pruser ----- pc piska
pruser ----- pc piska
pri zapnuti pc zacne piskat- v 10 sekundovych intervaloch monitor sa zapne no nic sa nezobrazi, vybral som ramku - piska, vybral som grafiku - furt piska moze mi niekto poradit...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Chybná:
+ doska
+ procík (hoci možno by doska nepískala v prípadne chybného CPU - v pár prípadoch som to postrehol)
+ RAM
+ grafika
Zbehni ku kamarátovi a postupne otestuj uvedené komponenty.
Prípadne nejaké patálie s teplotou čo sa týka BIOS-u, ale takéto neštandardné situácie by som riešil až nakoniec.
+ doska
+ procík (hoci možno by doska nepískala v prípadne chybného CPU - v pár prípadoch som to postrehol)
+ RAM
+ grafika
Zbehni ku kamarátovi a postupne otestuj uvedené komponenty.
Prípadne nejaké patálie s teplotou čo sa týka BIOS-u, ale takéto neštandardné situácie by som riešil až nakoniec.
piska
tak Pani este raz..... jedna sa o dosku QDI Superb 4, po zapnuti PC sa nezobrazi na monitore nic... len piska v 10 sekundovych intervaloch-
odpojim monitor - piska
grafiku - piska
ramku - piska
HDD - piska
sietovku - piska
grafika fici pekne na druhom pc
vymenim zdroje - prestane piskat no nic sa stale nezobrazi na monitore, pricom stary zdroj na druhom pc fici super..
rieseni? hodit ho z okna? blbost byvam na prizemi
odpojim monitor - piska
grafiku - piska
ramku - piska
HDD - piska
sietovku - piska
grafika fici pekne na druhom pc
vymenim zdroje - prestane piskat no nic sa stale nezobrazi na monitore, pricom stary zdroj na druhom pc fici super..
rieseni? hodit ho z okna? blbost byvam na prizemi
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravi mam tu problem dost podobny tomuto tka nezakladam novu temu(mozno aj rovnaky)......po dlksom case rodiacia zapli pc (desktop) kde ja nechodievam cez vykend lebo som na nete na NB a ze sa pustilo normalne a nabehol windows prva obrazovka kde sa vyberaju uzivatelia, tka klikli na konto a zacalo piskat pc a vyplo monitor a napisalo no signal....takze som si hend pomyslel ze je neico z grafikou...ma niekto iny volake napady???
//PS:uz sa mi zda neico podobne stalo....vtedy som povytahoval kable vsetky nechal tak volaky cas a poskladal naspat a slo to ....az do teraz
//PS:uz sa mi zda neico podobne stalo....vtedy som povytahoval kable vsetky nechal tak volaky cas a poskladal naspat a slo to ....az do teraz
-
xXPAINKILLERXx
Star
presne ja som mal tento isty problem na mojom monitore. Ja som sa nedokazal presta cudovat v com to bolo. Cize: Ja som mal na monitore vzadu pekne krasne pisrovbovane kable, a jedneho krasneho dna idem zapnem comp, a zdalo sa mi divne ze sa monitor zapol az ked som bol vo windowse. Ale som si povedal ze no co uz. Tak som to nechal tak. na druhy den to iste. Ale to sa mi uz nepacilo. Som chcel ist do BIOSU pretaktovat si trosku procak. Ale nic cierna obrazovka len mi behalo hore na monitore ANALOG potom DIGITAL. Takto sa to striedalo, a az nakoniec napisali CHCECK SIGNAL CABLE! A to sa mi nejako nepozdavalo, lebo ako by to bolo s tade vypadlo, ked je to prisrovbovane ako na grafike, tak aj na monitore, a aj keby nieco, tak som snim ani nehybal, cize nemalo to ako vypadnut. A tak som skusal este ovladace na grafiku preinstalovat a stale nic!! A uz som bol zufaly tak len tak zo srandy skusim dat na nich. Tak som obratil monuitor a pekne krasne kablik na pol vypadnuty! Ale ja doteraz nechapem, ako sa toto mohlo stat!!! A dost to vadilo, lebo monitor siel len vo windowse. Ked sa restartol PC tak ked som chcel ist do BIOSU tak by napisalo len CHCECK SIGNAL CABLE!. A ked som ho dotiahol a dopasoval do monitora tak uz to islo v pohode. Nechapem preco som sa na to nekukol hned. Ale toto sa mi este nestalo 
Ventilatory zapricinuju vibracie a tieto su pricinou toho co opisujes-skrutka sa"sama vytoci".xXPAINKILLERXx napísal:presne ja som mal tento isty problem na mojom monitore. Ja som sa nedokazal presta cudovat v com to bolo. Cize: Ja som mal na monitore vzadu pekne krasne pisrovbovane kable, a jedneho krasneho dna idem zapnem comp, a zdalo sa mi divne ze sa monitor zapol az ked som bol vo windowse. Ale som si povedal ze no co uz. Tak som to nechal tak. na druhy den to iste. Ale to sa mi uz nepacilo. Som chcel ist do BIOSU pretaktovat si trosku procak. Ale nic cierna obrazovka len mi behalo hore na monitore ANALOG potom DIGITAL. Takto sa to striedalo, a az nakoniec napisali CHCECK SIGNAL CABLE! A to sa mi nejako nepozdavalo, lebo ako by to bolo s tade vypadlo, ked je to prisrovbovane ako na grafike, tak aj na monitore, a aj keby nieco, tak som snim ani nehybal, cize nemalo to ako vypadnut. A tak som skusal este ovladace na grafiku preinstalovat a stale nic!! A uz som bol zufaly tak len tak zo srandy skusim dat na nich. Tak som obratil monuitor a pekne krasne kablik na pol vypadnuty! Ale ja doteraz nechapem, ako sa toto mohlo stat!!! A dost to vadilo, lebo monitor siel len vo windowse. Ked sa restartol PC tak ked som chcel ist do BIOSU tak by napisalo len CHCECK SIGNAL CABLE!. A ked som ho dotiahol a dopasoval do monitora tak uz to islo v pohode. Nechapem preco som sa na to nekukol hned. Ale toto sa mi este nestalo
-
xXPAINKILLERXx
Star