dilema:ísť či neísť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ako hovori Obelix a mi-chau ... Kludne tam chod
Bratova priatelka dosla z napadom ze ho zobere na svadbu (boli spolu 2 Mesiace) ... Bracho sa strasne tesil ... lebo my sme taka obratena rodina 7 Pohrebov 1 Svadba ... cize bol Happy ze bol na 2. Svadbe vo svojom zivote ... Dobre sa zabavil zostal celu noc ... A velmi si pochvaloval ...
A aj tak keby sa ti nahodou nikto nevenoval tak si aspon dobre pokecas z frajerom ... :wink:
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

presne tak bojím sa,že to začnú brať vážnejšie ako ja!Mám predsa len 15 takže neverím tomu,že toto musí byť práve ten chalan, s ktorým budem dokonca svojho života!Moje city sa predsa len môžu zmeniť...ale ja ju fakt nechcem uraziť kedže ma pozvala.Mám rada celú priateľovu rodinu:mamina,ocino , jeho sestra, s ktorou sa podržíme v každej situácii,babka ma má tiež rada čo sa dosť čudujem,lebo babky sú riadne ohovárčky...s jeho sesternicou som naj kamoška,bratranci sú tiež fajn takže v tom neni problém. Len neviem aké to bude pre ostatných :? ktovie čo si o mne pomyslia.Napr.: že aha a hentú jeho frajerku sem načo pozývali?Veď nechystajú svadbu...a možno to nebudú hovoriť na oslave,ale babky v dedine,ktoré ohovárajú už vtedy keď nás vidia...Ale myslím,že ste ma viac posunuli k názoru,aby som tam išla!Ale mám nato ešte skoro 2 mesiace...a počas tých sa toho môže veľa stať,ale ja dúfam že všetko ostane tak ako má!Len potom keď tam pôjdem budem mať ešte jednu dilemu...aký darček jej dať?Ale to sa asi spýtam priateľovej sestry!
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

skerka napísal:presne tak bojím sa,že to začnú brať vážnejšie ako ja!Mám predsa len 15 takže neverím tomu,že toto musí byť práve ten chalan, s ktorým budem dokonca svojho života!Moje city sa predsa len môžu zmeniť...ale ja ju fakt nechcem uraziť kedže ma pozvala.Mám rada celú priateľovu rodinu:mamina,ocino , jeho sestra, s ktorou sa podržíme v každej situácii,babka ma má tiež rada čo sa dosť čudujem,lebo babky sú riadne ohovárčky...s jeho sesternicou som naj kamoška,bratranci sú tiež fajn takže v tom neni problém. Len neviem aké to bude pre ostatných :? ktovie čo si o mne pomyslia.Napr.: že aha a hentú jeho frajerku sem načo pozývali?Veď nechystajú svadbu...a možno to nebudú hovoriť na oslave,ale babky v dedine,ktoré ohovárajú už vtedy keď nás vidia...Ale myslím,že ste ma viac posunuli k názoru,aby som tam išla!Ale mám nato ešte skoro 2 mesiace...a počas tých sa toho môže veľa stať,ale ja dúfam že všetko ostane tak ako má!Len potom keď tam pôjdem budem mať ešte jednu dilemu...aký darček jej dať?Ale to sa asi spýtam priateľovej sestry!
a to by ti naozaj tak vadilo kebyze ta ohovaraju za to ze si tam sla?
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:a to by ti naozaj tak vadilo kebyze ta ohovaraju za to ze si tam sla?
mne nie,ale mojej babke áno! A tá by mi to vyčítala jak trhlá :( a to nechcem... ale ja asi kašlem na všetky predsudky a pôjdem tam!Veď priateľ dúfam nedovolí,aby som tam sedela sama celý čas...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skerka napísal:mne nie,ale mojej babke áno! A tá by mi to vyčítala jak trhlá :( a to nechcem... ale ja asi kašlem na všetky predsudky a pôjdem tam!Veď priateľ dúfam nedovolí,aby som tam sedela sama celý čas...
drzim palce!!! uvidis bude dobre :) :wink:
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:drzim palce!!! uvidis bude dobre :) :wink:
no tak to dúfam,ale veď ja to ešte dnes preberiem trošku s priateľom...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Darcek staci nejaka kytica nikto od teba nebude ocakavat ze ako teeneger kupis obrovsky dar ... staci kytica a poblahozelat. mozno este nejaky prianicko ktore potesi priatelovu mamu ;-)

a k tomu ze ta budu ohovar vyser sa im na hlavu ... a ked ta velmi dozeru tak im len povedz ze nech ohovaraju kym mozu sak tu uz dlho nebudu uvidis ako im padne sanka :D
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:Darcek staci nejaka kytica nikto od teba nebude ocakavat ze ako teeneger kupis obrovsky dar ... staci kytica a poblahozelat. mozno este nejaky prianicko ktore potesi priatelovu mamu ;-)

a k tomu ze ta budu ohovar vyser sa im na hlavu ... a ked ta velmi dozeru tak im len povedz ze nech ohovaraju kym mozu sak tu uz dlho nebudu uvidis ako im padne sanka :D
no hej prianičko že nech ju poslúcha synátor a aby nebola čoskoro babička ne :D ..ale nie šak niečo peknučké vymyslím a je.. no hej s tým ohováraním asi tiež niečo poriešim...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Hm, myslim ze plati jedno pravidlo...... POZVANIA SA NEODMIETAJU, mna keby pozve "svokra" tak by som jej pri pozyvani povedal ze je to jej oslava, pre najblizsiu rodinu, a ak by ma skusala prehovorit, tak pojdem, lebo viem ze to mysli vazne..... A ak ta tam chcem mat, tak neviem co riesime :) U nas v rodine to funguje tak isto, ze "polovicky" bratrancov a sesternic chodia na akcie, navsetvy atd.... TU NA FORE NA TO ODPOVED NEDOSTANES, si mala dat hlasovat radsej :P
Drakula
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Drakula »

podla mna tam chod aspon ich (ju) lepsie spoznas. ved ked ta uz ona sama zavolala tak asi na to mala dovod a asi chce aby si tam bola. pre nu by bolo mozno este viac neprijemne a neslusne pozvat teba. ved si predsa priatelka jej syna, a to uz daco znamena, nie. Jednoznacne tam chod
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja by som tam nesiel je to zalezitost rodiny i ked dobry kamarat radiny necitil by som sa tam ja osbne dobre takze by som nesiel ale ked poznas jejich babku a ona pozna teba(ci kto to oslavuje)tak tam kludne chod ......
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Pozvania sa neodmietaju kazdy to vie a pokial je to tvoj frajer tak treba ist a tym to pre mna konci

Uz by sa to mohlo aj locknut..nic v zlom :?

Edit/// aspon lepsie spoznas jeho rodinu....uz sa to tu mlelo nespocetne vela krat.... :oops:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

zlato co tu riesis mazaj tam :-) bratova prva baba bola presne v tejto situacii ona 16 on 18 tato mal oslavu a bola pozvana prisla a vsetko bolo ok a neboj ze seci sa budu tebe venovat. S tebou bude komunikovat jeho mama on sam jeho sestra babka a mozno daky dalsi 2 3 ludia ostatny sa ta len spytaju mozno 2 3 otazky zo slusnosti a daju ti pokoj neboj utekaj tam fakt. Uskodit ti to nemoze jedine ak tam nepojdes ;-)
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:zlato co tu riesis mazaj tam :-) bratova prva baba bola presne v tejto situacii ona 16 on 18 tato mal oslavu a bola pozvana prisla a vsetko bolo ok a neboj ze seci sa budu tebe venovat. S tebou bude komunikovat jeho mama on sam jeho sestra babka a mozno daky dalsi 2 3 ludia ostatny sa ta len spytaju mozno 2 3 otazky zo slusnosti a daju ti pokoj neboj utekaj tam fakt. Uskodit ti to nemoze jedine ak tam nepojdes ;-)
po prečítaní tvojho príspevku som sa 100% rozhodla ísť tam...myslím,že pár otázok ma nezabije...a aspoň budem môcť byť s priateľom dlhšie ako inokedy a nikto mi to nebude môcť zakázať :P hehe už sa neviem dočkať tej oslavy...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skerka napísal:po prečítaní tvojho príspevku som sa 100% rozhodla ísť tam...myslím,že pár otázok ma nezabije...a aspoň budem môcť byť s priateľom dlhšie ako inokedy a nikto mi to nebude môcť zakázať :P hehe už sa neviem dočkať tej oslavy...
kedy to vlastne bude?
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:kedy to vlastne bude?
až 29.12. myslím,ale ja som sa chcela rozhodnúť už teraz nechcela som čakať do poslednej chvíle...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skerka napísal:až 29.12. myslím,ale ja som sa chcela rozhodnúť už teraz nechcela som čakať do poslednej chvíle...
aha no tak dovtedy mozes este X krat zmenit nazor a potom ho zas zmenit nazad...to je zbytocne rozhodovat sa takto skoro. a inac ti to s tym priatelom ide ako? dari sa? :)
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Takže na tej oslave som bola.Bolo to tam super,zabávali sme sa všetci a cítila som sa tam,akoby som už patrila do ich rodiny,nikto mi nedal pocítiť,že som len priateľka a tak...a babky neohovráli,len priateľova babka sa zo mňa strašne tešila...teda z nás :P som strašne rada,že som tam išla...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tak to som úprimne rada, že to takto dobre dopadlo a že máš z toho radosť :)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

jasne ze chod...ved aj oni chcu vidiet aka si:) a aspon budes so svojim chlapcom...
Napísať odpoveď