problem Trillian 3.1 Pro

Informácie o software, ankety...
howoarang
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem Trillian 3.1 Pro

Príspevok od používateľa howoarang »

Zdravim, viem ze tato tema tu bola rozoberana uz viac krat...ale pridam aj ja
Mam problem s odosielanim suborov cez chat. program Trillian 3 Pro
Chcem sa spytat ci existuje neaky plugin alebo nieco podobne, co by problem odstranilo, alebo ak nie, poradte nejaky iny podobny program na chatovanie (staci podpora ICQ), ale hlavne nech to nie je Icq,Miranda ani Qip
Dakujem!!!
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: problem Trillian 3.1 Pro

Príspevok od používateľa deblasco »

howoarang napísal:Zdravim, viem ze tato tema tu bola rozoberana uz viac krat...ale pridam aj ja
Mam problem s odosielanim suborov cez chat. program Trillian 3 Pro
Chcem sa spytat ci existuje neaky plugin alebo nieco podobne, co by problem odstranilo, alebo ak nie, poradte nejaky iny podobny program na chatovanie (staci podpora ICQ), ale hlavne nech to nie je Icq,Miranda ani Qip
Dakujem!!!
odosielanie suborov funguje medzi rovnakymi klientami... miranda, icq, qip, trillian... kazdy pouziva ine 'standardy" svoje, pre otvorenie trafficu s datami... preto ti to nejde...
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Napr. Pidgin, ten funguje zarucene. Ale mozno to bude len tvojim nastavenim. Miranda, Qip taktiez umoznuju prenos suborov , takze neviem, preco nie. Ale ok, vyskusaj pidgin.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

deblasco: Odosielanie funguje aj medzi roznymi klientami uz par mesiacov, od kedy spravilo tuto zmenu ICQ. Bolo to niekedy zaciatkom leta, vtedy prisla aj mala zmena protokolu. Teraz nie je problem poslat subor medzi ICQ a Mirandou...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:deblasco: Odosielanie funguje aj medzi roznymi klientami uz par mesiacov, od kedy spravilo tuto zmenu ICQ. Bolo to niekedy zaciatkom leta, vtedy prisla aj mala zmena protokolu. Teraz nie je problem poslat subor medzi ICQ a Mirandou...
to som nevedel... hm... od akej verzie klientov by to malo fungovat "bezne" ? mirandu mam najnovsiu, aj tak maju ludia problem mi poslat file... preto ich odkazujem na mail/ftp :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Miranda od verzie 0.7, to viem naisto, bo vo wine mam mirandu a nie je problem posielat priatelke subory a ani prijimat od nej aj napriek tomu, ze ma oficialneho klienta.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

deblasco: Ja mam 0.6.8 Unicode s pluginom IcqOscarJ 0.3.9.4, problem tam nie je. Treba vas pockat kym sa prenos rozbehne, trva to u mna tak pol minuty. Problem u teba by mohol byt prave v tom, ze to skor zrusis, pripade to blokuje firewall.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:deblasco: Ja mam 0.6.8 Unicode s pluginom IcqOscarJ 0.3.9.4, problem tam nie je. Treba vas pockat kym sa prenos rozbehne, trva to u mna tak pol minuty. Problem u teba by mohol byt prave v tom, ze to skor zrusis, pripade to blokuje firewall.
hm na firewall som zabudol... aj ked, ide to po inom porte ked mam IM spojazdneny cez hhtp?
Napísať odpoveď