pruser ----- pc piska

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
stako
Medium Expert
Medium Expert

pruser ----- pc piska

Príspevok od používateľa stako »

pri zapnuti pc zacne piskat- v 10 sekundovych intervaloch monitor sa zapne no nic sa nezobrazi, vybral som ramku - piska, vybral som grafiku - furt piska moze mi niekto poradit...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Zdroj
Monitor
HDD (asi ee)
najskor ten Zdroj.. nepridaval si nejaky HW ? nemas stary zdroj ? nemas ho moc vytazeny ? aka znacka a kolko W ?
.. sak skus ist blizsie aby si zistil co piska
stako
Medium Expert
Medium Expert

piska

piska speaker ked ho vytiahnem z dosky tak nie to je logicke no odpojil som aj hdd aj cd rom a furt piska but maticna, alebo zdroj... zdroj skor nie je 400W a vsetko bezi cooler na cpu sa toci
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

takze ked odpojis pc speaker tak nepiska... moze byt chyba v nom alebo hlasi chybu... ale to by zas nepiskal jak sirena ale pipal... hmmm
ale pokial ti vsetko fici ako ma a nemas problemy tak speakera daj dpc
stako
Medium Expert
Medium Expert

piska

prave ze nie, na monitore sa mi nic nezobrazilo tak som zacal odoberat po jednej suciastke az nakoniec ostala doska so zdrojom a a vzdy piska podla vsetkeho to bude doska no niesom si na 100 percent isty
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

si napisal ze je to speaker :D
tak je to zdroj... skus iny zdroj :)
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

ja osobne zazivam piskanie lebo mam poskodeny kabel od monitora(zlomeny) vzdy mi pomohlo ked som vypol PC pohol par krat s kablom a vsetko islo...mozno mas ten isty problem :)

edit: sry az teraz som si to precital cele a ked si odpojil aj grafiku tak to asi monitorom nebude :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Chybná:
+ doska
+ procík (hoci možno by doska nepískala v prípadne chybného CPU - v pár prípadoch som to postrehol)
+ RAM
+ grafika

Zbehni ku kamarátovi a postupne otestuj uvedené komponenty.

Prípadne nejaké patálie s teplotou čo sa týka BIOS-u, ale takéto neštandardné situácie by som riešil až nakoniec.
stako
Medium Expert
Medium Expert

piska

tak Pani este raz..... jedna sa o dosku QDI Superb 4, po zapnuti PC sa nezobrazi na monitore nic... len piska v 10 sekundovych intervaloch-
odpojim monitor - piska
grafiku - piska
ramku - piska
HDD - piska
sietovku - piska

grafika fici pekne na druhom pc
vymenim zdroje - prestane piskat no nic sa stale nezobrazi na monitore, pricom stary zdroj na druhom pc fici super..

rieseni? hodit ho z okna? blbost byvam na prizemi
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

sice velmi tomu to piskanie nesedi, ale skus pre istotu este resetnut bios, prehodit jumpre respektive mozno mas tam tlacitko.. kukni manual dosky
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

zdravi mam tu problem dost podobny tomuto tka nezakladam novu temu(mozno aj rovnaky)......po dlksom case rodiacia zapli pc (desktop) kde ja nechodievam cez vykend lebo som na nete na NB a ze sa pustilo normalne a nabehol windows prva obrazovka kde sa vyberaju uzivatelia, tka klikli na konto a zacalo piskat pc a vyplo monitor a napisalo no signal....takze som si hend pomyslel ze je neico z grafikou...ma niekto iny volake napady???

//PS:uz sa mi zda neico podobne stalo....vtedy som povytahoval kable vsetky nechal tak volaky cas a poskladal naspat a slo to ....az do teraz
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

presne ja som mal tento isty problem na mojom monitore. Ja som sa nedokazal presta cudovat v com to bolo. Cize: Ja som mal na monitore vzadu pekne krasne pisrovbovane kable, a jedneho krasneho dna idem zapnem comp, a zdalo sa mi divne ze sa monitor zapol az ked som bol vo windowse. Ale som si povedal ze no co uz. Tak som to nechal tak. na druhy den to iste. Ale to sa mi uz nepacilo. Som chcel ist do BIOSU pretaktovat si trosku procak. Ale nic cierna obrazovka len mi behalo hore na monitore ANALOG potom DIGITAL. Takto sa to striedalo, a az nakoniec napisali CHCECK SIGNAL CABLE! A to sa mi nejako nepozdavalo, lebo ako by to bolo s tade vypadlo, ked je to prisrovbovane ako na grafike, tak aj na monitore, a aj keby nieco, tak som snim ani nehybal, cize nemalo to ako vypadnut. A tak som skusal este ovladace na grafiku preinstalovat a stale nic!! A uz som bol zufaly tak len tak zo srandy skusim dat na nich. Tak som obratil monuitor a pekne krasne kablik na pol vypadnuty! Ale ja doteraz nechapem, ako sa toto mohlo stat!!! A dost to vadilo, lebo monitor siel len vo windowse. Ked sa restartol PC tak ked som chcel ist do BIOSU tak by napisalo len CHCECK SIGNAL CABLE!. A ked som ho dotiahol a dopasoval do monitora tak uz to islo v pohode. Nechapem preco som sa na to nekukol hned. Ale toto sa mi este nestalo :shock:
blscha
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blscha »

Skus vyčistit procak od starej pasty a daj tam novú.Skontroluj aj chladič či dobre sedí atd.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

xXPAINKILLERXx napísal:presne ja som mal tento isty problem na mojom monitore. Ja som sa nedokazal presta cudovat v com to bolo. Cize: Ja som mal na monitore vzadu pekne krasne pisrovbovane kable, a jedneho krasneho dna idem zapnem comp, a zdalo sa mi divne ze sa monitor zapol az ked som bol vo windowse. Ale som si povedal ze no co uz. Tak som to nechal tak. na druhy den to iste. Ale to sa mi uz nepacilo. Som chcel ist do BIOSU pretaktovat si trosku procak. Ale nic cierna obrazovka len mi behalo hore na monitore ANALOG potom DIGITAL. Takto sa to striedalo, a az nakoniec napisali CHCECK SIGNAL CABLE! A to sa mi nejako nepozdavalo, lebo ako by to bolo s tade vypadlo, ked je to prisrovbovane ako na grafike, tak aj na monitore, a aj keby nieco, tak som snim ani nehybal, cize nemalo to ako vypadnut. A tak som skusal este ovladace na grafiku preinstalovat a stale nic!! A uz som bol zufaly tak len tak zo srandy skusim dat na nich. Tak som obratil monuitor a pekne krasne kablik na pol vypadnuty! Ale ja doteraz nechapem, ako sa toto mohlo stat!!! A dost to vadilo, lebo monitor siel len vo windowse. Ked sa restartol PC tak ked som chcel ist do BIOSU tak by napisalo len CHCECK SIGNAL CABLE!. A ked som ho dotiahol a dopasoval do monitora tak uz to islo v pohode. Nechapem preco som sa na to nekukol hned. Ale toto sa mi este nestalo :shock:
Ventilatory zapricinuju vibracie a tieto su pricinou toho co opisujes-skrutka sa"sama vytoci".
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

dudo02 napísal:Ventilatory zapricinuju vibracie a tieto su pricinou toho co opisujes-skrutka sa"sama vytoci".
nooooo hej lenze. Ako sa to moze stat, kedze mam monitor na stole, a comp je podnim. ANi sa nedotikaju spolocnej dosky alebo coho. :)
Napísať odpoveď