titulky do BS Playera
-
uNreal_saTch^
Professional
titulky do BS Playera
kamarat ma problem spustit v tomto prehravaci titulky a kedze ho nepouzivam nemam s tym skusenosti...
viete niekto poradit?
ma film aj titulky, ale skratka film bezi bez titulkov
viete niekto poradit?
-
uNreal_saTch^
Professional
Re: titulky do BS Playera
nech pomenuje titulky rovnako ako sa vola video subor.uNreal_saTch^ napísal:kamarat ma problem spustit v tomto prehravaci titulky a kedze ho nepouzivam nemam s tym skusenosti...
viete niekto poradit?
napr film sa vola video.avi tak titulky pomenuje video.srt alebo txt alebo sub a pod ... samozrejme nech su titulky tam kde je aj video subor.
-
uNreal_saTch^
Professional
v linuxe nie. skusal som vo VLC titule a uplny ignorCesar napísal:VLC prehráva aj .srt titulky a asi všetky formáty čo existujú.
k teme: ja som to riesil tak, ze som "pretiahol" subor s titulkami do okna prehravaca a trada uz sli. no BS malo u mna take nejake chluche chvilky. boli pasaze, cez ktore ked presiel film, tak za nimi uz nesli titulky hoci v tom subore boli. tu pasaz trebalo preskocit (potiahnutim bezca). mozno tvoj znamy loadne titule a akurat je tam taka pasaz. nech skusit stopnut film a presunut dej inde. i ked mozno tato chyba bola len u mna (mozno stara verzia)
Problem je turtlak v kodovani, titulky co stiahnes su kodovane vo windows-1250 alebo iso-8859-15, skor v iso ako som teraz pozeral, tak aspon v linuxe to treba prekodovat na utf-8, aby to VLC zhltlo a pekne zobrazilo, ja to robim v programe RECODE. A funguje to samozrejmeturtlak69 napísal:v linuxe nie. skusal som vo VLC titule a uplny ignor
k teme: ja som to riesil tak, ze som "pretiahol" subor s titulkami do okna prehravaca a trada uz sli. no BS malo u mna take nejake chluche chvilky. boli pasaze, cez ktore ked presiel film, tak za nimi uz nesli titulky hoci v tom subore boli. tu pasaz trebalo preskocit (potiahnutim bezca). mozno tvoj znamy loadne titule a akurat je tam taka pasaz. nech skusit stopnut film a presunut dej inde. i ked mozno tato chyba bola len u mna (mozno stara verzia)
-
uNreal_saTch^
Professional