Zdravim, viem ze tato tema tu bola rozoberana uz viac krat...ale pridam aj ja
Mam problem s odosielanim suborov cez chat. program Trillian 3 Pro
Chcem sa spytat ci existuje neaky plugin alebo nieco podobne, co by problem odstranilo, alebo ak nie, poradte nejaky iny podobny program na chatovanie (staci podpora ICQ), ale hlavne nech to nie je Icq,Miranda ani Qip
Dakujem!!!
problem Trillian 3.1 Pro
Re: problem Trillian 3.1 Pro
odosielanie suborov funguje medzi rovnakymi klientami... miranda, icq, qip, trillian... kazdy pouziva ine 'standardy" svoje, pre otvorenie trafficu s datami... preto ti to nejde...howoarang napísal:Zdravim, viem ze tato tema tu bola rozoberana uz viac krat...ale pridam aj ja
Mam problem s odosielanim suborov cez chat. program Trillian 3 Pro
Chcem sa spytat ci existuje neaky plugin alebo nieco podobne, co by problem odstranilo, alebo ak nie, poradte nejaky iny podobny program na chatovanie (staci podpora ICQ), ale hlavne nech to nie je Icq,Miranda ani Qip
Dakujem!!!
to som nevedel... hm... od akej verzie klientov by to malo fungovat "bezne" ? mirandu mam najnovsiu, aj tak maju ludia problem mi poslat file... preto ich odkazujem na mail/ftphojko napísal:deblasco: Odosielanie funguje aj medzi roznymi klientami uz par mesiacov, od kedy spravilo tuto zmenu ICQ. Bolo to niekedy zaciatkom leta, vtedy prisla aj mala zmena protokolu. Teraz nie je problem poslat subor medzi ICQ a Mirandou...
hm na firewall som zabudol... aj ked, ide to po inom porte ked mam IM spojazdneny cez hhtp?hojko napísal:deblasco: Ja mam 0.6.8 Unicode s pluginom IcqOscarJ 0.3.9.4, problem tam nie je. Treba vas pockat kym sa prenos rozbehne, trva to u mna tak pol minuty. Problem u teba by mohol byt prave v tom, ze to skor zrusis, pripade to blokuje firewall.