podla mna blicovat ma viac vyznamov a co sa tyka skoly tak to je podvadzanie vseobecne a nepatri k tomu len chodenie poza skolu...Cicatrix napísal:jú a toto téma o blicovaní a nie o ťahákoch....
Blicujete?
-
ledenaster
Medium Professional
NO.............myslim ze tento posledny tyzden asi velmi nebudeme chodit do skoly ne ???
UZAVRETA DOCHADZKA ! ! !
My sme dnes odovzdavali knihy......ja som o tom nevedel lebo mi kamos nezavolal...................aspon som mu to pekne vytmavil
Takze zajtra MUSIM ist do skoly.................budeme upratovat, cistit atd... ach jaj.......
UZAVRETA DOCHADZKA ! ! !
My sme dnes odovzdavali knihy......ja som o tom nevedel lebo mi kamos nezavolal...................aspon som mu to pekne vytmavil
Takze zajtra MUSIM ist do skoly.................budeme upratovat, cistit atd... ach jaj.......
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hej dnes sme chceli ist rano na zlate namiesto skoly,ale v skole sa cistili a smirglovali lavice,ale aj tak sme sly,tak sme s zisli kusok od skoly,chyba
,no a ako tam vsetci smirglovali lavice museli ist kupit brusny papier a cesta do obchodu viedla akosy cez miesto nasho stretu,ucitelka do obchodu nesla ale nejako sa to prekeclo
Tak triedna hned volala mamickam,ktore o tom samozrejme vedeli lebo vacsina im to povedala a rodiacia suhlasili ze posledny tyzdnen sa mozme uliat,no ale rodicia sa do telefonu triednaej robili ze o nicom nevedia a ze ich syn/dcera blicoval
Tak aj ked je uzavreta dochadza triedna urobila v skole velke bumm ludia co chceli ist na zlate museli prist spat do skoly, a cele sa to riesilo ale fakt neviem co riesla,teraz,mozno ze ostatny tam dreli na laviaciach a my sme chceli ist na zlate
.Vyhrazala sa 2 zo spravania
Zajtra seci donesieme ospravldnenky ale stale to chce riesit no co,mame v p... 
-
LLucia
Star
Mám rodičov ktorí školské veci (dobré aj zlé) vždy s dôverou nechávali radšej na mňa - tak som sa už na začiatku strednej dohodla s ocom že si všetko budem podpisovať sama (tj. otcovým podpisom, ale ja). Otca som nemusela otravovať s oznamami a párkrát som si napísala ospravedlnenku sama.
Hodinám som sa nevyhýbala preto, lebo sa mi nechcelo ísť do školy - ale keď hrozil nejaký prúser (písomka, skúšanie). Doma som si učivo dobrala samostatne a potom som tie písomky napísala väčšinou dobre, takže výčitky svedomia nemám.
Najčastejšie som sa uliala z labákov z fyziky, to bola istá smrť ak sa tam niekto ukázal. Pozdravujem Dr. Oravca na GJGT-BB.
Hodinám som sa nevyhýbala preto, lebo sa mi nechcelo ísť do školy - ale keď hrozil nejaký prúser (písomka, skúšanie). Doma som si učivo dobrala samostatne a potom som tie písomky napísala väčšinou dobre, takže výčitky svedomia nemám.
Najčastejšie som sa uliala z labákov z fyziky, to bola istá smrť ak sa tam niekto ukázal. Pozdravujem Dr. Oravca na GJGT-BB.
mas na mysli teoreticke labaky?LLucia napísal:Mám rodičov ktorí školské veci (dobré aj zlé) vždy s dôverou nechávali radšej na mňa - tak som sa už na začiatku strednej dohodla s ocom že si všetko budem podpisovať sama (tj. otcovým podpisom, ale ja). Otca som nemusela otravovať s oznamami a párkrát som si napísala ospravedlnenku sama.
-
blitzkrieg
Professional
-
zvonenie33
Light Professional
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-