akoze davno som sa takto nezasmial...K+Hovniak napísal:oni su tam uz aj nove veci a teraz ma vyjst halloween komix
/edit nieco pridam ja...........................
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
ak si zakupim normalny oficialny ucet od blizzardu, na oficialnych serveroch, tak moze na jednom ucte hrat viac ludi naraz? pretoze my mame doma viac pocitacov a ak by sme sa na to zlozili, bolo by to udrzatelne - proste na jednom pc by som hral s menom a heslom, na druhom s tym istym menom a heslom, naraz
a taktiez - pri vytvarani uctu to odomna pyta Authentication Key - ten kde najdem? totiz brat si to kupil, a neviem ten key najst. - kde by mal byt konkretne umiestneny, na knizke, vnutri v obale, proste kde.
a taktiez - pri vytvarani uctu to odomna pyta Authentication Key - ten kde najdem? totiz brat si to kupil, a neviem ten key najst. - kde by mal byt konkretne umiestneny, na knizke, vnutri v obale, proste kde.
-
Mrk
Professional
kedysi to vraj tak slo ze viac ludi na jednom acc...ale uz nejde ako pisal kukiak tak dostanec disconnect...no a ten cd key je na tej prirucke ci knizke co je v baleni od hry....na game manualeKosh napísal:ak si zakupim normalny oficialny ucet od blizzardu, na oficialnych serveroch, tak moze na jednom ucte hrat viac ludi naraz? pretoze my mame doma viac pocitacov a ak by sme sa na to zlozili, bolo by to udrzatelne - proste na jednom pc by som hral s menom a heslom, na druhom s tym istym menom a heslom, naraz
lol sam seba? :-DDDDiablo napísal:tak to jesom chcel skusit boostovat si alta cez Deadmines ale nic no kicklo ma to
Addon na Threat
Neviete niekto nejaky dobry addon ktory zerie malo pamate a ukazuje Threat ( teda kolko threatu treba na aggro a jeho priebezny stav).
-
vendo
Guru
Re: Addon na Threat
KTM alebo OmenKeso napísal:Neviete niekto nejaky dobry addon ktory zerie malo pamate a ukazuje Threat ( teda kolko threatu treba na aggro a jeho priebezny stav).
-
Donald_
Medium Expert
skus vyskusat Narnias na www.onlinegamers.cz tam sa regni expy tam idu dost rychloD4rTh napísal:Prosím poradie neaky SK/CZ server , ktory dava aspon pri prvom lvly , jednu uroven ?
Lebo hrajem na jednom SK/CZ srvry a ma nebaviStrasne malo xp, penazi
hej na onlinegamers mas 3x raty (narnias), ak chces vacssie tak skus tento cesky server, realm Eqilibrium, hra tam pomerne dost hracov...D4rTh napísal:Prosím poradie neaky SK/CZ server , ktory dava aspon pri prvom lvly , jednu uroven ?
Kód: Vybrať všetko
www.mightandmagic.cz-
Mrk
Professional
heh nehusti ty spinavy hordak...btw ako u hordy??? ja som zase zacal hravat...bola nuda....a cakam na patch ked sa bude expit rychlejsie a ficim bud rogunku alebo dokoncim priestaaruN napísal:Ach boze,to je take tazke posunut sa o par stran dozadu?Tam mas o servroch napisane dost .. Narnias tu bol spomenuty najmenej 5x
bo lock ma uz niako nebavi v pve a na pvp je uz neskoro kym by som vyarenoval ako taky eq uz mame dalsi datac a je mi to na nic
-
blitzkrieg
Professional
kamosovi sa stalo to iste, povedali mu nech zoskenuje obciansky, seriove kluce, krabice, a jednu fakturu(ci ako sa to vola) co ti chodi ze kto ti strhol z kreditky peniaze a ze ak to neplati cez kreditku na game time kupon a nakoniec mu ho vratilicompleX napísal:chcem sa nieco spytat ked mi ukradli WoW ucet (offik) a mam vsetko od neho tak mozem im vyfotiti krabice, kluc atd ?? ako to prebieha ?? vratia mi ucet a vsetko co na nom bolo ??
//Mrk v novom patchi sa bude levelovat rychlejsie ??
Skus http://www.mightandmagic.cz/ [viacero serverov]D4rTh napísal:Prosím poradie neaky SK/CZ server , ktory dava aspon pri prvom lvly , jednu uroven ?
alebo http://wow.kryha.sk/index.php?n=interactive/online [myslim, ze ked zabijes prveho creepa, mas lvl3]
-
blitzkrieg
Professional
aha a ked mu poslal vsetko ofotene atd tak kedy mu to asi vratili ?? hned alebo cakal ?? (ak cakal tak kolko asi ??)Storm Keeper napísal:jj Martellovi sa to tiez stalo a ten debil com mu to hackol normalne hral, mali sme stastie ze bol na ventrille a povedal nam to tak sme vyhlasili poplach a blizz mu zabanoval acc dokym im neposlal veci co preskenoval, potom mu to vratili a vratili mu aj itemy kt ten magor vymazal resp predal