ja som to radsej vzdal po 10sec zo "spievania"marcus-16 napísal:ten konrad tam co dal dnes, som nevedel ci sa mam smiat ci plakat
SuperStar 3
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
No Konrad ma priviedol do uzasu 
Inak dnes celkom prijemne kolo, aj ked som na balady nejak nemal chut, ale nikto nejak nekazil, teda az na Konrada, ale jemu Habera krasne nalozil
Keby sa aspon nehral aka je hviezda a neroznasal ruze, ale takto mu ten neuspech svojim sposobom prajem. Keby to podobne pokazil niekto iny, tak by mi dotycneho bolo luto...
Inak dnes celkom prijemne kolo, aj ked som na balady nejak nemal chut, ale nikto nejak nekazil, teda az na Konrada, ale jemu Habera krasne nalozil
-
nejakymarko
Addict
Marcel Berky - 4 - (falosneee.....ked bolo hocikto iny chory aj tak ho zjazdili...nejak moc mu nadrziavaju. a celkovo ho nemam moc v laske)
Ivanka Kovacova - 2 - (bolo to fajn)
Vierka Berkyova - 3 - (nudaa)
Tomas Krak - 1 - (konecne...ale myslim ze poleti)
Dominika Mirgova - 1 - (konecne nieco sucasne, v pohode zaspievane...na15rocnu babu
)
Michal Chrenko - 2 - (podal to svojsky ale bolo to v pohode)
Martin Konrad - 3 - (cakam na bombardovanie K-
ale mato bol nejaky nesvoj podla mna...nikdy nespieval nejak excelentne ale lepsie ako krak, ktory spieva nudne jak na pohrebe. nieco s nim nebolo v poriadku ved ani nehaluzil ako to on ma vo zvyku. dnes mu to fakt nevyslo ale ked sustavne ochranuju toho berkyho mohla ho porota podrzat podla mna. a nebojte sa nie som EMO
)
Robo Simko - 1 - (tu myslim niet co dodat. keby neukazal brucho bol by to horuci kandidat na celkove vitaztvo)
Ivanka Kovacova - 2 - (bolo to fajn)
Vierka Berkyova - 3 - (nudaa)
Tomas Krak - 1 - (konecne...ale myslim ze poleti)
Dominika Mirgova - 1 - (konecne nieco sucasne, v pohode zaspievane...na15rocnu babu
Michal Chrenko - 2 - (podal to svojsky ale bolo to v pohode)
Martin Konrad - 3 - (cakam na bombardovanie K-
Robo Simko - 1 - (tu myslim niet co dodat. keby neukazal brucho bol by to horuci kandidat na celkove vitaztvo)
-
Fortune
Light Professional
Berky, by som uz mohol doliecit nikto nie je uz zvedavy na niektore uletene tony
Kovacova, v pohode, myslim ze to zaspievala velmi dobre
Berkyova, myslim ze to tiez zaspievala ako sa patri ale neoblubujem zrovna takeho rozvlacne songy
Krak, lepsie ako po minule kola, rozhodne
Mirgova, velmi fajn, asi naj vecera
Chrenko, nebolo to az take zle ako ho zjazdil Pali
Konrad, Dara trafila, blamage...
Simko, najstabilnejsii vykon
Kovacova, v pohode, myslim ze to zaspievala velmi dobre
Berkyova, myslim ze to tiez zaspievala ako sa patri ale neoblubujem zrovna takeho rozvlacne songy
Krak, lepsie ako po minule kola, rozhodne
Mirgova, velmi fajn, asi naj vecera
Chrenko, nebolo to az take zle ako ho zjazdil Pali
Konrad, Dara trafila, blamage...
Simko, najstabilnejsii vykon
Ked vypadne Konrad budem spokojny... ale obavam sa o Berkyho a Kraka...
Dnesni vecer bol super, popravde som rad, ze je nedela... poprvky krat pred skolou. Superstar tentokrat zahviezdila v dokrutkach a opat aj moderatorske duo preukazalo svoj styl. Porota bola ako vzdy "objektivna"... a spevaci okrem Konrada dost zabavili... hej predsa Konrad tiez pobavil... alebo to bol Habera?...
Dnesni vecer bol super, popravde som rad, ze je nedela... poprvky krat pred skolou. Superstar tentokrat zahviezdila v dokrutkach a opat aj moderatorske duo preukazalo svoj styl. Porota bola ako vzdy "objektivna"... a spevaci okrem Konrada dost zabavili... hej predsa Konrad tiez pobavil... alebo to bol Habera?...
-
Palito&LilDevil
Light Expert
konecne finalove kolo kt. sa dalo aj pocuvaj... to im aj trvalo kym ten zvuk nastavili... a hned je aj pocut ze vacsina z nich vie aj spievat..
dominika niet co dodat super aj ked dnes na mna posobila dost neisto
ivana bolo to lepsie ako prve kolo ale uz som ju pocula aj lepsie spievat
vierka konecne isla na istotu a nesnazila sa az prilis
miso bol super aj ked chybalo mi tam nieco
robo je dobry spevak ale nejak ma to dnes neoslovilo
tomas bol dobry.. asi druhy krat sa mi to od neho pacilo..
konrad tam je mi luto aj ho hodnotit.. pretoze co pozeram finale tak som ho spievat este nepocula..
to je moj nazor LilDevil
dominika niet co dodat super aj ked dnes na mna posobila dost neisto
ivana bolo to lepsie ako prve kolo ale uz som ju pocula aj lepsie spievat
vierka konecne isla na istotu a nesnazila sa az prilis
miso bol super aj ked chybalo mi tam nieco
robo je dobry spevak ale nejak ma to dnes neoslovilo
tomas bol dobry.. asi druhy krat sa mi to od neho pacilo..
konrad tam je mi luto aj ho hodnotit.. pretoze co pozeram finale tak som ho spievat este nepocula..
to je moj nazor LilDevil
-
Tomasko
Guru wannabe
no toho sa aj ja obavam, ze sa dostane do finale, ved to by bolo strasne!Digital napísal:Absolutne neférové.. Skoda ze superstar funguje na tom kto má kolko fanusikov... o speve ? kdee... Nakoniec bude superstar konrád
hanba...
ale ved podla mna cim viac ludi povypadava, tym menej bude mat konrad sancu, lebo ludia za nho nebudu hlasovat, teda ti normalny, ktory neprechaduaju pubertou (alebo emo stavmi
-
nejakymarko
Addict
Tak co normalny ludia narobia ked deticky su zblaznene do ema.
Chlapec si da ofinu a uz 12-13 rocne "zeny" po nom idu zosalet.
Ale ako som si vsimol prvy brept pri pesnicke mal ked niekto zakrical z publika "milujem ta" a v tom momente sa zasekol
.. pripada mi to smiesne az ubohe ze s takymto vykonom postupil dalej.
ale co uz.. je to voci chrenkovi neferove. Fakt ze skoda ze shs nevyhrava spev ale vacsi pocet pubertalnych fans
Chlapec si da ofinu a uz 12-13 rocne "zeny" po nom idu zosalet.
Ale ako som si vsimol prvy brept pri pesnicke mal ked niekto zakrical z publika "milujem ta" a v tom momente sa zasekol
ale co uz.. je to voci chrenkovi neferove. Fakt ze skoda ze shs nevyhrava spev ale vacsi pocet pubertalnych fans
-
Runes
Addict
hmm v topm je ten problem ze to neni slovensko hlada spevaka ale superstar a superstar je ten kto vie zaujat heh asi tolko 
a ja som sa sulal jak svina ked tam tie 2 12rocne mladata v tej budke zacali " punk is not dead ..... jeee konraaaaad .... punk is not dead..." a potom ta teta ci co to bolo vyzerala na 40 " martinko milujem ta uaaaa " no konec no
a ja som sa sulal jak svina ked tam tie 2 12rocne mladata v tej budke zacali " punk is not dead ..... jeee konraaaaad .... punk is not dead..." a potom ta teta ci co to bolo vyzerala na 40 " martinko milujem ta uaaaa " no konec no