Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

Hovniak napísal:oni su tam uz aj nove veci a teraz ma vyjst halloween komix :)
/edit nieco pridam ja...........................
akoze davno som sa takto nezasmial...K+ :lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ak si zakupim normalny oficialny ucet od blizzardu, na oficialnych serveroch, tak moze na jednom ucte hrat viac ludi naraz? pretoze my mame doma viac pocitacov a ak by sme sa na to zlozili, bolo by to udrzatelne - proste na jednom pc by som hral s menom a heslom, na druhom s tym istym menom a heslom, naraz

a taktiez - pri vytvarani uctu to odomna pyta Authentication Key - ten kde najdem? totiz brat si to kupil, a neviem ten key najst. - kde by mal byt konkretne umiestneny, na knizke, vnutri v obale, proste kde.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Na jednom acc moze byt pripojeny len jeden hrac, ak sa napoji dalsi, toho co bol online proste vykopne z hry :).
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

tak to je :( som chcel skusit boostovat si alta cez Deadmines ale nic no kicklo ma to
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Kosh napísal:ak si zakupim normalny oficialny ucet od blizzardu, na oficialnych serveroch, tak moze na jednom ucte hrat viac ludi naraz? pretoze my mame doma viac pocitacov a ak by sme sa na to zlozili, bolo by to udrzatelne - proste na jednom pc by som hral s menom a heslom, na druhom s tym istym menom a heslom, naraz

a taktiez - pri vytvarani uctu to odomna pyta Authentication Key - ten kde najdem? totiz brat si to kupil, a neviem ten key najst. - kde by mal byt konkretne umiestneny, na knizke, vnutri v obale, proste kde.
kedysi to vraj tak slo ze viac ludi na jednom acc...ale uz nejde ako pisal kukiak tak dostanec disconnect...no a ten cd key je na tej prirucke ci knizke co je v baleni od hry....na game manuale
Diablo napísal:tak to je :( som chcel skusit boostovat si alta cez Deadmines ale nic no kicklo ma to
lol sam seba? :-DDD
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Mrk napísal:lol sam seba? :-DDD
alta :?
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

hej alta,ale neslo to,sice som to cakal ale za pokus to stalo :wink: btw. neviete preco ked vzdy vyde novy patch tak musim repairnut celu hru?nieco s exe je chyba :?
Kesoman
Star
Star

Addon na Threat

Príspevok od používateľa Kesoman »

Neviete niekto nejaky dobry addon ktory zerie malo pamate a ukazuje Threat ( teda kolko threatu treba na aggro a jeho priebezny stav).
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Diablo napísal:hej alta,ale neslo to,sice som to cakal ale za pokus to stalo :wink: btw. neviete preco ked vzdy vyde novy patch tak musim repairnut celu hru?nieco s exe je chyba :?
ja ziadnu taku chybu nemam...ked vyjde novy patch tak ja v pohodke patchuej bez ziadnej chyby
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Addon na Threat

Príspevok od používateľa vendo »

Keso napísal:Neviete niekto nejaky dobry addon ktory zerie malo pamate a ukazuje Threat ( teda kolko threatu treba na aggro a jeho priebezny stav).
KTM alebo Omen
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4rTh »

Prosím poradie neaky SK/CZ server , ktory dava aspon pri prvom lvly , jednu uroven ?
Lebo hrajem na jednom SK/CZ srvry a ma nebavi :( Strasne malo xp, penazi :(
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

D4rTh napísal:Prosím poradie neaky SK/CZ server , ktory dava aspon pri prvom lvly , jednu uroven ?
skus vyskusat Narnias na www.onlinegamers.cz tam sa regni expy tam idu dost rychlo
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

D4rTh napísal:Prosím poradie neaky SK/CZ server , ktory dava aspon pri prvom lvly , jednu uroven ?
hej na onlinegamers mas 3x raty (narnias), ak chces vacssie tak skus tento cesky server, realm Eqilibrium, hra tam pomerne dost hracov...

Kód: Vybrať všetko

www.mightandmagic.cz
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Ach boze,to je take tazke posunut sa o par stran dozadu?Tam mas o servroch napisane dost .. Narnias tu bol spomenuty najmenej 5x
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

aruN napísal:Ach boze,to je take tazke posunut sa o par stran dozadu?Tam mas o servroch napisane dost .. Narnias tu bol spomenuty najmenej 5x
heh nehusti ty spinavy hordak...btw ako u hordy??? ja som zase zacal hravat...bola nuda....a cakam na patch ked sa bude expit rychlejsie a ficim bud rogunku alebo dokoncim priesta :)

bo lock ma uz niako nebavi v pve a na pvp je uz neskoro kym by som vyarenoval ako taky eq uz mame dalsi datac a je mi to na nic :-D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

chcem sa nieco spytat ked mi ukradli WoW ucet (offik) a mam vsetko od neho tak mozem im vyfotiti krabice, kluc atd ?? ako to prebieha ?? vratia mi ucet a vsetko co na nom bolo ??
//Mrk v novom patchi sa bude levelovat rychlejsie ??
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

compleX napísal:chcem sa nieco spytat ked mi ukradli WoW ucet (offik) a mam vsetko od neho tak mozem im vyfotiti krabice, kluc atd ?? ako to prebieha ?? vratia mi ucet a vsetko co na nom bolo ??
//Mrk v novom patchi sa bude levelovat rychlejsie ??
kamosovi sa stalo to iste, povedali mu nech zoskenuje obciansky, seriove kluce, krabice, a jednu fakturu(ci ako sa to vola) co ti chodi ze kto ti strhol z kreditky peniaze a ze ak to neplati cez kreditku na game time kupon a nakoniec mu ho vratili
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

jj Martellovi sa to tiez stalo a ten debil com mu to hackol normalne hral, mali sme stastie ze bol na ventrille a povedal nam to tak sme vyhlasili poplach a blizz mu zabanoval acc dokym im neposlal veci co preskenoval, potom mu to vratili a vratili mu aj itemy kt ten magor vymazal resp predal
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ambroid »

Skus http://www.mightandmagic.cz/ [viacero serverov]
alebo http://wow.kryha.sk/index.php?n=interactive/online [myslim, ze ked zabijes prveho creepa, mas lvl3]
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Storm Keeper napísal:jj Martellovi sa to tiez stalo a ten debil com mu to hackol normalne hral, mali sme stastie ze bol na ventrille a povedal nam to tak sme vyhlasili poplach a blizz mu zabanoval acc dokym im neposlal veci co preskenoval, potom mu to vratili a vratili mu aj itemy kt ten magor vymazal resp predal
aha a ked mu poslal vsetko ofotene atd tak kedy mu to asi vratili ?? hned alebo cakal ?? (ak cakal tak kolko asi ??)
Napísať odpoveď