Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kludne sa hnevaj BabySHAQ ale tie tvoje lasky nemaju buducnost skratka zmyslas ako decko,tvoja naivita nema medze. To tu riesis uz milion 500 stran a nemal som v plane tu pisat ale furt mi to tu bije do oci.
Vies co rob si co chces ked chces aby ti poradili tak musis brat na vedomie ze ti mozu odporucit aj nieco co ty nepovazujes za spravne ale tak potom sem nepis a rozoberaj to s psychologickou na zakladnej skole a uz to neries tu.
OMG zamknite to ved toto je spam jak Karma tema
Vies co rob si co chces ked chces aby ti poradili tak musis brat na vedomie ze ti mozu odporucit aj nieco co ty nepovazujes za spravne ale tak potom sem nepis a rozoberaj to s psychologickou na zakladnej skole a uz to neries tu.
OMG zamknite to ved toto je spam jak Karma tema
-
Enduro3333
Medium Professional
BabySHAQ Tebe ruplo v bedni .....??? ze si čo len začal vazne uvazovat nad tou myslienkou .....By som ta najradsej prefackal a preplachol ladovou vodou nech sa zobudis...
2.Zase po nas chces aby sme za teba rozhodli .... velmi si sluboval ze sa zmenis .... ano zmenil si sa ale nevyzera to ze k dobremu ... ako tuto kolegovci povedali niektorimi vecami si musis preskakat sam ale ty stale od nas čakas ze ta budeme drzat za ručičku .... zamysli sa najprv nad tym čo ides urobi alebo čo ides povedat...
a ked to nepomoze tak si spiš pro a proti na jeden papier a porovnaj ich ....
2.Zase po nas chces aby sme za teba rozhodli .... velmi si sluboval ze sa zmenis .... ano zmenil si sa ale nevyzera to ze k dobremu ... ako tuto kolegovci povedali niektorimi vecami si musis preskakat sam ale ty stale od nas čakas ze ta budeme drzat za ručičku .... zamysli sa najprv nad tym čo ides urobi alebo čo ides povedat...
a ked to nepomoze tak si spiš pro a proti na jeden papier a porovnaj ich ....
Drama pokracuje
zase su problemy.
Ide o to ze nas vztah klapal bezchybne a obaja niesme anjelici a jak som ju bozkaval na krk ostal cucflek a dost viditelny. Akoze doteraz bolo u nej vsetko ok, jej foter vedel ze spolu chodime ze sa bozkavame. Ale teraz prisla domov a strasny bordel jej narobili , proste ze ju so mnou uz nepusti von , od piatku az do nedele bude sedet doma ( cez tyzdne spolu byt nemozeme). A este nakoniec ze sa vo mne strasne sklamal. Ona je z toho hotova, ona proste ze musi byt so mnou cez vikend a aj ja. Ze plakala celu noc kvoli tomu a nevieme ako to mame vyriesit.
Ja som rozmyslal nad tym ze konecne naberem odvahu a pojdem zanim a porozpravam sa snim. Ale neviem ci nato mam.
Este nad jednou moznostou som uvazoval ze poprosim mojho otca nech ide za nim a povie mu ze som neni nejaky vagabund ani nic take, ze sa nemusi bat.
Prosim poradte co bude lepsie ?
Ide o to ze nas vztah klapal bezchybne a obaja niesme anjelici a jak som ju bozkaval na krk ostal cucflek a dost viditelny. Akoze doteraz bolo u nej vsetko ok, jej foter vedel ze spolu chodime ze sa bozkavame. Ale teraz prisla domov a strasny bordel jej narobili , proste ze ju so mnou uz nepusti von , od piatku az do nedele bude sedet doma ( cez tyzdne spolu byt nemozeme). A este nakoniec ze sa vo mne strasne sklamal. Ona je z toho hotova, ona proste ze musi byt so mnou cez vikend a aj ja. Ze plakala celu noc kvoli tomu a nevieme ako to mame vyriesit.
Ja som rozmyslal nad tym ze konecne naberem odvahu a pojdem zanim a porozpravam sa snim. Ale neviem ci nato mam.
Este nad jednou moznostou som uvazoval ze poprosim mojho otca nech ide za nim a povie mu ze som neni nejaky vagabund ani nic take, ze sa nemusi bat.
Prosim poradte co bude lepsie ?
-
Enduro3333
Medium Professional
-
jin
VIP
Cucflek - radšej ich nerobiť a keď sa nevieš ovládať, tak teraz sa hádam naučíš.BabySHAQ napísal:Ja som rozmyslal nad tym ze konecne naberem odvahu a pojdem zanim a porozpravam sa snim. Ale neviem ci nato mam.
Rozhodne neposielaj fotra, vyzeral by si ako skrývajúci sa zbabelec. Najlepšie je teraz ísť za ním a vybaviť to osobne. Vzhľadom na charakter jeho povolania si (zrejme) cení hodnoty ako odvaha, priamosť a schopnosť zoči-voči čeliť problémom.
Preto ak nazbieraš odvahu choď tam a nech s Tebou dá pokec. Chcel si najlepšie, čo môžeš spraviť, tak tu to máš.
-
Shark NX
Addict
Baby ked urobis 12 rocnej babe cucflek tak to ma na jej rodicov rovnaky vplyv ako keby si jej Kupil Minisuknu kde vytrca polka zadku a Priesvitne tricko z napisom I want Sex a tak ju Poslal domov ...
Cize osobne by som za nim siel osobne z ospravedlnenim ... Sice neviem ako mu to vysvetlis ... Lebo mna nic nenapada
Cize osobne by som za nim siel osobne z ospravedlnenim ... Sice neviem ako mu to vysvetlis ... Lebo mna nic nenapada
Notak teda som skalopevne rozhodnuty ze tam pojdem. Len este co povedat a ako sa spravat, lebo ja som este zavtedy takuto cest s nim nemal, sice som sa s nim vypraval raz osamote a aj ma odviezol autom ale prave ten dialog bol o tom ze aby sme boli len kamarati a ze na prve dotyky a podobne veci ma cas.
Cize teraz by sa siklo nejak vysvetlit ten cucak na krku.
Ja som asi narocny ale nemate napad aby to vyznelo tak ze sa mame hrozne radi pricom to je v istom smere velmi vazne ale na druhej strane take viac menej kamaratske ?
Doplietol som sa, plz. help mi ako sa mam spravat ?
Ja som asi narocny ale nemate napad aby to vyznelo tak ze sa mame hrozne radi pricom to je v istom smere velmi vazne ale na druhej strane take viac menej kamaratske ?
Doplietol som sa, plz. help mi ako sa mam spravat ?
No optimalna predstava by bola ze by som tam prisiel zanim, spustil moj vopred pripraveny monolog( veci typu, vazne sme boli len kamarati potom sa to zvbrtlo v cosi viacej a a vasa dcera mi vravela ze aj tak o tom viete takze mi nepripadalo ako porusnie jeho slubu a ze tento bozk na krk bolo to maximum co by som si voci jeho dcere dovolil. Poviem mu ze viem ze som sklamal ale ci by jej predsa len nedovolil chodit so mnou von, ked sa cez ten tyzden nevidime aspon nech sme cez vikend spolu. Ze ja sa tesim domov len kvoli nej a moc mi nanej zalezi. Ked chce tak mu slubim ze sa jej ani nedotknem ale nech mozeme byt spolu) potom si vypocujem jeho negativny postoj , ale predsa len ho nejak ukecam a bude to ok.erytrocyt napísal:Prídeš k jej otcovi, a čo mu vlastne chceš povedať? Ako si to vlastne ty predstavuješ?
Som ale asi moc velky pesimista ze ?
chlape robite zo vsetkeho s mladou (fakt mladou) dramu ..
vikend ju neuvidis a co? 12 rocne dievcata nemaju preco preplakavat noci ..
a ano choj si este viac pokazit skore u tatkaa ..potom ju s tebou nepusti ani smeti vyniest ..
a cucflek nahodou? prosimta
mam zly den sry ale mam pravdu myslim ..nechaj situaciu upokojit a nemaj savy vykon ako mas
vikend ju neuvidis a co? 12 rocne dievcata nemaju preco preplakavat noci ..
a ano choj si este viac pokazit skore u tatkaa ..potom ju s tebou nepusti ani smeti vyniest ..
a cucflek nahodou? prosimta
mam zly den sry ale mam pravdu myslim ..nechaj situaciu upokojit a nemaj savy vykon ako mas
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... jo a on ta naoplatku zazaluje za obtazovanie svojej neplnoletej dcery ... proste si si vybral obet s uplne normalnymi rodicmi .. pretoze keby sa chcela moja 12 rocna dcera s niekym bozkavat tak mi rupnu nervy a zatocim mu krkom ... uvedom si ze revirom 12 rocnych je vacsinou okolie pieskoviska ako vyhradene miesto maleho faganskeho gangu ... tieto deti beru vacsinu zivota este stale ako nehoraznu zabavu a dobre odreagovanie a hru ... tak by si mal konecne pochopit aj jej otca, pokial jej nechces robit zbytocne problemy tak ju nechaj napokoji ..v BA je toko tebe rovnych bab, ze to az neni pekne a mozes s nimi byt kazdy den, a neriskujes napravak
...
-
P3Bo
Guru wannabe
to jak si ten zaver myslel mi to vyznelo ze nevies co to slovo znamena nic v zlom ... No zober si to takto nechod za nim ser na to a ked sa stretnete tak mu povedz ze ani jeho dcera uz nie je neviniatko a nie je to len tvoja chyba - ak ta nezabije mas bud spekla stastie alebo dostal jej otec porazku . V podstate to ale dopadne tak ak sa stretnete ze budes cely posraty a budes sa ospravedlnovat ako to len pojde pretoze nic nefunguje takto ako si predstavujes hlavne to ze si myslis ze ti neskoci do reci ...on ti skoci a ty budes stat jak kus vola cuciaci na nove vrata s pekne otvorenou drzkou az pozem a nebudes schopny slova a mozes byt rad ak sa nepocikasBabySHAQ napísal:...
Som ale asi moc velky pesimista ze ?
-
midnight_man
Guru