ty vole.. v prvom rade hovorím o NOVEJ kočke....nie o tej čo mám rok dva.. ved tú davno pozná.. a ked má človek nový vzťah čerstvý určite sa o tom baví aj s kamarátmi.. neviem ako ty ja s nimi zvyknem rozpáravať myslím komunikácia .. ženy, šport, sex.. drogy.. proste všetko a samozreme aj o mojej NOVEJ priateľke.. a zaujíma ma názor človeka ktorého poznám od malička a ktorý ma pozná možne lepšie ako ja sám..Shark NX napísal:Triple Slovo Pizda mas z Polstiny a znamena to Pi*a Ale 100x Horsie myslene to len tak btw
A Moze to byt aj ten najlepsi kamarat akonahle by sa skaredo vyjadril o mojej priatelke Naj Kamarat, Ne Naj Kamrat Asi by to tak rychlo nerozchodil Najprv by som sa mu snazil normalne dohovorit .. ak by nepomohlo urcite by dobre neskoncil... som zvedavy jak by on zareagoval na to ze ty mu zacnes nadavat na priatelku ...
Nech to je jaka kolvek metafora pouzivat slovo pizda nieje ani zdaleka na mieste ... ako som uz hore pisal
A ty nemas vlastne oci a vlastny rozum na to aby si dokazal zistit ci ta baba je normalna resp. hodna teba?? Tebe to musi hovorit tvoj kamarat??
ale ako vidím vôbec nevieš o čom hom hovorím lebo takého priateľa očividne nemáš.. takže je úplne zbytočné tu o tom debatovať..
(keby mi kamaráti hovorili čo mám robiť a čo nemám.. ty vole kde by som bol.. tá tvoja posledná veta je totálne ko*ot.. človeče iba čo si ma nasral dnes.. mám ťa za rozumného čoloveka..... tak to nekaz)
slubujem k tomuto nenapíšem už ani riadok.. necem spamovať topic