Chapem chapem, skus www.pokec.skbell napísal:dala by sa tu vobec zalozit tema- ulpny offtopic ?
pisat sem co koho napadne, reagovat na to, robit si srandu bez toho aby bol clovek upomenuty moderatormi, samozrejme vulgarne slova by sem nepatrili![]()
imo mne to tu na hojkovi chyba, niekde kde by sa dali "vylozit nohy" a uvolnit sa a zabavat , ale vsetko v ramci miery
Co by ste privitali nove na fore???
OMGmi-chau napísal:Chapem chapem, skus www.pokec.sknie diskusne forum
na azet pokeci som v zivote nebola a ani netuzim, dost velka sranda je s ludmi na ICQ a MSN, ale aj na fore ked mas kamosov taktiez je velka zabava ked sa doberate
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa je to dobrý nápad. Proste povedať alebo poznamenať niečo bez toho, aby to nebolo hneď považované za spam atď.bell napísal:dala by sa tu vobec zalozit tema- ulpny offtopic ?
pisat sem co koho napadne, reagovat na to, robit si srandu bez toho aby bol clovek upomenuty moderatormi, samozrejme vulgarne slova by sem nepatrili![]()
imo mne to tu na hojkovi chyba, niekde kde by sa dali "vylozit nohy" a uvolnit sa a zabavat , ale vsetko v ramci miery
Digo: tiež dobrý nápad. Tak, ako sa dá kliknúť, aby sa ti vyhľadali všetky príspevky, tak isto by to mohlo fungovať aj na témy
-
den333
Professional
bell: http://www.hojko.com/irc-kanal-hojko-com-t28674.html
tu to mas vsetko vysvetlene....aj ja som to spravil podla tohto
tu to mas vsetko vysvetlene....aj ja som to spravil podla tohto
-
mastermind
VIP
uz tu bolo spomenute neraz. je skoro take bajne ako troja. tiez nikto neveril ze existuje az potom nakoniec....pinco napísal:Ty máš svoje fórum? Šup sem s reklamou.
no ale k veci. offtopic je pre toto forum uplne zbytocne. nechceme liezt do kapusty pokecu...
nikto nemusi vysvetlovat preco tvoj prispevok alebo temu zmazal. no garantujem ti ze na to bol dovod a nebolo to len z roztopasnosti moderatora.Invader napísal:Aj vam sa stalo, ze vam moderator alebo ktokolvek z vedenia zmazal bez vystvetlenia vas prispevok? zaujimave.
ak si prestudujes vysie spomenute pravidla a budes ich dodrziavat isto sa ti to uz nestane
-
audiotrack
VIP
http://www.jedi.cz/index.php?option=com ... &Itemid=86bell napísal:ja tiez moderujem jedno forum a tam nam nerobi problem mat offtopic, cize podobne ako p4ra, ale mozno to zavisi od poctu ludi a velkosti fora, pri malych sa to da zvladnut v pohode.
a IRC - rada by som tam niekedy zasla, ale neviem ako presne to funguje, musel by mi to nietko vysvetlit.
tam si pozri čo a ako aby si sa vôbec pripojila. Potom ak budeš chcieť niečo extra, tak sa pozri sem: http://www.skapunker.net/ircguide/navod.html#vrsek
Všetkých vás pozývam na IRC do kanálu #hojko.com
Stalo sami to 2x. Cital som si tie pravidla, no myslim, ze som ziadne neporusil. Mozno ze urazka moderatora, ale ak je urazka to, ze mu poviem, ze nieje liberal, tak potom neviem. A reagoval som na teba mastermind. Ale kaslat nato!!!mastermind napísal:nikto nemusi vysvetlovat preco tvoj prispevok alebo temu zmazal. no garantujem ti ze na to bol dovod a nebolo to len z roztopasnosti moderatora.
ak si prestudujes vysie spomenute pravidla a budes ich dodrziavat isto sa ti to uz nestane
On sa navazal do mna. Jeho si co nezmazal? Niektore pocinania moderatorov sa mi nepacia. Nieje to objektivne. Ale co uz.t0m4s3 napísal:Prispevok som zmazal ja. Nepamatam si presne obsah, ale s temou nemal nic spolocne. Cisto navazanie sa do masterminda. Taketo prispevky sa tu netrpia, nech si o tom kazdy mysli co chce.
Uz nemel hluposti. Povedal to, ze sa mu nepacia moje nazory kt. tvoria moju malickost. A s cim sa kto stotoznuje a zvlast ty, mi je uplne jedno. On narazal na moju osobu, ja na jeho. Zachoval si sa nefer a neobjektivne. Houk.t0m4s3 napísal:On neutocil priamo na tvoju osobu, on iba poznamenal, ze tvojim odchodom by komunita tohto fora neutrpela, s cim sa stotozni nejeden dlhodobejsi uzivatel(vratane mna).