SKLAMAL MA a teraz sa chce vrátiť.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Shark NX napísal:Triple Slovo Pizda mas z Polstiny a znamena to Pi*a Ale 100x Horsie myslene to len tak btw
A Moze to byt aj ten najlepsi kamarat akonahle by sa skaredo vyjadril o mojej priatelke Naj Kamarat, Ne Naj Kamrat Asi by to tak rychlo nerozchodil Najprv by som sa mu snazil normalne dohovorit .. ak by nepomohlo urcite by dobre neskoncil... som zvedavy jak by on zareagoval na to ze ty mu zacnes nadavat na priatelku ...
Nech to je jaka kolvek metafora pouzivat slovo pizda nieje ani zdaleka na mieste ... ako som uz hore pisal
A ty nemas vlastne oci a vlastny rozum na to aby si dokazal zistit ci ta baba je normalna resp. hodna teba?? Tebe to musi hovorit tvoj kamarat??
ty vole.. v prvom rade hovorím o NOVEJ kočke....nie o tej čo mám rok dva.. ved tú davno pozná.. a ked má človek nový vzťah čerstvý určite sa o tom baví aj s kamarátmi.. neviem ako ty ja s nimi zvyknem rozpáravať myslím komunikácia .. ženy, šport, sex.. drogy.. proste všetko a samozreme aj o mojej NOVEJ priateľke.. a zaujíma ma názor človeka ktorého poznám od malička a ktorý ma pozná možne lepšie ako ja sám..
ale ako vidím vôbec nevieš o čom hom hovorím lebo takého priateľa očividne nemáš.. takže je úplne zbytočné tu o tom debatovať..

(keby mi kamaráti hovorili čo mám robiť a čo nemám.. ty vole kde by som bol.. tá tvoja posledná veta je totálne ko*ot.. človeče iba čo si ma nasral dnes.. mám ťa za rozumného čoloveka..... tak to nekaz)

slubujem k tomuto nenapíšem už ani riadok.. necem spamovať topic
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Žužľa napísal:Hmm zaujímavé je to čítať :( Keď ja furt neviem. ) Že som pizda mu určite nik nepovedal :D Teda aspoň dúfam, skôr to, že napríklad sme mali ísť partia na chatu... Mala som ísť aj ja s ním a zrazu veľmi rýchlo zmenil názor, že lepšie bude, keď jeden z nás nepôjde... Bolo mi to divné ale ostala som doma. O týždeň mi jeden spoločný kamarát hovorí, že Maťo chcel aby som išla ale, že mu nejaký kamaráti povedali, že keď tam budem tak sa nezabaví a ani si nezápalí. Keďže som mu raz v živote zahasila cigaretu, keď ma bolela hlava :( možno, že to som nemala robiť a jeho kamaráti si o mne pomysleli svoje :( NEVADÍ... :D
och vy baby to by nebolo ono aby ste si v niecom boli iste :roll: chces pockat kym ho to "prejde" a povie ti ze uz "nema zaujem"? potom tu budes mat druhu temu kde budes nariekat aka si bola "sprosta" ze si nad tym uvazovala ako somar nad mrkvou..tak!
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Žužľa »

midnight_man napísal:och vy baby to by nebolo ono aby ste si v niecom boli iste :roll: chces pockat kym ho to "prejde" a povie ti ze uz "nema zaujem"? potom tu budes mat druhu temu kde budes nariekat aka si bola "sprosta" ze si nad tym uvazovala ako somar nad mrkvou..tak!
Vieš, on nie je jediný človek na svete.. Hmm .. neviem možno máš pravdu, ale toto nie je moc jednoduché rozhodovanie :(
midnight_man
Guru
Guru

Žužľa napísal:Vieš, on nie je jediný človek na svete.. Hmm .. neviem možno máš pravdu, ale toto nie je moc jednoduché rozhodovanie :(
mas pravdu nieje..ale to vravis asi tak ako keby ti bol ukradnuty ze nieje jediny..ked nieje jediny tak preco sa zamyslas nad tym cim mu dat sancu alebo nie? no vidis...ono je to velmi jednoduche len ty si to robis tazsim :wink: je to bud ano alebo nie bud ho mas rada alebo nie
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:mas pravdu nieje..ale to vravis asi tak ako keby ti bol ukradnuty ze nieje jediny..ked nieje jediny tak preco sa zamyslas nad tym cim mu dat sancu alebo nie? no vidis...ono je to velmi jednoduche len ty si to robis tazsim :wink: je to bud ano alebo nie bud ho mas rada alebo nie
HMM, prečo?? asi preto, že ja niesom z tých, ktorí len tak zahodia aj keď v tomto prípade len 3mesiace... :x Preto sa aj zamýšľam...
midnight_man
Guru
Guru

Žužľa napísal:HMM, prečo?? asi preto, že ja niesom z tých, ktorí len tak zahodia aj keď v tomto prípade len 3mesiace... :x Preto sa aj zamýšľam...
no tak nevrav ze nieje jediny na svete ok? :)

// Niekdedy niesu 3 mesiace "len" ;)
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:no tak nevrav ze nieje jediny na svete ok? :)

// Niekdedy niesu 3 mesiace "len" ;)
Rozmýšaľala som či dám "len" alebo len.... Ale tak neviem či nebude lepšie ostať kamarátmi, keď viem, že si kamarátov cení viac ako svoju "lásku" :?
midnight_man
Guru
Guru

Žužľa napísal:neviem či nebude lepšie ostať kamarátmi, keď viem, že si kamarátov cení viac ako svoju "lásku" :?
:shock: to je co za haluz? zuzla ja uz neviem ako ti mam lepsie vysvetlit to ze ked tu budes sediet a rozmyslat nic tym veru nevyriesis :!: chcelo by to rozhovor(ako vzdy :D ) mas ho rada..lubis ho...daj mu sancu..porozpravajte sa o tych jeho "kamaratoch" ktory stoja za velke makove a pripada mi ze nemaju viac ako 16...chalani ktory odhovaraju chalana od dievcata len preto aby si mohol vypit ci ozrat sa alebo zapalit.ci co....teoreticky je to aj jeho vina ze sa nehal zmanipulovat berem...ale tak skus mu troska rozumu naliat ;) ( ale nie hysterickym zachvatom zlosti) kludbne..jemne..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

kamosov a partnersky zivot spolu nemiesam a vobec nemaju co hovorit do mojej priatelky rovnako ako ona do nich
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal::shock: to je co za haluz? zuzla ja uz neviem ako ti mam lepsie vysvetlit to ze ked tu budes sediet a rozmyslat nic tym veru nevyriesis :!: chcelo by to rozhovor(ako vzdy :D ) mas ho rada..lubis ho...daj mu sancu..porozpravajte sa o tych jeho "kamaratoch" ktory stoja za velke makove a pripada mi ze nemaju viac ako 16...chalani ktory odhovaraju chalana od dievcata len preto aby si mohol vypit ci ozrat sa alebo zapalit.ci co....teoreticky je to aj jeho vina ze sa nehal zmanipulovat berem...ale tak skus mu troska rozumu naliat ;) ( ale nie hysterickym zachvatom zlosti) kludbne..jemne..
16?? Mno obávam sa, že to boli tí, ktorým už tridsiatka dávno odbila :D:D Ale možno máš pravdu, porozprávam sa sním a budem zvedavá :) KUJÉM :oops:
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:kamosov a partnersky zivot spolu nemiesam a vobec nemaju co hovorit do mojej priatelky rovnako ako ona do nich
popravde kamosi nemaju co kecat kamosom do partnerskeho zivota
Žužľa napísal:16?? Mno obávam sa, že to boli tí, ktorým už tridsiatka dávno odbila :D:D Ale možno máš pravdu, porozprávam sa sním a budem zvedavá :) KUJÉM :oops:
este lepsie :D (to mi niekoho pripomina) heh ..nebudem sa k nim vyjadrovat uz... ;)

///mimochodom nemas zaco :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

midnight_man napísal:popravde kamosi nemaju co kecat kamosom do partnerskeho zivota
skor by som to sformuloval tak, ze kamarati nemaju kamaratom davat take pri***** rady... to uz nie su kamarati, ale sebci

ale ucite by som mu dal sancu, ved odpustat je ludske
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Tomasko napísal:to uz nie su kamarati, ale sebci
definuješ mi prosím ťa čo sú kamaráti? pff chalapi nedá mi to nedá.. preboha ved sa zamislite čo tu hovoríte?
pokial vám niekto hovorí len to najlepšie a vychvaluje vás a v tomto prípade vašu kočku všetko je v najlepšom poriadku priateľstvo do smrti.. ale ked niekto povie nie.. zoprie sa a povie svoj názor čo si v skutočnosti myslí a je to proti vám tak ho ned ukamenujete a pošlete pod čiernu zem z výrazom SEBEC.. ja tomu fakt nerozumiem...
neviem koľko z vás má priateľa od malička a už 21 rokov.. priateľstvo na život a na smrt.. proste niekto komu fakt dôverujete a pozerá sa na svet tým istým pohladom ako vy.-...tak názor tohto človeka (nak pre poriadok nie 15 ani 16,, človek so životnými skúsenosťami.. človek čo sa nepozrá na svet Daniel Stealovej, cez ruzové okuliare) si cenným a vážim a dokanca si ho aj vypítam.. a ked mi on povie kámo tu dačo nesedí.. tak ho nepošlem do riti a ešte lepšie ako Shark rovno na tvár ale ten názor si vypočujem a porozmýšlam nad ním.. a to je jedno či je to novovzniknutý vzťah alebo už aj trojročný.. nevravím že rovno zabehnem za babou a rozídem sa s nou lebo kamaráti povedali... ale výrazy ty už niesi môj priateľ ,, ty si sebec,, mal by som si nájsť nového si radšej odpustím..
a predsa on sa na to pozerá z tretej srnay,, lebo ja sa môžem kukať cez zamylované konské klapky.. a on mi ich môže dať dole..
A ešte jedna vec,, dobre viete že ženy niesu svatice(drvivá väčina zvás to vie aj na vlastnej skúsenosti) a chlapi tak isto nie.. a páni ruku na srdce koľko krát ste si našli kočku s ktorou to vôbec nevydalo, ktorá to fakt že pokašlala,, a zlomila vaše srdce? a dámy tak isto? koľko chalanov vás len využilo a zahodilo? a teraz otázka keby vás bol váš najlepší priateľ bol v vtedy varoval že nechod do toho .. alebo by vás presviedčal nechaj to vykašli sa nato .. a vy by ste ho počúvli.. no nebola by táto rada na mieste,, alebo by ste ho odsúdili že nieje váš priateľa a on je iba sebec a che vám len to najhoršie?
zamyslite sa
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

vrat sa a mas pokoj :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

triple napísal:trošku to upresním.. nie že by som dal na ich rady.. povedal som že ma to serie.. ked mi kamarát hovrí aká to je pizda tak ma to serie.. ked má pravdu.. chápete.. síce ked sa nad tým tak zamýšlam tak zatial vždy mali pravdu.. vlastne chceli mi dobre..
nikdy som ich neposlúchol robil som si po svojom...a vždy to dopadlo ako vraveli..
V prvej rade si uvedom, že s tvojou priateľkou budeš chodiť ty, nie tvoji kamaráti. A ak máš dobrých kamarátov, neviem prečo by ti ju mali vyhovárať, max ťa upozorniť na niektoré skutočnosti,ak su. Ale ako písal Shark, nech niektorý povie, že moja holka je pizda, tak zbiera zuby,,, toto neznesiem,,
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

triple napísal:A ešte jedna vec,, dobre viete že ženy niesu svatice(drvivá väčina zvás to vie aj na vlastnej skúsenosti) a chlapi tak isto nie.. a páni ruku na srdce koľko krát ste si našli kočku s ktorou to vôbec nevydalo, ktorá to fakt že pokašlala,, a zlomila vaše srdce? a dámy tak isto? koľko chalanov vás len využilo a zahodilo? a teraz otázka keby vás bol váš najlepší priateľ bol v vtedy varoval že nechod do toho .. alebo by vás presviedčal nechaj to vykašli sa nato .. a vy by ste ho počúvli.. no nebola by táto rada na mieste,, alebo by ste ho odsúdili že nieje váš priateľa a on je iba sebec a che vám len to najhoršie?
zamyslite sa
No máš úplnú pravdu, ale väčšinou tieto rady nepočúvame a to ja vtedy, keď si myslíme. že má naozaj pravdu. Ale my to just chceme skúsiť. (Aspoň ja tak.)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zase Pada Apache pri Citacii
Triple ... Ja mam kamarata cca 9 rokov takeho ktoremu poviem vsetko ... z Ktorym sa proste poradim ale Jeho rady vo vztahoch od urciteho momentu neberiem vazne ...
Ked som chodil este zo Silviou (Raz som ju tu opisoval-Moja prva Velka laska) Tak vznikla medzi nami hadka ... Nic velkeho Len ona si cez telefon zle vysvetlila jednu vec ...
Ja som sa jej to snazil vysvetlit ... A bol som maximalne neskuseny ... chvilu mi nezdvihala ... a On bol vtedy so mnou ... a poradil mi na to ... Pocuj ty si sa tento tyzden s Nou pohadal uz 2x ... Ja ze hej pri tom sme mali 3 hadky pocas skoro 1,5Rocneho Vztahu ...
Kedze som mal 16 tak a bol som naivny tak mi "Voperoval" Chrobaka do hlavy ze to nema zmysel ... Ze sa budeme hadat stale ... este to k tomu Prikorenila jedna Pripecena "Kamaratka" ... cize som uz uplne stratil chut ... Samozrejme asi po hodine som jej to uz vysvtlil ... Lenze dostala sa do mna taka divna Averzia voci nej ...
Samozrejme o necely mesiac som to nevydrzal a rozisiel sa s nou ... Ona sa to cely cas snazila zachranit ... nasla si milion sposobov ako dojst do BA
No lenze zachranit sa to nepodarilo ... Doteraz som si isty ze to bol moj najkrajsi vztah ... a nemal som ziadne klapky na ociach ...
Proste vdaka tym dvom Sa mi rozpadol vztah ...
Odvtedy ho pocuvam vo vselicom ale vo vztahu jednym uchom dnu druhym von ...
On proste bere Lubovolnu nezhodu ... male zaskripanie ... ako znacku ze to uz nema buducnost ... v tomto je pomiesany ....
midnight_man
Guru
Guru

Ja si nedam kecat do 2 veci do Toho co robim a do vztahov

//a od 18 tich do auta :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

triple: ja som riesil toto:
Žužľa napísal:Onedlho mi kamarát povedal, že ho odmňa odhovorili jeho kamaráti. Vraj ho budem džať na uzde a nebude môcť chodiť nikde.
To sa mi zdalo na tych jeho "kamaratoch" sebecke
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ľudia DIKY moc :)
Napísať odpoveď