S prepacenim ale vyhodit peniaze za "nalepky" alebo za cigarety to urobis rovnaku pi*ov***.Vies ze tie nalepky maju tzv hovno efekt ze hovno pomozuwill.i.am napísal:preco by sme to nenapisali?? napiseme to!
prestan fajcit!
niekedy sa to mozno robilo z frajeriny, ale dnes je to uz fakt trapne...
zamysli sa nad tym... co ti to dava? smrdis, skodi to zdraviu, ide to do penazi...
kup si naplaste, snaz sa odvyknut a nebudes smrdiet...
Ako sa zbaviť smradu od cigariet?
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
rofl
ked nemas pevnu volu tak prestat fajcit ti nepomoze nikto a nic...
v prvom rade musis ty chciet prestat fajcit...a nie spoliehat sa na nejake nalepky za 600 Sk...
prestan fajcit a más pokoj...
v prvom rade musis ty chciet prestat fajcit...a nie spoliehat sa na nejake nalepky za 600 Sk...
prestan fajcit a más pokoj...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak usta su jasne ze nejaky mentol a taketo aromaticke vecicky ...
.... ruky su zaujimave ... da sa toho zbavit dvoma sposobmi .. jeden je zmyvat pach z nich roznymi sposobmi a druhy vobec tam ten pach nemat ... kamarat ked zacinal fajcit tak vymyslel fintu so stipcom na pradlo .. normalne fiknes zaciatok filtra do stipca a bášiš
... je to ale aj dost ftipne pokial chces fajcit v spolocnosti ... druhy zas fajcil pomocou dvoch patykov, chytil do nich cigu jako pomocou cinskych paliciek
...
... viac by ma ale zaujimalo ako sa zbavit nazltnutych prstov ... to bude asi tazzsie .. zacina ma to stvat, pretoze mi zacinaju trosku zltnut, normalne to neni vidno, ale ked je vhodne jemnejsie svetlo a pozres sa dobre tak je tam urcita odchylka od normalu poznat
...
.... ruky su zaujimave ... da sa toho zbavit dvoma sposobmi .. jeden je zmyvat pach z nich roznymi sposobmi a druhy vobec tam ten pach nemat ... kamarat ked zacinal fajcit tak vymyslel fintu so stipcom na pradlo .. normalne fiknes zaciatok filtra do stipca a bášiš
... viac by ma ale zaujimalo ako sa zbavit nazltnutych prstov ... to bude asi tazzsie .. zacina ma to stvat, pretoze mi zacinaju trosku zltnut, normalne to neni vidno, ale ked je vhodne jemnejsie svetlo a pozres sa dobre tak je tam urcita odchylka od normalu poznat
-
bolek
Guru
Niečo, čo to vybieli...citrón?? Ale ten asi len pokiaľ nie je rozsah a intenzita veľmi veľká. Inak, neviem, načo fajčíte, keď sa to potom snažíte všemocne skrývať pred rodičmi... Veď také patenty ako dať si cigaretu medzi paličky alebo pošúchať si v rukách tuju alebo ihličie sme robili, keď sme mali 14 rokov a tajne sme fajčili v kríkochnordkapp_pb napísal: ... viac by ma ale zaujimalo ako sa zbavit nazltnutych prstov ... to bude asi tazzsie .. zacina ma to stvat, pretoze mi zacinaju trosku zltnut, normalne to neni vidno, ale ked je vhodne jemnejsie svetlo a pozres sa dobre tak je tam urcita odchylka od normalu poznat...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
moja ... rodicia vedia ze fajcim, to ze mi zacinaju zltnut prsty vadi mne ! ... je sice pravda ze aj ked vedia, tak pred nimi si nezapalim, pretoze mama to nerada vidibolek napísal:Niečo, čo to vybieli...citrón?? Ale ten asi len pokiaľ nie je rozsah a intenzita veľmi veľká. Inak, neviem, načo fajčíte, keď sa to potom snažíte všemocne skrývať pred rodičmi... Veď také patenty ako dať si cigaretu medzi paličky alebo pošúchať si v rukách tuju alebo ihličie sme robili, keď sme mali 14 rokov a tajne sme fajčili v kríkoch
tic tac urcite nepomaha, zuvacka len pre efekt, cize cigy nie je citit, ked na niekoho dychnes, ale v hrtane ten smrad je tak ci tak..
ihlicie - no comment, bolo to tu rozobrate
rukavice - gumene urcite nie, ale prave kozene naisto, zarucene
veci - davam na balkon, ale skusim aj ten radiator, to som este nepocul
ale co sa tyka veci tak je najlepsie fajcit von, i ked zafajcenym barom sa asi nevyhnete
ihlicie - no comment, bolo to tu rozobrate
rukavice - gumene urcite nie, ale prave kozene naisto, zarucene
veci - davam na balkon, ale skusim aj ten radiator, to som este nepocul
ale co sa tyka veci tak je najlepsie fajcit von, i ked zafajcenym barom sa asi nevyhnete
-
hojko
Site Admin
ZAP: Keby bary dodrziavali zakon, ktory plati, tj., aby vzduch v miestnosti bol preventilovany 10x za hodinu ako je objem miestnosti, tak by to vyzeralo inak. V pripade, ze ma bar velkost 10x10 metrov a vysku 3 metre, tak je to 300 metrov kubickych, cize za hodinu za musi ventilackou dostat von a dnu 3000 metrov kubickych vzduchu, myslis, ze sa to niekde dodrziava??? Dalsia vec je, ze plati zakaz predaja tabakovych vyrobkov osobam mladsim ako 18 rokov, keby sa aj tento zakon dodrziaval v bare, tak verim tomu, ze tej mladezi v bare fajci podstatne viacej.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Medium Star
Más pravdu ale každý je iný. Aj taký musia byť ako ja.will.i.am napísal:preco by sme to nenapisali?? napiseme to!
prestan fajcit!
niekedy sa to mozno robilo z frajeriny, ale dnes je to uz fakt trapne...
zamysli sa nad tym... co ti to dava? smrdis, skodi to zdraviu, ide to do penazi...
kup si naplaste, snaz sa odvyknut a nebudes smrdiet...
Ty si mal pall mallky?Nevies odkial ich objednat?Kamarat ma narodky tak mu chcem objednat zo 10 paklov.V taliansku ma pakel vysiel 120Sknordkapp_pb napísal:neviem skor to volajme aroma ... pretoze marsky smrdia to je jasne kazdemu, ale take lucky strike, alebo pall mall, alebo sobranie black russian a podobne fajn veci .. to skor vonia... takisto napr. tie mentolove ci jake petry, to mi tiez moc nesmrdelo, ale nedokazal by som asi dve za den
...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
dostal som aj lucky strike aj pall mall niekde z duty free shopu, predpokladam ze bud z albanska alebo macedonska .. kamarati mi to kupili cestoz z grecka ... a vraveli ze aj za dobre ceny .. ale iank neviem ako sa daju zohnat ...
... na slovensko sa asi nevozia, takisto ako luckiny ... luckiny mi ale obcas donesie sestrenka z CR .. tam idu po celkom dobrych cenach ..
...
... ad: mozno by si ich zohnal na ukrajine, ale asi by to neboli original .. aj ked na druhej stane odtial doniesol kamarat jakesi BIELE L&M a chutili skoro jako luckiny
... ad: mozno by si ich zohnal na ukrajine, ale asi by to neboli original .. aj ked na druhej stane odtial doniesol kamarat jakesi BIELE L&M a chutili skoro jako luckiny