Kozie mlieko
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tak lepšie povedané zahlieňuje. Okrem mlieka aj smotana. Je to spôsobené kombináciou kyseliny v žalúdku v kombinácii s mliekom a celkovo, v dospelosti nemáme toľko enzýmov na rozkladanie mlieka ako v detstve. Keby sme porovnali seba so zvieratami, čisto teoreticky, tak len my jediní - ako živ. druh - pijeme mlieko aj v dospelosti. Je to len môj subjektívny názor...erytrocyt napísal:To čo je za blbosť? Mlieko zanaša organizmus??? A čím prosím ťa?
kozie pijem velmi vynimocne, obycajne mlieko som pijaval od malicka az do 18tich kazde rano. Este som nemal zlomenu nohu ani ruku ! A da sa povedat ze medzi najmensich tiez nepatrim... Na drujej strane som mal velke problemy s akne, vysadenim mlieka to prestalo... teraz ho uz nepijem vobec, presiel som na caj
Co sa tyka kozieho mlieka, pomaha pri zaludocnych vredoch a celkovo zaludkarom - tym co maju problemy s travenim - mal som zamestnanca ktory ho pijaval pravidelne a velmi si pochvaloval...
Co sa tyka kozieho mlieka, pomaha pri zaludocnych vredoch a celkovo zaludkarom - tym co maju problemy s travenim - mal som zamestnanca ktory ho pijaval pravidelne a velmi si pochvaloval...
no s tými zlomeninami na tom čosi bude, mal som pár fakt hrôzostrašne vyzerajúcich príhod a nikdy som nemal nič ani len naštiepené... a mlieko píjavam aj viac krát do dňa nielen ráno... a akné som ani nevdel, že to môže spôsobovať. Problémy s akné u mňa tak v normále, nemyslím, žeby na to mlieko malo dáky vplyv.
no mlieko obsahuje vapnik a vitamin D, takze urcite su po nom kosti pevnejsie... ja osobne moc mlieko nepijem, a este som nemal ziadnu zlomeninu, aj ked sa prihodilo dost vela neprijemnych padov
btw. bolek, neni to nahodou tak, ze mlieko pomaha odhlienovat organizmus??? teda myslim si to len preto, lebo ked mavam hlieny, ked mam chripku tak mi rodicia davaju mlieko s maslom
btw. bolek, neni to nahodou tak, ze mlieko pomaha odhlienovat organizmus??? teda myslim si to len preto, lebo ked mavam hlieny, ked mam chripku tak mi rodicia davaju mlieko s maslom
digo - nie, ber to ako fakt, ze kravske mlieko zahlienuje organizmus a tie rozpravky o vapniku, su to tiez pochybne veci . Je rozdiel medzi tym co sa ti dostanane do tela a co sa skutocne vstrebe. Bolo dokazane, ze vapnik z kravskeho mlieka sa az tak dobre nevstrebava .digo napísal:no mlieko obsahuje vapnik a vitamin D, takze urcite su po nom kosti pevnejsie... ja osobne moc mlieko nepijem, a este som nemal ziadnu zlomeninu, aj ked sa prihodilo dost vela neprijemnych padov![]()
a myslim si, ze kozie mlieko je zdravsie ako kravske
a nasla som jeden clanok o tomto :
http://www.regeneracnecentrum.sk/c_mlieko.html (treba ho brat z rezervou)
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kazdy den vypijem Na ranajky liter mlieka na obed si robim mliecnu ryzu, na olovrant mliecny jogurt a na veceru krupicovu kasu z plnotucneho mlieka.Kto pije viac mlieka pome sa pretekat.
Chalani ale vazne, nejak sa mi nesce verit co tu vsetko vypijete.A ked vidim ludi tak furt len cocacolu a podobne zbrndy.
Pani ak je to naozaj tak tak gratulujem!
Chalani ale vazne, nejak sa mi nesce verit co tu vsetko vypijete.A ked vidim ludi tak furt len cocacolu a podobne zbrndy.
Pani ak je to naozaj tak tak gratulujem!
ano, myslim si tiez ze ten clanok trochu prehana, ale ked je niekto skalopevne veri tomu a na zaklade "vedeckych" vyskumov to propaguje jeho vec .Shark NX napísal:Dobra pripomienka ... mam spoluziaka ktory mlieko nemoze vidiet ... Je na nieco z neho alergicky ... no a na basketbale ked sme sa stretli pri kosi mal on puknutu kost v ruke a mne nic nebolo ... Cize to odvapnovanie organizmu neviem neviem ...
ano, mas pravdu, mlieko obsahuje mnohe alergenne latky aj preto je nebezpecne, na druhej strane kozie mlieko vyvolava menej alergii