Ucet v banke
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
aj ty mas moznost si dat v CSOB k tvojmu studentskemu uctu si dat bezplatne vydat isic platobnu kartu, ak si o tom nevedelsmejo napísal:no sestra ma ucet (studentsky) v SLSP a tam ma viac vyhod:
-studentsky klub: -karta studentsky klub (nieco na styl isic)-zlavy na koncerty, kulturne podujatia a podobne
Tak po troch ci styroch mesiacoch cez internet banking zistujem ze tie prijemne slecny u nas v dexii su obycajne suky co odrbavaju jedna radost. Slubovali mi dva roky bez poplatkov a zrazu mam ucet v minuse za poplatky za vyber z inych bankomatov, vedenie a zvysok... v pondelok im spravim prievan v kancelariach.mi-chau napísal:Tak som si vtedy nakoniec vybral dexia - vyhoda, dva roky vsetko zadara a po dvoch rokoch budem platit 24Sk/mes za vedenie uctu, vyber z cudzich bankomatov bez poplatkov
-
mikkimikki
Medium Professional
mam taky pocit ze mozes mat hocijaky ucet - ci studentsky alebo normalny s poplatkami alebo bez ale za vybery z CUDZYCH BANKOMATOV VZDY PLATISmi-chau napísal:Tak po troch ci styroch mesiacoch cez internet banking zistujem ze tie prijemne slecny u nas v dexii su obycajne suky co odrbavaju jedna radost. Slubovali mi dva roky bez poplatkov a zrazu mam ucet v minuse za poplatky za vyber z inych bankomatov, vedenie a zvysok... v pondelok im spravim prievan v kancelariach.
PS: este dodavam k Holubarovej definicii embosovej karty ze ma vyhodu v tom ze ju bez problemov zaregistrujes napriklad na PAYPALe a bezproblemovo mozes platit na nete iba za pomoci 16miestneho cisla karty a 3 (mam pocit ze pri AMEX 4) miestneho CVV na zadnej strane .. nevyhoda je v tom ze ked ju stratis alebo ti ju ukradnu ludia ktory to poznaju mozu ti ju lahko zneuzit
dnes som pozeral na ebanking a mam to tam v normale tak ako som mal pred tym takze sa asi sekli kazdopadne pojdem zajtra mrknutmikkimikki napísal:mam taky pocit ze mozes mat hocijaky ucet - ci studentsky alebo normalny s poplatkami alebo bez ale za vybery z CUDZYCH BANKOMATOV VZDY PLATIS
PS: este dodavam k Holubarovej definicii embosovej karty ze ma vyhodu v tom ze ju bez problemov zaregistrujes napriklad na PAYPALe a bezproblemovo mozes platit na nete iba za pomoci 16miestneho cisla karty a 3 (mam pocit ze pri AMEX 4) miestneho CVV na zadnej strane .. nevyhoda je v tom ze ked ju stratis alebo ti ju ukradnu ludia ktory to poznaju mozu ti ju lahko zneuzit
Re: Ucet v banke
ja mam ucet v SLSP a VUB. Myslim, ze SLSP mala nieco ako do 26 rokov bez poplatkov, ale neviem ci to tak naozaj je, vo VUB mam cca 50,- poplatokStoporko napísal:pomaly si ho budem musiet zalozit. Chcem vas poprosit o radu ktora banka je spolahliva, kde maju ake poplatky, pripadne ktory program sa mne ako studentovi na VS oplati. Predom vdaka za ochotu pomoct
dexia... preco pisete ze to je bezplatne ked na stranke maju v inych poplatoch ze za axion sa plati 7sk mesacne ?
Kód: Vybrať všetko
. BALÍKY SLUŽIEB
2.1. Axion
2.1.1. Poplatok za balík 7 SKK mesačne
Vedenie osobného účtu Axion v SKK
na embosovanej karte v pripade straty alebo kradeze je prave to riziko ze staci len podpis a moze na nu zaskodnik nakupit co mu pride na mysel. Preto sa v niektorych lepsich obchodoch zvykne pri plateni vyssej ciastky pytat aj OP na preukazanie identity (v spanielsku nic neobvykle aj pri par stokorunovom nakupe), v Baumaxe nad 6k.. atd
Vyhody tejto karty spocivaju prave v moznosti platby cez net. Tato karta je kryta urcitou ciastkou, ktorou fyzicky nedisponujete, avsak cerpate z nej a kazdy mesiac po akejsi uzavierke tam treba tie peniaze vratit. V pripade ze sa nevrati cela pouzita suma, dlzna ciastka sa uroci podla sadzobnika tej ktorej banky (u TB to bolo tusim 17%).
Dalsou vyhodou je, ze za samotnu platbu kartou vy neplatite nic, plati predajca (cca 4%-6% z celkovej platenej sumy), avsak zaroven nevyhodou - pri vybere z bankomatu sa dana ciastka automaticky uroci uz tymi spominanymi 17%.
No a u embosovanej mozte platit snad vsade na svete, je jedno aka tam je mena, strhne sa ciastka podla aktualneho kurzu.
Ja vyuzivam sluzby tatrabanky zopar rokov, plna spokojnost. Ale myslim ze je jedno kto ktoru banku vyuziva, banky ako take sa snazia byt ustretove voci kazdemu (aby nie, keby im clovek nedoveruje tak im svoje peniaze nezveri). Takze spokojnost by bola snad u kazdej banky.
Vyhody tejto karty spocivaju prave v moznosti platby cez net. Tato karta je kryta urcitou ciastkou, ktorou fyzicky nedisponujete, avsak cerpate z nej a kazdy mesiac po akejsi uzavierke tam treba tie peniaze vratit. V pripade ze sa nevrati cela pouzita suma, dlzna ciastka sa uroci podla sadzobnika tej ktorej banky (u TB to bolo tusim 17%).
Dalsou vyhodou je, ze za samotnu platbu kartou vy neplatite nic, plati predajca (cca 4%-6% z celkovej platenej sumy), avsak zaroven nevyhodou - pri vybere z bankomatu sa dana ciastka automaticky uroci uz tymi spominanymi 17%.
No a u embosovanej mozte platit snad vsade na svete, je jedno aka tam je mena, strhne sa ciastka podla aktualneho kurzu.
Ja vyuzivam sluzby tatrabanky zopar rokov, plna spokojnost. Ale myslim ze je jedno kto ktoru banku vyuziva, banky ako take sa snazia byt ustretove voci kazdemu (aby nie, keby im clovek nedoveruje tak im svoje peniaze nezveri). Takze spokojnost by bola snad u kazdej banky.