som sa kdesi dival na preview a bolo tam:
......k druhej svetovej vojne sa uz vela toho povedat neda, ako zistili aj v call of duty....
....medal of honor vyskusala novy airborne a asi sa ubere smerom podobne ako call of duty 4.....
no ale medal of honor a call of duty uz nebudu medal of honor a call of duty, pokial to nebude z druhej svetovej..... ved na tom stavali
ale co maju robit..ja si myslim ze to je skoda, ale druha svetova je uz bez napadov....
Call of duty Spravilo jednu velikansku chybu. PResli na modernu vojnu. Ono by to chcelo nieco inovacne. Nikdy som nevidel hru, co by ukazovala boej aj z druheho pohladu. Pohladu nepriatelov. Co tak sa vykaslat na ruaskov, amikov a celu spojenecku particku a skusit to zahrat za nackov? mali dost vela bojov na vsetkych frontoch. Myslim, ze by to bol inovativny napad spravit hru z druhej strany. Niesom nacista ani nic podobne. Len som si kladol parkrat otazocku, ze su rozne WWII gamesky, ale ani jedna FP action nebola spracovana z pohladu nepriatelov. Co sa tyka call of duty 4 asi si kupujem original. Chcem si to zahrat po nete.
Shark_360 napísal:Call of duty Spravilo jednu velikansku chybu. PResli na modernu vojnu. Ono by to chcelo nieco inovacne. Nikdy som nevidel hru, co by ukazovala boej aj z druheho pohladu. Pohladu nepriatelov. Co tak sa vykaslat na ruaskov, amikov a celu spojenecku particku a skusit to zahrat za nackov? mali dost vela bojov na vsetkych frontoch. Myslim, ze by to bol inovativny napad spravit hru z druhej strany. Niesom nacista ani nic podobne. Len som si kladol parkrat otazocku, ze su rozne WWII gamesky, ale ani jedna FP action nebola spracovana z pohladu nepriatelov. Co sa tyka call of duty 4 asi si kupujem original. Chcem si to zahrat po nete.
V tomto pripade by to nedovolila etika,moralka a ucta
No takze ja este cakam na COD4MW lebo ju mam objednanu cize ja vam sem hodim screeny atd az ked mi to pride ... ale dajte niekto nieco ked najdete FULL hru
len taka otazka, dneska to malo vyjst a stale o tom nic neviem, stale pozeram na NForce a ReleaseInfo a nieake torrent trackery a stale nic, ci este to nebolo oficialne vydane lebo v USA to mozu uviest na trh az neskor, nema aspon niekto nieaku stranku s odpocitavanim, potesilo by ma to