mne sa svoja páči aj ked je nenamalovaná. ale ked sa namaluje je ešte krajšia. niekedy sa ale dokonca nahnevám lebo keď jej olížem líco mám na papuli make-up
ak neberiem v uvahu hentie pop stetky tak baby v mojom okoli su krajsie nenamalovane.je to teraz dost vzacne vidiet kamosku nenamalovanu ale ekd sa podarilo tak som bol prekvapeny ze naco sa maluju ked im to netreba.akurat pery zvyraznovat treba.to jedine asi
No mam jednu velmi peknu kamaratku, ta nahodi daco na pery, ocne linky a je fakt krasna...cize taka jemna uprava s nutnou davkou citu, moze byt len dobra. Ale zas ako u koho, dalsia pekna kamaratka je krajsia ak sa nemaluje vobec....zalezi od danej holky.
Chcem sa opýtať, čo dievčatá s kožnými problémami, akné a podobne? Nehovorím o jednom pupienku, ale o tvári posiatej pupienkami. Aj tá sa nemá malovať? Veď to je prirodzené?
fizz nieje to daleko od pravdy ... mam par kamaratok co sa nemaluju a su pekne ale ked sa namaluju No ty blaaaho
Ale nieje to brane ze z nej zaciti Sex ... jedine ked sa oblece fakt vyzivavo ... Inac zahra mu na strunu ... Tvoj vyraz je dost nevhodny ... proste mu potecie slina
Ta rada je skor sposob ako na muza zaposobit ... ako sa hovori ... zautocit zenskymi zbranami ...
uprednostnujem prirodzenu krasu,ale niekedy ten MAKE UP nezaskodi proste...na niekom to vyzera dobre na niekom zle...a iny si to davaju zbytocne lebo aj bez toho su prekrasne
hmm nevadi mi trosku make-upu, ale aj tak asi najradsej vidim bez vsetkeho, jednoducho viem ze taka je a taka je aj nadherna (alebo niektore "skareda").....
nie je nic horsie ako ked sa baba otrasne zmaluje... ked je pekne namalovana a hodi sa jej to tak preco nie?ale myslim ze taka zmalovana skor chalana odradi ako by ho mala pritahovat
emo..
minule som tak s frendom uvažoval išla aká emoholka asi tak 22 (teda 17) a zhodli sme sa že jej sa to hodí.. milá bola docela a zároven tak záhadná ..
čo mala si pod tou sukňou? hmm
Je treba si v istých situáciách pomôcť makeupom, ale keď vidím vymaľované "dievčatá", z ktorých tie ich omaľovánky pretekjú z tváre, je mi na zvracanie.
No mne sa makeup nemapci vobec Podla mna je baba pekna taka "na prirodno" . Taka pekna tvaricka a nie pol kila omietky, potom ked to prezenie tak staci ze sa usmeje alebo pohne hlavou a vyzera to akoby popukala Btw. moja kocka je (myslim ze nielen podla mna) velmi pekna len stale ju neviem oducit si to davat Sice si dava len malo, ale bez toho sa mi paci najviac, vtedy to vyzera tak zlato