Arrival Of The Red Bumblebee(1).zip
Overhead
(4.12 MiB) 38 stiahnutí
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Hmm skus inu znacku cd.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Možem temer s istotou povedat, ze v skaldbe problem byt nemoze, pretoze uz pri vkladani kazdej mp3 si to Nero prerobi, takze ak by bola chyba v skladbe, tak by to vypisalo uz tam nejaku chybu. Zial s takymto problemom som sa nestretol, takze jedine, co ti mozem poradit je pomalsie napalovat v nerovi alebo skusit 6-tkovu verziu, kde nie je ziadny rozdiel oproti 7-ovej, co sa tyka napalovania audio cd. :? Ak ti to totiz nehadze ziadnu chybu, len to spokojne napali, tak sa ani nie je coho chytit.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Skús inú verziu nero (skôr novšiu). Posledná možnosť je tie mp3 naprv konvertovať na wav a tak cez nero alebo iný soft na napaľovanie.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Nero 7 po*rali cele hlavne tie prve casti co vysli mal som ten isty problem vratil somsa k 6.6.14 a stym teraz ficim a som nadmieru spokojny a este chvylu pockam a skusim tu 8 co to bude zac....
bager3000
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bager3000 »

Mate pravdu. Nero 6 facha v pohode. Asi je problem iba v mojej sedmickovej verzii.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

bager3000 napísal:Mate pravdu. Nero 6 facha v pohode. Asi je problem iba v mojej sedmickovej verzii.
7-ckova verzia mala problemy s Audio CD
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Šu-Do napísal:7-ckova verzia mala problemy s Audio CD
to je pravda ale v prvych verziach (mne to vtedy robilo take zmetky, ze poprehadzovalo poradie pesniciek a neboli tak ako som ich tam nahadzal ja.. alebo v polovici pesnicky to preskocilo na dalsiu a tato sa skoncila o par trackov dalej :-D)... teraz to ide v pohode bez problemov a mam nejaku 7.5kovu verziu...
inak tiez by som na tvojom miste bager skusil novsiu verziu... ked nepomoze ani to, mozno bude chyba v napalovacke...
a bubo, neviem ci by som siel hned do 8cky, ked 7micka mala na zaciatku problemy.. ja pockam kym tam poobravuju chyby a kym to trochu dozreje
Napísať odpoveď