Kozie mlieko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

pijem aj ja a vraj z toho vypadávajú chlpy okolo bradaviek. Chcete vidieť aké teraz mám bradavky?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

erytrocyt napísal:To čo je za blbosť? Mlieko zanaša organizmus??? A čím prosím ťa?
Tak lepšie povedané zahlieňuje. Okrem mlieka aj smotana. Je to spôsobené kombináciou kyseliny v žalúdku v kombinácii s mliekom a celkovo, v dospelosti nemáme toľko enzýmov na rozkladanie mlieka ako v detstve. Keby sme porovnali seba so zvieratami, čisto teoreticky, tak len my jediní - ako živ. druh - pijeme mlieko aj v dospelosti. Je to len môj subjektívny názor...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

kozie pijem velmi vynimocne, obycajne mlieko som pijaval od malicka az do 18tich kazde rano. Este som nemal zlomenu nohu ani ruku ! A da sa povedat ze medzi najmensich tiez nepatrim... Na drujej strane som mal velke problemy s akne, vysadenim mlieka to prestalo... teraz ho uz nepijem vobec, presiel som na caj
Co sa tyka kozieho mlieka, pomaha pri zaludocnych vredoch a celkovo zaludkarom - tym co maju problemy s travenim - mal som zamestnanca ktory ho pijaval pravidelne a velmi si pochvaloval...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

no s tými zlomeninami na tom čosi bude, mal som pár fakt hrôzostrašne vyzerajúcich príhod a nikdy som nemal nič ani len naštiepené... a mlieko píjavam aj viac krát do dňa nielen ráno... a akné som ani nevdel, že to môže spôsobovať. Problémy s akné u mňa tak v normále, nemyslím, žeby na to mlieko malo dáky vplyv.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

no mlieko obsahuje vapnik a vitamin D, takze urcite su po nom kosti pevnejsie... ja osobne moc mlieko nepijem, a este som nemal ziadnu zlomeninu, aj ked sa prihodilo dost vela neprijemnych padov :)
btw. bolek, neni to nahodou tak, ze mlieko pomaha odhlienovat organizmus??? teda myslim si to len preto, lebo ked mavam hlieny, ked mam chripku tak mi rodicia davaju mlieko s maslom :D
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

digo napísal:no mlieko obsahuje vapnik a vitamin D, takze urcite su po nom kosti pevnejsie... ja osobne moc mlieko nepijem, a este som nemal ziadnu zlomeninu, aj ked sa prihodilo dost vela neprijemnych padov :)
btw. bolek, neni to nahodou tak, ze mlieko pomaha odhlienovat organizmus??? teda myslim si to len preto, lebo ked mavam hlieny, ked mam chripku tak mi rodicia davaju mlieko s maslom :D
digo - nie, ber to ako fakt, ze kravske mlieko zahlienuje organizmus a tie rozpravky o vapniku, su to tiez pochybne veci . Je rozdiel medzi tym co sa ti dostanane do tela a co sa skutocne vstrebe. Bolo dokazane, ze vapnik z kravskeho mlieka sa az tak dobre nevstrebava .

a myslim si, ze kozie mlieko je zdravsie ako kravske

a nasla som jeden clanok o tomto :
http://www.regeneracnecentrum.sk/c_mlieko.html (treba ho brat z rezervou)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

(treba ho brat z rezervou)
Dobra pripomienka ... mam spoluziaka ktory mlieko nemoze vidiet ... Je na nieco z neho alergicky ... no a na basketbale ked sme sa stretli pri kosi mal on puknutu kost v ruke a mne nic nebolo ... Cize to odvapnovanie organizmu neviem neviem ...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Kazdy den vypijem Na ranajky liter mlieka na obed si robim mliecnu ryzu, na olovrant mliecny jogurt a na veceru krupicovu kasu z plnotucneho mlieka.Kto pije viac mlieka pome sa pretekat.
:wink:

Chalani ale vazne, nejak sa mi nesce verit co tu vsetko vypijete.A ked vidim ludi tak furt len cocacolu a podobne zbrndy.
Pani ak je to naozaj tak tak gratulujem! :)
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

Shark NX napísal:Dobra pripomienka ... mam spoluziaka ktory mlieko nemoze vidiet ... Je na nieco z neho alergicky ... no a na basketbale ked sme sa stretli pri kosi mal on puknutu kost v ruke a mne nic nebolo ... Cize to odvapnovanie organizmu neviem neviem ...
ano, myslim si tiez ze ten clanok trochu prehana, ale ked je niekto skalopevne veri tomu a na zaklade "vedeckych" vyskumov to propaguje jeho vec .

ano, mas pravdu, mlieko obsahuje mnohe alergenne latky aj preto je nebezpecne, na druhej strane kozie mlieko vyvolava menej alergii :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mal som svojho casu velmi riedke kosti, pitim mlieka, viac jogurtov a tychto srand a odvtedy sa to ovela zlepsilo, robim kontaktny sport (hokejbal) a vdaka bohu som nic nemal zlomene uz davno (klopklop)...

kozie mlieko som neskusal, kravske je v pohode a nepochybujem o jeho vybornych vlastnostiach
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Ja som asi divný, ale mlieko vypijem len keď si zalejem Granko, alebo kakao. Inak by som sa pozvracal. Takisto nejedávam ani syry a maslo. Ale jogurty a bryndzové halušky si dám rád. Tak som podľa vás divný, či nie ?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

peace napísal:Ja som asi divný, ale mlieko vypijem len keď si zalejem Granko, alebo kakao. Inak by som sa pozvracal. Takisto nejedávam ani syry a maslo. Ale jogurty a bryndzové halušky si dám rád. Tak som podľa vás divný, či nie ?
Nie si, ja tiež jedávam z mliečnych výrobkov len jogurty a syry. :)
Napísať odpoveď