Mám nainštalovanú plnú verziu Nera 7 (inštalačka má okolo 400MB). Často ním z mp3-ojok vytváram audio formát prehrateľný na stolovom CD playeri. Všetko šlo bez problémov do čias, keď som chytil trójskeho koňa a ja som musel preinštalovať celý Windows. Od vtedy mi niektoré albumy napálené v Nerovi idú bezproblémovo, no niektoré CD player neprehrá. Konkrétne, na displayi beží čas, ukazuje názov pesničky, no je ticho. V počítači takto napálené CD ukazuje tracky so správnou koncovkou *.cda, no ani počítač ich neprehrá. Keď takýto problémový album napálim cez iný software (Ashampoo burning studio), tak je všetko v poriadku a CD je prehrateľné. Vie niekto odpoveď?
V prílohe prikladám jednen takýto problémový track.
audio napálené v Nerovi je neprehrateľné
audio napálené v Nerovi je neprehrateľné
- Prílohy
-
- Overhead [Metaepitome - 05] Arrival Of The Red Bumblebee(1).mp3
- Overhead
- (4.16 MiB) 601 stiahnutí
-
- Overhead [Metaepitome - 05] Arrival Of The Red Bumblebee(1).zip
- Overhead
- (4.12 MiB) 38 stiahnutí
Možem temer s istotou povedat, ze v skaldbe problem byt nemoze, pretoze uz pri vkladani kazdej mp3 si to Nero prerobi, takze ak by bola chyba v skladbe, tak by to vypisalo uz tam nejaku chybu. Zial s takymto problemom som sa nestretol, takze jedine, co ti mozem poradit je pomalsie napalovat v nerovi alebo skusit 6-tkovu verziu, kde nie je ziadny rozdiel oproti 7-ovej, co sa tyka napalovania audio cd.
Ak ti to totiz nehadze ziadnu chybu, len to spokojne napali, tak sa ani nie je coho chytit.
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to je pravda ale v prvych verziach (mne to vtedy robilo take zmetky, ze poprehadzovalo poradie pesniciek a neboli tak ako som ich tam nahadzal ja.. alebo v polovici pesnicky to preskocilo na dalsiu a tato sa skoncila o par trackov dalejŠu-Do napísal:7-ckova verzia mala problemy s Audio CD
inak tiez by som na tvojom miste bager skusil novsiu verziu... ked nepomoze ani to, mozno bude chyba v napalovacke...
a bubo, neviem ci by som siel hned do 8cky, ked 7micka mala na zaciatku problemy.. ja pockam kym tam poobravuju chyby a kym to trochu dozreje