Blicujete?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Cicatrix napísal:jú a toto téma o blicovaní a nie o ťahákoch....
podla mna blicovat ma viac vyznamov a co sa tyka skoly tak to je podvadzanie vseobecne a nepatri k tomu len chodenie poza skolu...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

NO.............myslim ze tento posledny tyzden asi velmi nebudeme chodit do skoly ne ???
UZAVRETA DOCHADZKA ! ! !
My sme dnes odovzdavali knihy......ja som o tom nevedel lebo mi kamos nezavolal...................aspon som mu to pekne vytmavil :twisted:
Takze zajtra MUSIM ist do skoly.................budeme upratovat, cistit atd... ach jaj....... :?
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Hej dnes sme chceli ist rano na zlate namiesto skoly,ale v skole sa cistili a smirglovali lavice,ale aj tak sme sly,tak sme s zisli kusok od skoly,chyba :D ,no a ako tam vsetci smirglovali lavice museli ist kupit brusny papier a cesta do obchodu viedla akosy cez miesto nasho stretu,ucitelka do obchodu nesla ale nejako sa to prekeclo :evil: :evil: :evil: Tak triedna hned volala mamickam,ktore o tom samozrejme vedeli lebo vacsina im to povedala a rodiacia suhlasili ze posledny tyzdnen sa mozme uliat,no ale rodicia sa do telefonu triednaej robili ze o nicom nevedia a ze ich syn/dcera blicoval :twisted: Tak aj ked je uzavreta dochadza triedna urobila v skole velke bumm ludia co chceli ist na zlate museli prist spat do skoly, a cele sa to riesilo ale fakt neviem co riesla,teraz,mozno ze ostatny tam dreli na laviaciach a my sme chceli ist na zlate :D .Vyhrazala sa 2 zo spravania :lol: :lol: :D :lol: :lol: Zajtra seci donesieme ospravldnenky ale stale to chce riesit no co,mame v p... :wink:
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

jak citam tak niektori su tu pekne kveitky :) ja som tiez uvazovala ze si blicnem..ale mam strach ze by mi to nepreslo,a za neospravedlnenu by ma fotrovci zabili
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Mám rodičov ktorí školské veci (dobré aj zlé) vždy s dôverou nechávali radšej na mňa - tak som sa už na začiatku strednej dohodla s ocom že si všetko budem podpisovať sama (tj. otcovým podpisom, ale ja). Otca som nemusela otravovať s oznamami a párkrát som si napísala ospravedlnenku sama.

Hodinám som sa nevyhýbala preto, lebo sa mi nechcelo ísť do školy - ale keď hrozil nejaký prúser (písomka, skúšanie). Doma som si učivo dobrala samostatne a potom som tie písomky napísala väčšinou dobre, takže výčitky svedomia nemám.

Najčastejšie som sa uliala z labákov z fyziky, to bola istá smrť ak sa tam niekto ukázal. Pozdravujem Dr. Oravca na GJGT-BB.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

LLucia napísal:Mám rodičov ktorí školské veci (dobré aj zlé) vždy s dôverou nechávali radšej na mňa - tak som sa už na začiatku strednej dohodla s ocom že si všetko budem podpisovať sama (tj. otcovým podpisom, ale ja). Otca som nemusela otravovať s oznamami a párkrát som si napísala ospravedlnenku sama.

Hodinám som sa nevyhýbala preto, lebo sa mi nechcelo ísť do školy - ale keď hrozil nejaký prúser (písomka, skúšanie). Doma som si učivo dobrala samostatne a potom som tie písomky napísala väčšinou dobre, takže výčitky svedomia nemám.

Najčastejšie som sa uliala z labákov z fyziky, to bola istá smrť ak sa tam niekto ukázal. Pozdravujem Dr. Oravca na GJGT-BB.
mas na mysli teoreticke labaky? :lol: ...aky som stastny ze mam Holikovu :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Neustale :)
Tento rok som to uz prehnal na tolko ze z niektorych predmetov mam 50%tnu dochadzku kvoli comu som aj dostal ofic. zakaz ist na invex :lol: Mno co, rad si pospim alebo proste nepridem lebo sa mi nepaci hodina alebo... sa mi proste nechce. Mal by som sa troska zacat miernit mam taky pocit :wink:
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

ja byvam pravidelne "chory" na konci skol. roka... paci sa mi taky veget, ked sa ostatni ucia aby mali lepsie znamky :aasmile11:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

pravidelne aspon 1 den kazdy tyzden :P ale psst
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja som sa na strednej pravidelne ulievala z telesnej...vzdy som mala nejaku ospravedlnenku a necvicila som alebo som jednoducho odisla zo skoly :D
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

ani moc nie ale kedze mame ja a eMPiko jedini z triedi eitku, boli sme tam za tento rok mozno 5 krat a este to neriesila..
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

u nas v skole sa to da lahko praktizovat kedze si dost ucitelov nepyta ospravedlnenie..
ale asi len par krat som blicoval, raz som dokonca vymeskal pisomku..
ale je to podla mňa blbost sa ulievat.. lebo potom clovek ked to zacne prehaňat vypadne z kolektivu a to je uz potom dost blbe.. :?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zajtra sa chystam z KAJok... stvrty tyzden po sebe :P
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ja osobne neblicujem, ... nemam nato ani dovod. V skole sedim non-stop 7 hodin denne 5 dni v tyzdni, ... Tento polrok som vymeskal mozno 2 hodiny :shock:
Tak ale u nas sa ospravedlnenky tlacia doma cez pc, dokonca sme sa cela trieda skladali na razitko s datumom :lol:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Nie... stačí mi, že mám problémy s pravidelným zaspávaním...
Navyše ma k tomu nejak situácia 'nedohnala'... a zajtra mám v podstate posledný vyučovací deň, takže to platí pre celú strednú...
Sakino [SKK]
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sakino [SKK] »

nj boli aj dni pozaškolu ale dost malo, rodicia onicom nevedeli, to by mi dali .... :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Aktuálne koniec posledného ročníka na gympli. Kedy som to bol naposledy v škole? :lol:
Tak ale zasa miesto toho sa učím na matury... :?
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

K***a celá tireda nemôžeme blicovať bo nám to do*** pár jedincov a kontrolujú nám kvôli tomu každú ospravedlnenku :samovrazda:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

ano, prave v tomto momente :lol:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Hejj v pohode ospravedlnenky mi pise bud spolusediaca alebo doma na tlaciarni heh :D peciatka od lekara :D A este sa nestalo aby som mal z toho problem :lol:
Napísať odpoveď