SFZ a cely slovensky futbal

O športe...
Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

zvaz si asi mysli ze postavia jeden poriadny stadion a hned moze usporiadat Euro volovina :lol:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

to ten Laurinec bulo jeden chysta zmenit ligu u mladezi a este aj toto EURO nech uz odide
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

jj nech odide,ale ked sa postavy stadion este za jeho funkcie tak bude chciet este zostat lebo si bude mysliet ze je boh lebo postavil stadion
IZZi-BA
Star
Star

Peky05 napísal:jj nech odide,ale ked sa postavy stadion este za jeho funkcie tak bude chciet este zostat lebo si bude mysliet ze je boh lebo postavil stadion
kkt je to a nie boh stadion tu uz mal stat par rokov a nie ze par rokov tu nebude stat ved repre hra vsade po slovensku
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

IZZi-BA napísal:to ten Laurinec bulo jeden chysta zmenit ligu u mladezi a este aj toto EURO nech uz odide
Nechcem a ani nejdem obhajovať Laurinca (to vôbec nie), ale ako som čítal na teletexte Markízy. To EURO je výmysel Čechov.

Podľa mňa je to dosť nereálne, hlavne s Laurincom na čele...
IZZi-BA
Star
Star

Sagittarius napísal:Nechcem a ani nejdem obhajovať Laurinca (to vôbec nie), ale ako som čítal na teletexte Markízy. To EURO je výmysel Čechov.

Podľa mňa je to dosť nereálne, hlavne s Laurincom na čele...
Cesi by to aj mohli organizovat ale Slovensko vobec nie a ani dlho moct nebude najprv musia postavit narodny stadion a na ostatnych by mali zvysist kapacitu co sa nestane lebo ludia na futbal chodia iba v malom pocte a zvacsit kapacitu sa im neoplati a dalej by a mali viac starat o travnik ved anglicania maju na svojich ihriskach travu zo slovenka tak preco ju nemame aj my ale mame ihriska na ktorych sa smyska a su hrboli slovensko z daleka neni pripravene na organizaciu EURA musia este vela na sebe makat
ale tak EURO by som bral vidiet TAlianov Portugalcov Anglicanov .....na vlastne oci to by bol fakt zazitok ale je treba este vela prace a ako prve vymenit cele SFZ
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tiez sa pripajam k nazoru, ze v Cesku by to bolo mozne, to si viem aj predstavit. Ale za situacie, ked sa na Slovensku nevie postavit zimny stadion, rovnako ani futbalovy, tak to realne nevidim. Najma to realne nevidim pokial bude na cele futbalu Laurinec.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:No neviem ale mne sa to zda byt blbost. Zaviedol by som to do nejakej pripravky a mladsim ziakom ale potom uz normalne na body. Bude tam chybat motivacia po vitazstve, hraci v niektorich zapasoch nemusia dat do toho vsetko ked budu vediet ze o nic nejde. Oni sa musia naucit aj vyhravat a ziskat volu po vitazstve.

Inak som dost prekvapeny ze v anglicku takyto system funguje.
lenze v anglicku ich odmala ucia ako byt profesionalmi. tak ti poviem. anglicky hraci , ktory su v akademiach niesu ani moc technicky ani nieaky extra supertalentovany , ale odmalicka ich ucia byt profesionalmi , no oni ti tak makaju na tom ihrisku aj ked o nic nejde ze to by si kukal. inak k tej voli po vitazstve. to sa naucit neda , to musi mat kazdy v hlave ze chce vyhrat
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

matko888 napísal:lenze v anglicku ich odmala ucia ako byt profesionalmi. tak ti poviem. anglicky hraci , ktory su v akademiach niesu ani moc technicky ani nieaky extra supertalentovany , ale odmalicka ich ucia byt profesionalmi , no oni ti tak makaju na tom ihrisku aj ked o nic nejde ze to by si kukal. inak k tej voli po vitazstve. to sa naucit neda , to musi mat kazdy v hlave ze chce vyhrat
Neviem ale porovnavat anglicku futbalovu skolu s nasou je uz trochu moc. Myslis ze u nas ich budu ucit k profesionalite na takej urovni ako tam? Zas sa velmi chceli opicit a nakonie to bude este horsie ako to je teraz.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Neviem ale porovnavat anglicku futbalovu skolu s nasou je uz trochu moc. Myslis ze u nas ich budu ucit k profesionalite na takej urovni ako tam? Zas sa velmi chceli opicit a nakonie to bude este horsie ako to je teraz.
viesco , tam je uplne iny pristup. ked to mam porovnat tak mi sme daleko vzadu , proste neda sa to. len vravim ako je to tam. tam ma kazdy hrac v hlave ze chce hrat . u nas ani zdaleka.
IZZi-BA
Star
Star

neda sa porovnat krajina v ktorej futbal vznikol s tou kde je futbal na tom strasne biedne
kubodinho
Professional
Professional

IZZi-BA napísal:neda sa porovnat krajina v ktorej futbal vznikol s tou kde je futbal na tom strasne biedne
nooo ja len tak OT ze futbal hrali ako prvy cinania , anglicania sa len pokladaju za zakladatelou futbalu , lebo FA cup je najstarsia ligova sutaz
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Čo hovoríte na tu novinku, že Česko chce organizovať EURO 2020 so Slovenskom :?: :D

podľa mňa je to iba akási utopia, pre Slovákov, pretože žiadne EURO tu nebude kým sa nezačnú stavať štadiony a to je z dlhodobeho hľadiska dosť veľký problem, kedže je rok 2007 a treba nam postaviť minimálne 4 štadiony s kapacitou nad 30 000 miest a ked si pozriem, že ako dlho sa plánuje výstavba jedneho národneho štadiona tak je zrejme, že sa to asi nestihne :?
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Euro 2020 na Slovensku? Ten čech čo to vypustil z úst nemohol byť v tej chvíly príčetný..
1. futbalovo na to nemáme
2. finančne na to nemáme
3. vedenie SFZ.. no comment
4. :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

J.O.S.E: Skus pozriet ku koncu predoslej stranky ;)
stroh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stroh »

s tymto ideme na kvalifikaciu do ceska. ano praťelia, s halenarovym "talentom" a cely slovensky fotbal so svojou a aj jeho holou riťou. to bude zas ostudy

http://slovakfutbal.com/image/ft_gate_dole.jpg
IZZi-BA
Star
Star

Slovaci by mali byt namotivovany hrat proti svojim lepsim bratom ved to bude dost sledovany zapas ako u nas tak aj v cesku ja som nan zvedavy a celkom sa aj tesim a to my nejde do hlavy preco cesi su vo futbale lepsi ako my ved sme boli spolocny stat a oni su zjavne o par rokov pred nami a to vo vsetkom je to skoda pre slovensko ale Cesi si to zasluzia myslim ze do dosiahli podctivo
IZZi-BA
Star
Star

slovensko kleslo na 56. miesto v rebricku fifa to uz co je preco to ide zo slovenskym futbalom dole vodou ja to nechapem ved teraz mame reprezentanta ktory je jedna z hviezd talianskej ligy mame hraca ktory je najdrahsi obranca liverpoolu v historii tak preco slovensky futbal je tam kde je 1:1 s madarsko ktory myslim ze nema take hviezdy ako slovensko ja to nechapem v com je chyba
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

podla toho sa rebricek urcite nerobi :wink:
team na to mame, ale trebalo by na neho IMO pevnu ruku...skoda, ze nam Trapa uchmatli Iri :)
Proste by mi tam pasovala nejaka osobnost a nie neskuseny Kocian, Iri to pochopili..po neskusenom Stevovi Stauntonovi zobrali Trapa a podla mna sa vysledky dostavia..kader maju priblizne ako my(az na to, ze maju brankara)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ten rebricek FIFA je uplna blbost. Argentina je prva a MS vyhrali Taliani.

Greci su na 10 mieste a MS nikdy nevyhrali a okrem posledneho vitazstva na Eure na medzinarodnej urovni nikdy nic neukazali.

Nepoznam kriteria podla coho to tam hodnotia ale rebricek muzstiev by sa mal zostavovat podla umiestnenia na poslednych MS, cize prvy by mali byt Taliani dalej Francuzi Nemci Portugalsko atd.
Key5ers0ze napísal:Proste by mi tam pasovala nejaka osobnost a nie neskuseny Kocian, Iri to pochopili..po neskusenom Stevovi Stauntonovi zobrali Trapa a podla mna sa vysledky dostavia..kader maju priblizne ako my(az na to, ze maju brankara)
Obavam sa ze my si este na zahranicneho trenera pockame nejaku tu dobu, ale na druhej strane bohvie ci by to vobec aj malo nejaky prinos.

S tym kadrom Irska ze sa vyrovna nasmu moc nesuhlasim, myslim si ze Iri su o dost pred nami, vycsina ich hracov hraje v premier league za kvalitne muzstva. Naopak my mame len jedneho hraca v muzstve ktore sa radi medzi svetovu spicku a ostatny hraju v obycajnych podpriemernych muzstvach ci uz v Nemeckej alebo Talianskej lige.
Napísať odpoveď