//Tak si ho pozri co najskor. Stoji za pozretie.
Transformers
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nevieme, ty asi o kinematografii vies velke hovno alebo sa chces riadit k tym "rebelom": Jej, to pozeraju vsetci, podme to nenavidiet a rozpravat sprostosti, ktorym sami neverime.
Transformers su skvost z kazdeho pohladu. Ci akcneho, z pohladu efektov alebo dialogov. Nie je to kultovy film, ale urcite to nie je ani zdaleka to, co ty pises. Bud si to nevidel alebo patris do prvej kategorie hore vypisanej.
Transformers su skvost z kazdeho pohladu. Ci akcneho, z pohladu efektov alebo dialogov. Nie je to kultovy film, ale urcite to nie je ani zdaleka to, co ty pises. Bud si to nevidel alebo patris do prvej kategorie hore vypisanej.
-
axxis
Addict
Mne sa ten film tiez vobec nepacil, nudil som sa pri nom a nemyslim si, ze by to bolo tym, ze sa tu vela ludom paci. Stval ma tam americky patos, ktory mali este aj transformeri, slaby pribeh a celkovo podla mna nemal cim zaujat okrem vybornej hudby.p4ra napísal:nevieme, ty asi o kinematografii vies velke hovno alebo sa chces riadit k tym "rebelom": Jej, to pozeraju vsetci, podme to nenavidiet a rozpravat sprostosti, ktorym sami neverime.
tento film som mohol pozerat 5x a nevadilo mi to. Lebo som ho nepozeral kvoli pribehu ako ine filmy zvyknem, pozeral som ho ako oddychovku preplnenu perfektnymi audiovizualnymi efektami. (kto na tom bol v kine, alebo to pozera na slusnejsich 5.1 repro, bude vediet o com je rec)
Tolerujem aj nazor ludi ktorym sa film nepaci, predsalen ani ja nepatrim k ludom ktori si film pozru ked nema slusny dejovy zaklad, ale v tomto ohlade beriem transformerov cosi ako Crysis u hier - dejovo nic moc ale spracovanie uchvatne, velmi dobre pozeratelne, a clovek ako ja co si rozne efekty a technicke spracovanie dokaze vychutnat, si pride na svoje.
Tolerujem aj nazor ludi ktorym sa film nepaci, predsalen ani ja nepatrim k ludom ktori si film pozru ked nema slusny dejovy zaklad, ale v tomto ohlade beriem transformerov cosi ako Crysis u hier - dejovo nic moc ale spracovanie uchvatne, velmi dobre pozeratelne, a clovek ako ja co si rozne efekty a technicke spracovanie dokaze vychutnat, si pride na svoje.
ja som to videl a je to fakt paradne spravene hlavne tie hlasy tych robotov tie su fakt na paradnej urovni..a koplet ceksky dabing je fakt paradny a film!! 90%Rammer napísal:Videli ste to uz niekto c ceskym dabingom? Ja len s originalnym, ale chcel by som si to pozriet aj "nasou" recou, len neviem, ci sa mi to oplati tahat. Ake mate nazory (ti co to videli) na cesky dabing pri tomto filme?
-
Šu-Do
Redeemer
je to kvalitny dabing neboj...Rammer napísal:Videli ste to uz niekto c ceskym dabingom? Ja len s originalnym, ale chcel by som si to pozriet aj "nasou" recou, len neviem, ci sa mi to oplati tahat. Ake mate nazory (ti co to videli) na cesky dabing pri tomto filme?
BTW tento film ako DVDcko predavaju v Tescu za 499sk
-
R1k1nko
Darca
ale co zas trepete ! Laughingp4ra napísal:Presne o tomto som pisal vyssie.
tie reci o amerike ze ako vam vadi a pod Very Happy /// to nemozete v noci spavat ?! ze americania maju take filmy !
ja mam rad velmi Americke filmy da sa povedat ze si taham len tie !
mna nezaujimaju tie filmy ruske a ine kde ma film : dobry dej a dava nejaku myšlienku .... o chujonive
ked idem do kina chcem vidiet akciu /dobre sa zasmiat / alebo nejaky necakany zvrat ...
a toto amercike filmy z polovice produkcie co maju splnaju
-
Enduro3333
Medium Professional
Ako nič v zlom ...sto ludi sto chutí ...ale toto sa mi zdá ako taky degenerovaný pristup .... to ako keby si kupoval nejaky produkt len na základe toho že mal peknú reklamu alebo ze je pekne zabalený.....R1k1nko napísal:ale co zas trepete ! Laughing
tie reci o amerike ze ako vam vadi a pod Very Happy /// to nemozete v noci spavat ?! ze americania maju take filmy !
ja mam rad velmi Americke filmy da sa povedat ze si taham len tie !
mna nezaujimaju tie filmy ruske a ine kde ma film : dobry dej a dava nejaku myšlienku .... o chujonive
ked idem do kina chcem vidiet akciu /dobre sa zasmiat / alebo nejaky necakany zvrat ...
a toto amercike filmy z polovice produkcie co maju splnaju
Ja som videl mnoho nezavislých filmo a dokonca mali hviezne obsadenie a boli to genialne filmy ......
-
R1k1nko
Darca
aky film ( napr finsky ,rusky a pod... moze mat hviezdne obsadenieEnduro3333 napísal:Ako nič v zlom ...sto ludi sto chutí ...ale toto sa mi zdá ako taky degenerovaný pristup .... to ako keby si kupoval nejaky produkt len na základe toho že mal peknú reklamu alebo ze je pekne zabalený.....
Ja som videl mnoho nezavislých filmo a dokonca mali hviezne obsadenie a boli to genialne filmy ......
nj je to degerenovany pristup ! lebo na Americke filmy sa da pozerat ( na ako ktore ) !!!!
uz ked vidim tie ine filmy s nizkym rozpocom je mi zle.
-
axxis
Addict
Co maju filmy z nizkym rozpoctom spolocne s tym, ze su ruske alebo azijske alebo akekolvek ine? Vsak film na to aby bol dory nemusi byt lacny ani sa tvarit strasne inteligentne...filmy, ktore sa tvaria az prilis mudro vacsinou prechytracia samy seba a strasne nudne.R1k1nko napísal: uz ked vidim tie ine filmy s nizkym rozpocom je mi zle.
Pozri si taky Klan lietajucich dyk alebo Hrdinu(ten ma dokonca uuuuplne usvihly a mierne nepochopitelny pribeh). A predsa uputaju viac ako napr. transformers niektorymi scenami, ktore sa doslova vrezu do pamati (napr. suboj dvoch hlavnych hrdinov, pri pri ktorom okolo nich prebehnu vsetky rocne obdobia...)