Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Kludne sa hnevaj BabySHAQ ale tie tvoje lasky nemaju buducnost skratka zmyslas ako decko,tvoja naivita nema medze. To tu riesis uz milion 500 stran a nemal som v plane tu pisat ale furt mi to tu bije do oci.
Vies co rob si co chces ked chces aby ti poradili tak musis brat na vedomie ze ti mozu odporucit aj nieco co ty nepovazujes za spravne ale tak potom sem nepis a rozoberaj to s psychologickou na zakladnej skole a uz to neries tu.
OMG zamknite to ved toto je spam jak Karma tema
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

BabySHAQ Tebe ruplo v bedni .....??? ze si čo len začal vazne uvazovat nad tou myslienkou .....By som ta najradsej prefackal a preplachol ladovou vodou nech sa zobudis...
2.Zase po nas chces aby sme za teba rozhodli .... velmi si sluboval ze sa zmenis .... ano zmenil si sa ale nevyzera to ze k dobremu ... ako tuto kolegovci povedali niektorimi vecami si musis preskakat sam ale ty stale od nas čakas ze ta budeme drzat za ručičku .... zamysli sa najprv nad tym čo ides urobi alebo čo ides povedat...
a ked to nepomoze tak si spiš pro a proti na jeden papier a porovnaj ich ....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vsak ho nechajte, komu niet rady tomu niet pomoci. Treba ho nechat nech si poriadne "rozbije tlamu" a uz bude o skusenost bohatsi a v buducnosti sa niecomu takemuto vyvaruje.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Drama pokracuje :( zase su problemy.

Ide o to ze nas vztah klapal bezchybne a obaja niesme anjelici a jak som ju bozkaval na krk ostal cucflek a dost viditelny. Akoze doteraz bolo u nej vsetko ok, jej foter vedel ze spolu chodime ze sa bozkavame. Ale teraz prisla domov a strasny bordel jej narobili , proste ze ju so mnou uz nepusti von , od piatku az do nedele bude sedet doma ( cez tyzdne spolu byt nemozeme). A este nakoniec ze sa vo mne strasne sklamal. Ona je z toho hotova, ona proste ze musi byt so mnou cez vikend a aj ja. Ze plakala celu noc kvoli tomu a nevieme ako to mame vyriesit.

Ja som rozmyslal nad tym ze konecne naberem odvahu a pojdem zanim a porozpravam sa snim. Ale neviem ci nato mam.

Este nad jednou moznostou som uvazoval ze poprosim mojho otca nech ide za nim a povie mu ze som neni nejaky vagabund ani nic take, ze sa nemusi bat.

Prosim poradte co bude lepsie ?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

No riešit to foter versus foter nikdy neni dobry napad aspon podla mna ... radsej sa sam postav za svoje činy a ty si to s nim vybav a neschovavaj sa za fotra .....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Hmm dovod preco nikdy nerobim cucfleky ...
Naco ti to bolo co si sa snazil ??
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Shark NX napísal:Hmm dovod preco nikdy nerobim cucfleky ...
Naco ti to bolo co si sa snazil ??
praveze ja som sa nesnazil, uz sa mi to raz stalo a skryla to , bolo to absolutne nechcene :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Ja som rozmyslal nad tym ze konecne naberem odvahu a pojdem zanim a porozpravam sa snim. Ale neviem ci nato mam.

Este nad jednou moznostou som uvazoval ze poprosim mojho otca nech ide za nim a povie mu ze som neni nejaky vagabund ani nic take, ze sa nemusi bat.
Cucflek - radšej ich nerobiť a keď sa nevieš ovládať, tak teraz sa hádam naučíš.
Rozhodne neposielaj fotra, vyzeral by si ako skrývajúci sa zbabelec. Najlepšie je teraz ísť za ním a vybaviť to osobne. Vzhľadom na charakter jeho povolania si (zrejme) cení hodnoty ako odvaha, priamosť a schopnosť zoči-voči čeliť problémom.
Preto ak nazbieraš odvahu choď tam a nech s Tebou dá pokec. Chcel si najlepšie, čo môžeš spraviť, tak tu to máš.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Kroť svoje vášne :) Skús počkať, kým sa jej otec trošku upokojí a potom sa skús s ním porozprávať.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Baby ked urobis 12 rocnej babe cucflek tak to ma na jej rodicov rovnaky vplyv ako keby si jej Kupil Minisuknu kde vytrca polka zadku a Priesvitne tricko z napisom I want Sex a tak ju Poslal domov ...
Cize osobne by som za nim siel osobne z ospravedlnenim ... Sice neviem ako mu to vysvetlis ... Lebo mna nic nenapada
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Notak teda som skalopevne rozhodnuty ze tam pojdem. Len este co povedat a ako sa spravat, lebo ja som este zavtedy takuto cest s nim nemal, sice som sa s nim vypraval raz osamote a aj ma odviezol autom ale prave ten dialog bol o tom ze aby sme boli len kamarati a ze na prve dotyky a podobne veci ma cas. :? Cize teraz by sa siklo nejak vysvetlit ten cucak na krku.
Ja som asi narocny ale nemate napad aby to vyznelo tak ze sa mame hrozne radi pricom to je v istom smere velmi vazne ale na druhej strane take viac menej kamaratske ? :lol:

Doplietol som sa, plz. help mi ako sa mam spravat ?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Prídeš k jej otcovi, a čo mu vlastne chceš povedať? Ako si to vlastne ty predstavuješ?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ach jaj, preco vzdy nieco pokasles ked to uz mas ok?!.... mal si uz pokoj v tomto vztahu aspon 1-2 tyzdne?....

Ani ja nikdy nerobim cucfleky sa mi to nepaci a je to take staromodne..... ale zase dost take (romanticko-drazdive) :oops:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

erytrocyt napísal:Prídeš k jej otcovi, a čo mu vlastne chceš povedať? Ako si to vlastne ty predstavuješ?
No optimalna predstava by bola ze by som tam prisiel zanim, spustil moj vopred pripraveny monolog( veci typu, vazne sme boli len kamarati potom sa to zvbrtlo v cosi viacej a a vasa dcera mi vravela ze aj tak o tom viete takze mi nepripadalo ako porusnie jeho slubu a ze tento bozk na krk bolo to maximum co by som si voci jeho dcere dovolil. Poviem mu ze viem ze som sklamal ale ci by jej predsa len nedovolil chodit so mnou von, ked sa cez ten tyzden nevidime aspon nech sme cez vikend spolu. Ze ja sa tesim domov len kvoli nej a moc mi nanej zalezi. Ked chce tak mu slubim ze sa jej ani nedotknem ale nech mozeme byt spolu) potom si vypocujem jeho negativny postoj , ale predsa len ho nejak ukecam a bude to ok.

Som ale asi moc velky pesimista ze ? :?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

chlape robite zo vsetkeho s mladou (fakt mladou) dramu ..
vikend ju neuvidis a co? 12 rocne dievcata nemaju preco preplakavat noci ..
a ano choj si este viac pokazit skore u tatkaa ..potom ju s tebou nepusti ani smeti vyniest ..
a cucflek nahodou? prosimta ;)

mam zly den sry ale mam pravdu myslim ..nechaj situaciu upokojit a nemaj savy vykon ako mas :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... jo a on ta naoplatku zazaluje za obtazovanie svojej neplnoletej dcery ... proste si si vybral obet s uplne normalnymi rodicmi .. pretoze keby sa chcela moja 12 rocna dcera s niekym bozkavat tak mi rupnu nervy a zatocim mu krkom ... uvedom si ze revirom 12 rocnych je vacsinou okolie pieskoviska ako vyhradene miesto maleho faganskeho gangu ... tieto deti beru vacsinu zivota este stale ako nehoraznu zabavu a dobre odreagovanie a hru ... tak by si mal konecne pochopit aj jej otca, pokial jej nechces robit zbytocne problemy tak ju nechaj napokoji ..v BA je toko tebe rovnych bab, ze to az neni pekne a mozes s nimi byt kazdy den, a neriskujes napravak :-) ...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tvoja optimalna predstava sa na 90% nesplni..... on ti povie fakt svoje, ze na to ani moc nebudes mat co povedat........
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

co si si navaril, to si aj zjedz
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

BabySHAQ napísal:...

Som ale asi moc velky pesimista ze ? :?
to jak si ten zaver myslel mi to vyznelo ze nevies co to slovo znamena nic v zlom ... No zober si to takto nechod za nim ser na to a ked sa stretnete tak mu povedz ze ani jeho dcera uz nie je neviniatko a nie je to len tvoja chyba - ak ta nezabije mas bud spekla stastie alebo dostal jej otec porazku . V podstate to ale dopadne tak ak sa stretnete ze budes cely posraty a budes sa ospravedlnovat ako to len pojde pretoze nic nefunguje takto ako si predstavujes hlavne to ze si myslis ze ti neskoci do reci ...on ti skoci a ty budes stat jak kus vola cuciaci na nove vrata s pekne otvorenou drzkou az pozem a nebudes schopny slova a mozes byt rad ak sa nepocikas
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ludia :D :roll: ja viem ze je to OT ale ja fest nemozem...ved to je choruo :cry:
Zamknuté