Pentium 4 , 2.8 Ghz
512 MB RAM
Geforce FX5500
80 GB HDD
Este onom neviem dalsie info len tieto ... Mal by som ho brat za 4000-4500 Sk
Kupujem pouzity PC - ohodnotte ci sa oplati
Tak ale vies, ci bude aj bedna, zdroj, monitor atd. Bo za tieto 4 komponenty dat tolke peniaze moze iba blazon. Videl si v poradni pri kupe ten thread, kde niekto potrreboval kupit pccko do 6000? Ak ano, tak si to porovnaj, aj ked sa do 6000 nezmestili, no za 7 uz mali podstatne schopnejsi stroj s moznostou upgradu.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
priplat si 2k a za 7 000,- mas nove veci so zarukou...
hmm nemyslim ze doska intel je zla...praveze ked je procak intel a doska intel tak nic stabilnejsie nemoze bytreno23 napísal:typujem ze je to soc. 478. btw. Pozri si aka je k tomu doska, ake ma parametre (ci to ma AGP 8x, ci ma FSB do 800MHz, ci mozes do toho dat 400MHz ramky .. atd (a neber znacku intel - osobna skusenost). Ak si na tom chces nieco aj zahrat tak dokup este jednu 512MB ramku. To je asi vse ...
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nemusis citovat tomasehowarezman napísal:praveze ked je procak intel a doska intel tak nic stabilnejsie nemoze byt
necitujem ho,videl som par testovreno23 napísal:nemusis citovat tomasehoJa to posudzujem podla mojich skusenosti s intel MB. Nic sa na nich neda nastavit, starsie intel dosky nepodporuju dual channel, na mojej MB mi odisla zvukova karta, zadne usb-cka .. atd Samozrejme do kanclu to staci