Chyby na hojko.com
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nemusi byt vsetko len o sexe padaju tam perly vid totoV tejto teme sa objavia prve prispevky z novo zalozenych tem zo sekcie Erotika a vztahy, ktore svojim bezcenym obsahom pre diskutujucich a infantilnostou, prinutili admina/moda vytknut tuto skutocnost autorovi a aj takymto sposobom ho prijmat sa zamysliet nad vahou svojho postu.
takze preco ju mazat ked sa jej obsah este moze rozsirit ?Peter9510 napísal:V piatok som dostal na moje 19te narodky od rodičov celkom fajn auto je to golfIV a chcel by som vyskúšat baliť baby na auto. Poraďte ako na to ? ešte som to neskúšal
/// lol tak potom som debil ja sa ospravedlnujem pochopil som to inac ...
//o take perly sme teraz prisli ....
myslim, ze nenaraza nato, ze sa ma rusit, ale ze aj samotna HoI obsahuje vyroky priamo sa dotykajuce tem ktore su po zavedeni AdSene na tomto fore uz minulostou, cize nepresla "adsensovym filtrom"P3Bo napísal:nemusi byt vsetko len o sexe padaju tam perly vid toto takze preco ju mazat ked sa jej obsah este moze rozsirit ?
-
mspeedo
Light Professional
Pouzivam ako prehliadac operu 9.5 a chybne sa mi zobrazuju stranky s prispevkami, teda tie tlacitka pod nimi (vid obr.). Neviem ci je to chyba na hojkovi, asi skor opery, ale robi to aj ostatnym? Opera ma tlacitko na automaticke nastavenie sirky stranky, po jeho stlaceni sa mi tlacitka zobrazia normalne (za sebou). Na inych forach som tento problem nezbadal.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Soviet
Darca
Inak nieje to extra chyba na hojkovi ale vo vyhľadávači by som kus poupravil info..Keď som dal hľadať hojko tak mi našlo toto:
Keďže erotika tu už nieje tak by sa to mohlo pozmeniť 
Kód: Vybrať všetko
Diskusné fórum o hrách, internete, mobiloch, wifi, politike, športe, erotike, hudbne, filmoch.- Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
a spravu aj tak posle....