Ako sa zbaviť smradu od cigariet?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

will.i.am napísal:preco by sme to nenapisali?? napiseme to!
prestan fajcit!
niekedy sa to mozno robilo z frajeriny, ale dnes je to uz fakt trapne...
zamysli sa nad tym... co ti to dava? smrdis, skodi to zdraviu, ide to do penazi...
kup si naplaste, snaz sa odvyknut a nebudes smrdiet...
S prepacenim ale vyhodit peniaze za "nalepky" alebo za cigarety to urobis rovnaku pi*ov***.Vies ze tie nalepky maju tzv hovno efekt ze hovno pomozu
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

rofl

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

ked nemas pevnu volu tak prestat fajcit ti nepomoze nikto a nic...

v prvom rade musis ty chciet prestat fajcit...a nie spoliehat sa na nejake nalepky za 600 Sk...

prestan fajcit a más pokoj...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak usta su jasne ze nejaky mentol a taketo aromaticke vecicky ...

.... ruky su zaujimave ... da sa toho zbavit dvoma sposobmi .. jeden je zmyvat pach z nich roznymi sposobmi a druhy vobec tam ten pach nemat ... kamarat ked zacinal fajcit tak vymyslel fintu so stipcom na pradlo .. normalne fiknes zaciatok filtra do stipca a bášiš :-) ... je to ale aj dost ftipne pokial chces fajcit v spolocnosti ... druhy zas fajcil pomocou dvoch patykov, chytil do nich cigu jako pomocou cinskych paliciek :-) ...

... viac by ma ale zaujimalo ako sa zbavit nazltnutych prstov ... to bude asi tazzsie .. zacina ma to stvat, pretoze mi zacinaju trosku zltnut, normalne to neni vidno, ale ked je vhodne jemnejsie svetlo a pozres sa dobre tak je tam urcita odchylka od normalu poznat :-( ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

nordkapp_pb napísal: ... viac by ma ale zaujimalo ako sa zbavit nazltnutych prstov ... to bude asi tazzsie .. zacina ma to stvat, pretoze mi zacinaju trosku zltnut, normalne to neni vidno, ale ked je vhodne jemnejsie svetlo a pozres sa dobre tak je tam urcita odchylka od normalu poznat :-( ...
Niečo, čo to vybieli...citrón?? Ale ten asi len pokiaľ nie je rozsah a intenzita veľmi veľká. Inak, neviem, načo fajčíte, keď sa to potom snažíte všemocne skrývať pred rodičmi... Veď také patenty ako dať si cigaretu medzi paličky alebo pošúchať si v rukách tuju alebo ihličie sme robili, keď sme mali 14 rokov a tajne sme fajčili v kríkoch :roll:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

prestan fajcit!
zamysli sa nad tym... co ti to dava? smrdis, skodi to zdraviu, ide to do penazi...
si moj clovek
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

Lukáš Kumančík napísal:si moj clovek
tak mu daj aspon karmu

k teme: ihlicie na ruky pomaha, alebo ked posulate v prstoch pozuvanu zuvacku (samozrejme ze vasu), a na usta nic nepomaha, lebo smrad nieje len v ustach, ale v plucach, hrtane...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Niečo, čo to vybieli...citrón?? Ale ten asi len pokiaľ nie je rozsah a intenzita veľmi veľká. Inak, neviem, načo fajčíte, keď sa to potom snažíte všemocne skrývať pred rodičmi... Veď také patenty ako dať si cigaretu medzi paličky alebo pošúchať si v rukách tuju alebo ihličie sme robili, keď sme mali 14 rokov a tajne sme fajčili v kríkoch :roll:
moja ... rodicia vedia ze fajcim, to ze mi zacinaju zltnut prsty vadi mne ! ... je sice pravda ze aj ked vedia, tak pred nimi si nezapalim, pretoze mama to nerada vidi :-)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nordkapp_pb napísal:moja ... rodicia vedia ze fajcim, to ze mi zacinaju zltnut prsty vadi mne ! ... je sice pravda ze aj ked vedia, tak pred nimi si nezapalim, pretoze mama to nerada vidi :-)
ktora mama je stastna ked vidi svoje decko fajcit a pit?
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

nordkapp_pb napísal:moja ... rodicia vedia ze fajcim, to ze mi zacinaju zltnut prsty vadi mne ! ... je sice pravda ze aj ked vedia, tak pred nimi si nezapalim, pretoze mama to nerada vidi :-)
Filipito napísal:ktora mama je stastna ked vidi svoje decko fajcit a pit?
myslim ze to uz neni k teme :roll:
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

tic tac urcite nepomaha, zuvacka len pre efekt, cize cigy nie je citit, ked na niekoho dychnes, ale v hrtane ten smrad je tak ci tak..
ihlicie - no comment, bolo to tu rozobrate
rukavice - gumene urcite nie, ale prave kozene naisto, zarucene
veci - davam na balkon, ale skusim aj ten radiator, to som este nepocul :-)

ale co sa tyka veci tak je najlepsie fajcit von, i ked zafajcenym barom sa asi nevyhnete
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ZAP: Keby bary dodrziavali zakon, ktory plati, tj., aby vzduch v miestnosti bol preventilovany 10x za hodinu ako je objem miestnosti, tak by to vyzeralo inak. V pripade, ze ma bar velkost 10x10 metrov a vysku 3 metre, tak je to 300 metrov kubickych, cize za hodinu za musi ventilackou dostat von a dnu 3000 metrov kubickych vzduchu, myslis, ze sa to niekde dodrziava??? Dalsia vec je, ze plati zakaz predaja tabakovych vyrobkov osobam mladsim ako 18 rokov, keby sa aj tento zakon dodrziaval v bare, tak verim tomu, ze tej mladezi v bare fajci podstatne viacej.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

hojko: Bohuzial, to je pravda. Lenze to by sa este dalo vydrzat, keby u nas niekto nieco dodrzoval. Napr. stojim na zastavke, cakam na bus, zrazu tam dojde nejaky kkt a zacne fajcit meter od zastavky kde je 20 ludi... V nemecku je za to pokuta vyse sto eur :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

U nas je to predsa za 500 korun, mal si rychlo zavolat mestsku policiu, aj ked verim tomu, ze kym by prisla, tak davno chlapik odide autobusom.
Slayter
Addict
Addict

hojko napísal:U nas je to predsa za 500 korun, mal si rychlo zavolat mestsku policiu, aj ked verim tomu, ze kym by prisla, tak davno chlapik odide autobusom.
Je to tak... aj ked pat kil vyliat za takuto blbost... Neviem ci sa to niekomu oplati, boze sak to je problem posunut sa o kusok dalej? :roll:
Slayter
Addict
Addict

fizz: Nie nevyhnutne. Uz sa mi parkrat stalo, ze seriozne prisli, a ziadali pokutu...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

deti moje... mali by ste pochopit ze k fajceniu patri smrad... nechces smrdiet? prestan fajcit... fajcis? smrdis...
a tak to je... ale vidno ze dakto si mysli ze sa da aj jedno bez druheho :-D
ste si mohli tu K- odpusit, lebo ste sa len strapinli :-D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

neviem skor to volajme aroma ... pretoze marsky smrdia to je jasne kazdemu, ale take lucky strike, alebo pall mall, alebo sobranie black russian a podobne fajn veci .. to skor vonia :-) ... takisto napr. tie mentolove ci jake petry, to mi tiez moc nesmrdelo, ale nedokazal by som asi dve za den :-P ...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

prestan fajcit!
Más pravdu ale každý je iný. Aj taký musia byť ako ja. :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

nordkapp_pb napísal:neviem skor to volajme aroma ... pretoze marsky smrdia to je jasne kazdemu, ale take lucky strike, alebo pall mall, alebo sobranie black russian a podobne fajn veci .. to skor vonia :-) ... takisto napr. tie mentolove ci jake petry, to mi tiez moc nesmrdelo, ale nedokazal by som asi dve za den :-P ...
Ty si mal pall mallky?Nevies odkial ich objednat?Kamarat ma narodky tak mu chcem objednat zo 10 paklov.V taliansku ma pakel vysiel 120Sk :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

dostal som aj lucky strike aj pall mall niekde z duty free shopu, predpokladam ze bud z albanska alebo macedonska .. kamarati mi to kupili cestoz z grecka ... a vraveli ze aj za dobre ceny .. ale iank neviem ako sa daju zohnat ... :-) ... na slovensko sa asi nevozia, takisto ako luckiny ... luckiny mi ale obcas donesie sestrenka z CR .. tam idu po celkom dobrych cenach .. :-) ...

... ad: mozno by si ich zohnal na ukrajine, ale asi by to neboli original .. aj ked na druhej stane odtial doniesol kamarat jakesi BIELE L&M a chutili skoro jako luckiny :-)
Napísať odpoveď