Podobnych tám a diskusií je tu vela . .a dlho som hladal . .ale odpoveď na problem ktory potrebujem ja vyriešiť som tu nenašiel.
Mám router Vigor 2700 VGST.Poberám internet od T-comu.Mam ho spojeny s PC cez LAN.Wifi neviužívam, zatial . . . V minule som ho skusil zapnúť a pozrieť či sa v okolí nachádzajú nejaké Wifi siete.Nachádza sa medzinimy aj jedna nova ktora tu predtym nebola . . . je to uršite signál od zapnutého Wifi na tom istom routeri co mam ja s netom od t-comu lebo tam je este povodny SSID: T-com.Teras nechcem riesit ci je zabezpecena alebo nie . . .Ale chcem vediet ako by som mohol odchitavať rychlosť netu na moj router (požičať si-nechcem to nazvať kradnúť rychlosť) a ja by som mal väčšiu rychlosť internetu na PC.Da sa to nejako cez WDS alebo nejako inač?A ako to nastaviť?
Požičiavanie rychlosti netu cez WiFi (Vigor 2700 VGST)
-
vladino001
Light Professional
jj v domacich podmienkach nerealizovatelné! ak by sa to dalo tak to by tu bolo vela takých čo by si od druhých "požičiavali" a nakoniec by mali rýchlosť aj 100Mb/ssinaj napísal:jj spravne . . mno ja len ze ci to tento router nepodporuje cez nejake nastavenia . . .bo su tam vseliake ale presne toto neviem ci sa tam da
-
vladino001
Light Professional
počul som o tom, ze debian routuje po viacerych linkach... nasiel som aj link, ale nejako sa mi to nechce citat... ale prikladam:
Kód: Vybrať všetko
http://www.debian-administration.org/articles/377