presne tak bojím sa,že to začnú brať vážnejšie ako ja!Mám predsa len 15 takže neverím tomu,že toto musí byť práve ten chalan, s ktorým budem dokonca svojho života!Moje city sa predsa len môžu zmeniť...ale ja ju fakt nechcem uraziť kedže ma pozvala.Mám rada celú priateľovu rodinu:mamina,ocino , jeho sestra, s ktorou sa podržíme v každej situácii,babka ma má tiež rada čo sa dosť čudujem,lebo babky sú riadne ohovárčky...s jeho sesternicou som naj kamoška,bratranci sú tiež fajn takže v tom neni problém. Len neviem aké to bude pre ostatných

ktovie čo si o mne pomyslia.Napr.: že aha a hentú jeho frajerku sem načo pozývali?Veď nechystajú svadbu...a možno to nebudú hovoriť na oslave,ale babky v dedine,ktoré ohovárajú už vtedy keď nás vidia...Ale myslím,že ste ma viac posunuli k názoru,aby som tam išla!Ale mám nato ešte skoro 2 mesiace...a počas tých sa toho môže veľa stať,ale ja dúfam že všetko ostane tak ako má!Len potom keď tam pôjdem budem mať ešte jednu dilemu...aký darček jej dať?Ale to sa asi spýtam priateľovej sestry!