Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

bell napísal:dala by sa tu vobec zalozit tema- ulpny offtopic ?
pisat sem co koho napadne, reagovat na to, robit si srandu bez toho aby bol clovek upomenuty moderatormi, samozrejme vulgarne slova by sem nepatrili :idea:

imo mne to tu na hojkovi chyba, niekde kde by sa dali "vylozit nohy" a uvolnit sa a zabavat , ale vsetko v ramci miery :)
Chapem chapem, skus www.pokec.sk :wink: nie diskusne forum
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

mi-chau napísal:Chapem chapem, skus www.pokec.sk :wink: nie diskusne forum
OMG

na azet pokeci som v zivote nebola a ani netuzim, dost velka sranda je s ludmi na ICQ a MSN, ale aj na fore ked mas kamosov taktiez je velka zabava ked sa doberate :D , vychadzam podla vlastnej skusenosti, samozrejme je tu kopu zaujimavych topicov na diskusiu, bol to iba navrh :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Off Topic je dobry napad. Osvedcil sa mi aj na mojom fore.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

imho mohlo by sa zmenit, ze ked kliknem na pocet tem v profile uzivatela, zobrazi sa ake temy ten uzivatel zalozil...vid obrazok
Prílohy
hojko.JPG
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

p4ra napísal:Off Topic je dobry napad. Osvedcil sa mi aj na mojom fore.
Ty máš svoje fórum? Šup sem s reklamou.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

bell napísal:dala by sa tu vobec zalozit tema- ulpny offtopic ?
pisat sem co koho napadne, reagovat na to, robit si srandu bez toho aby bol clovek upomenuty moderatormi, samozrejme vulgarne slova by sem nepatrili :idea:

imo mne to tu na hojkovi chyba, niekde kde by sa dali "vylozit nohy" a uvolnit sa a zabavat , ale vsetko v ramci miery :)
Podľa mňa je to dobrý nápad. Proste povedať alebo poznamenať niečo bez toho, aby to nebolo hneď považované za spam atď.
Digo: tiež dobrý nápad. Tak, ako sa dá kliknúť, aby sa ti vyhľadali všetky príspevky, tak isto by to mohlo fungovať aj na témy :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Moderujem jedno forum a teraz nedavno sme zrusili OffTopic ...
Hojko vie o com hovorim aj audiotrack ... za tyzden tam bolo viac ako 50stran cisteho spamu ...
Ak chcete volne kecat je nato urcene IRC
:wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

tak ako hovori shark ... na spam tu mate IRC tu by sa len zbytocne nahanali prispevky ... uz s tym prestante
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

ja tiez moderujem jedno forum a tam nam nerobi problem mat offtopic, cize podobne ako p4ra, ale mozno to zavisi od poctu ludi a velkosti fora, pri malych sa to da zvladnut v pohode.

a IRC - rada by som tam niekedy zasla, ale neviem ako presne to funguje, musel by mi to nietko vysvetlit.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

bell: http://www.hojko.com/irc-kanal-hojko-com-t28674.html
tu to mas vsetko vysvetlene....aj ja som to spravil podla tohto
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

Aj vam sa stalo, ze vam moderator alebo ktokolvek z vedenia zmazal bez vystvetlenia vas prispevok? zaujimave.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Bez vysvetlenia mozno, ale bez priciny urcite nie. Ak vyhovoval pravidlam , tak by tu este mal byt, ci nie?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

pinco napísal:Ty máš svoje fórum? Šup sem s reklamou.
uz tu bolo spomenute neraz. je skoro take bajne ako troja. tiez nikto neveril ze existuje az potom nakoniec....
no ale k veci. offtopic je pre toto forum uplne zbytocne. nechceme liezt do kapusty pokecu...
Invader napísal:Aj vam sa stalo, ze vam moderator alebo ktokolvek z vedenia zmazal bez vystvetlenia vas prispevok? zaujimave.
nikto nemusi vysvetlovat preco tvoj prispevok alebo temu zmazal. no garantujem ti ze na to bol dovod a nebolo to len z roztopasnosti moderatora.
ak si prestudujes vysie spomenute pravidla a budes ich dodrziavat isto sa ti to uz nestane
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bell napísal:ja tiez moderujem jedno forum a tam nam nerobi problem mat offtopic, cize podobne ako p4ra, ale mozno to zavisi od poctu ludi a velkosti fora, pri malych sa to da zvladnut v pohode.

a IRC - rada by som tam niekedy zasla, ale neviem ako presne to funguje, musel by mi to nietko vysvetlit.
http://www.jedi.cz/index.php?option=com ... &Itemid=86
tam si pozri čo a ako aby si sa vôbec pripojila. Potom ak budeš chcieť niečo extra, tak sa pozri sem: http://www.skapunker.net/ircguide/navod.html#vrsek

Všetkých vás pozývam na IRC do kanálu #hojko.com :smt024
Invader
Light Star
Light Star

mastermind napísal:nikto nemusi vysvetlovat preco tvoj prispevok alebo temu zmazal. no garantujem ti ze na to bol dovod a nebolo to len z roztopasnosti moderatora.
ak si prestudujes vysie spomenute pravidla a budes ich dodrziavat isto sa ti to uz nestane
Stalo sami to 2x. Cital som si tie pravidla, no myslim, ze som ziadne neporusil. Mozno ze urazka moderatora, ale ak je urazka to, ze mu poviem, ze nieje liberal, tak potom neviem. A reagoval som na teba mastermind. Ale kaslat nato!!!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Invader: V ktorej teme to bolo??? Mam pocit, ze som dnes zmazal dake prispevky, urcite tam bol nejaky offtopic od warezmana a je mozne, ze aj tvoj prispevok. Keby si upresnil, tak by som ti vedel povedat.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Prispevok som zmazal ja. Nepamatam si presne obsah, ale s temou nemal nic spolocne. Cisto navazanie sa do masterminda. Taketo prispevky sa tu netrpia, nech si o tom kazdy mysli co chce.
Invader
Light Star
Light Star

t0m4s3 napísal:Prispevok som zmazal ja. Nepamatam si presne obsah, ale s temou nemal nic spolocne. Cisto navazanie sa do masterminda. Taketo prispevky sa tu netrpia, nech si o tom kazdy mysli co chce.
On sa navazal do mna. Jeho si co nezmazal? Niektore pocinania moderatorov sa mi nepacia. Nieje to objektivne. Ale co uz.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

On neutocil priamo na tvoju osobu, on iba poznamenal, ze tvojim odchodom by komunita tohto fora neutrpela, s cim sa stotozni nejeden dlhodobejsi uzivatel ;-) (vratane mna).
Invader
Light Star
Light Star

t0m4s3 napísal:On neutocil priamo na tvoju osobu, on iba poznamenal, ze tvojim odchodom by komunita tohto fora neutrpela, s cim sa stotozni nejeden dlhodobejsi uzivatel ;-) (vratane mna).
Uz nemel hluposti. Povedal to, ze sa mu nepacia moje nazory kt. tvoria moju malickost. A s cim sa kto stotoznuje a zvlast ty, mi je uplne jedno. On narazal na moju osobu, ja na jeho. Zachoval si sa nefer a neobjektivne. Houk.
Zamknuté